merhaba kızlar,uzun bi aradan sonra yeniden yazmak güzel sizlere.oğlum 16.5 aylık oldu,kızımın doğumuna ise yaklaşık 40 gün var.Allah kısmet ederse doğumum yaklaştı yani.benim sorunum oğlumun inanılmaz derecede iştahsız oluşu.çok hareketli ve resmen hani bir deri bir kemik deriz ya aynen öyle.kahvaltı yaptıramıyorum peynirin yumurtanın tadını unuttu,pekmez ve balda istemiyor artık.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım( arı sütü ve şu balık yağı eklentili şurupları tavsiye edenler var.kullananlarınız varmı ? siz neler yapıyosunuz iştahsızlık karşısında çook çaresizim,lütfen deneyimlerinizi paylaşın benimle,sevgiler herkese
merhabalar arkadaşlar..bakamıyodum uzun zamandır.el-muallim benimkiler düzeltilmiş 13 oldular.biri yürüyo,diğeri emekliyo..iştahları hala çok iyi değil..pütürlü yemiyolar,herşey süzgeçten...irmiği çorbalarına katıyorum ama tane yapar diye muhallebiye denemedim,sen önce haşlıyomusun muhllebiye katarken* bi de tam yumurta vermeye başladın mı onu soruyum? sütlacı nasıl yapıyosun? benimkiler bi öğün devam maması,sonra çorba,yoğurt,kahvaltı ve iki öğün de muhallebi yiyolar bu sıra.birini inek sütüyle birini aptamille yapıyorum.az yiyolar yani,ama kiloları fena değil.9 ve 9.5
kızlar nasıl,biri basmıyoyazmıştım.benim kızda öyle.plates topuyla çalıştırıyorum
muallimcim ilgine teşekkür ederim ,Allah razı olsun senden ve burdaki tüm arkadaşlardan.35.haftaya girdik ama korkuyorum buda erken doğar diye.şeker hastası olduğum için 35'te bile solunum cihazında ve yoğun bakımda kalmıştı oğlum,39'dan önce sakın diyor doktorum.sanki benim elimdeoğlumda iştahsızlığıyla beni bi hayli yıpratıyor.marnys junior diye bi şurup öneriliyo arkadaşlar kullananınız varmı ? balık yağı hangisini ve ne şekilde kullanıyorsunuz ? yardımcı olursanız sevinirim dostlar,sevgiyle kalın ve bana dua edin doğumum ve doğacak bebeğim için lütfen...
merhaba kızlar,uzun bi aradan sonra yeniden yazmak güzel sizlere.oğlum 16.5 aylık oldu,kızımın doğumuna ise yaklaşık 40 gün var.Allah kısmet ederse doğumum yaklaştı yani.benim sorunum oğlumun inanılmaz derecede iştahsız oluşu.çok hareketli ve resmen hani bir deri bir kemik deriz ya aynen öyle.kahvaltı yaptıramıyorum peynirin yumurtanın tadını unuttu,pekmez ve balda istemiyor artık.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım( arı sütü ve şu balık yağı eklentili şurupları tavsiye edenler var.kullananlarınız varmı ? siz neler yapıyosunuz iştahsızlık karşısında çook çaresizim,lütfen deneyimlerinizi paylaşın benimle,sevgiler herkese
Muallim, aylardır uğraşıyorum, eline bebe bisküvisi, çubuk kraker, elma, armut, havuç artık ne varsa veriyorum, önceleri eline bile almıyordu, çok şükür şimdi karnı tok bile alsa alıyor, ısırıyor, ama yutmuyor, çok nadir yutuyor. geriye tükürüyor, tabi biz ona da razıyız.suyundan falan alıyordur vitaminini. pataes kızartmasını ve yaprak sarmasını çok seviyor, onları yutuyor çok şükür. ama kesinlikle yemeklerini pütürlü yemiyor, mecburen blendırdan geçiriyoruz. Ancak bu kadar ilerleme kaydettik. İnşallah daha iyi olacak. Yeni yeni yürür gibi, hevesleniyor. Allahım esirgesin bütün bebişleri, bizlere bağışlasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?