Benim kızım da 33+4de doğdu. 11. ayın içindeyiz. Sabah kahvaltısında birgün un kavuruyorum içine peynir, pekmez bir gün arayla yumrtanın sarısı, birgün ceviz,sonraki gün badem, sonraki gün fındık ekliyorum, aptamil 2 yle birlikte rondodan geçiriyorum. İkinci gün aynı kahvaltıyı un yerine bisküviyle hazırlıyorum, sonraki gün milupanın kahvaltısıyla hazırlıyorum. Yiyor mu derseniz, o günkü keyfine kalmış kızımın, bazan iştahla yiyor bazan çok zor yiyor ve bitirmiyor sonuçta. Bir öğün sebze çorbası, ya da un tarhanası, ya da mercimek çorbası veriyorum. Akşam öğününde kaşık maması veriyorum içine muz eziyorum ya da elma rendesi ekliyorum. Bazan de pınarın devam sütüyle muhallebi yapıyorum. 1 kavanoz da kendi mayaladığım yoğurt veriyorum. Bunların içinden sadece yoğurtu iştahla yiyor, içine meyve karıştırısam onu da yemiyor. Genel olarak meyve yediremiyorum. Aralarda verdiğim aptamil2 360+400 civarında, bazan 300. gece uykusunda da emzirmeye çalışıyorum, çünkü uyanıkken kesinlikle emmiyor beni. Yazdıklarıma bakınca çok şey yiyormuş gibi geliyor ama değil genel olarak çok iştahsız, yemek saatleri tam bir işkence, ağzında bekletiyor, yutmuyor.Biz yemek yerken bizim yediklerimizden veriyorum, pilav yiyor, ızgara köfteyi elimle ezerek parça parça veriyorum ağzına yiyor. Ama çorbasının içinde ufacık pütür olsun olduğu gibi geri kusuyor.