utku 11.ayına girdi,doktorumuz artık bizim yediklerimizi tuzsuz salçasız ezerek yiyebileceğini,geceleri devam sütü içirmemi söyledi.ama oğlumun beslenme alışkanlıkları buna hiç uymuyor.bi defa taneli-pütürlü hiçbişeyi yemiyor.defalarca denedim.en ufak bi pütürde kusmaya başlıoyr.bi de artık biberon almadığı için gece uyandırmadan biberonla beslememde mümkün olmuyor.sabah 1 kez devam sütüne kaşık maması ekleyerek kaşıkla veriyorum,bi de kahvaltısına devam sütü karıştırıyorum o kadar.onun dışındaki öğünleri yoğurt,çorba,meyve,muhallebi...
kısacası günde 250-300 cc civarı devam maması ve muhallebiylede 1 su bardağı inek sütü içmiş oluyor.sizce bu süt miktarı ,bu beslenme şekli yeterli mi? yaklaşık aylarda olanlar bebeklerini nasıl beslediklerini,öğünlerini yazabilirlerse çok sevinirim
kısacası günde 250-300 cc civarı devam maması ve muhallebiylede 1 su bardağı inek sütü içmiş oluyor.sizce bu süt miktarı ,bu beslenme şekli yeterli mi? yaklaşık aylarda olanlar bebeklerini nasıl beslediklerini,öğünlerini yazabilirlerse çok sevinirim