merhaba kızlar,uzun bi aradan sonra yeniden yazmak güzel sizlere.oğlum 16.5 aylık oldu,kızımın doğumuna ise yaklaşık 40 gün var.Allah kısmet ederse doğumum yaklaştı yani.benim sorunum oğlumun inanılmaz derecede iştahsız oluşu.çok hareketli ve resmen hani bir deri bir kemik deriz ya aynen öyle.kahvaltı yaptıramıyorum peynirin yumurtanın tadını unuttu,pekmez ve balda istemiyor artık.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ( arı sütü ve şu balık yağı eklentili şurupları tavsiye edenler var.kullananlarınız varmı ? siz neler yapıyosunuz iştahsızlık karşısında çook çaresizim,lütfen deneyimlerinizi paylaşın benimle,sevgiler herkese
evet ya uzun zman oldu bebısler buyudu......ay bebekmı gelıyo yenıden masallah ya hıramda hamıleydı.....dıslerı cıkarken cok ıstahsızlar...........bız sekız aylıktan berı balık yagı kullanıyoryz vıtamın de var arısutu katkılı vıtamın kullanıyorum dr onerdı ...cok yemeselerde az az yıyolar bızde dokuz bucuk cıvarıyız on olmadık daha pekmezı meyve purelerıne koyuyorum....mutlaka verıyorum ....cok ıstahsız olduklarında kavanoz mamalarında verıyorum ıyı oluyo cok sevıyolar...opt