- 25 Nisan 2023
- 46
- 9
- 38
-
- Konu Sahibi isimsizisimsiz
İnanın o bile büyük bir nimetmişOsurun gitsin
Sorunda orda osuramıyorlarOsurun gitsin
Derdim ancak bu kadar kısa yoldan anlatılabilirdiSorunda orda osuramıyorlar
Öyle hiç de sandığınız kadar kolay değil gaz sancısı
İnanın o bile büyük bir nimetmişÇok gazı olup ağrı çekip onu yapamayanlar anlar
Ay bu ne böyle korktum ben.Sorunda orda osuramıyorlar
Karnınızda hiç hava kaçırmayan şiş bir balon olduğunu düşünün,aynı öyle birşeyAy bu ne böyle korktum ben.
Okurken gaz kaçırdım resmen.Karnınızda hiç hava kaçırmayan şiş bir balon olduğunu düşünün,aynı öyle birşeyİnsanların sizi “Kız hamile misin?” diye yolda durdurduğunu,sizin gaz sancısından kıvranırken bir de hamile olmadığınızı millete açıklamak zorunda kaldığınız bir hal
Bir çay kaşığını bir bardak suyla kaynatıp içiyorum ben fazlası zararlı olur mu bişey diyemem bilgim yok.Sağolun,hemen deneyeceğimNe kadar tüketmem lazım acaba kimyonu,günde kaç defa içeyim veya kaç kaşık?
Teşekkür ederimBir çay kaşığını bir bardak suyla kaynatıp içiyorum ben fazlası zararlı olur mu bişey diyemem bilgim yok.
İlk sancı çok çok üşüdüğüm bir gün oldu ama o gün bugündür 6 aydır geçmedihareketsizseniz de bağırsaklar bazen böyle yapıyor ya da üşütmekten
Her gün kendinizi yormadan bir yürüyün bakalım belki değişir, umarımm yaniİlk sancı çok çok üşüdüğüm bir gün oldu ama o gün bugündür 6 aydır geçmediHareketsizim biraz,bebeğim var kış diye genelde evdeyim,hareket de edeyim o zaman
Çok teşekkürlerHer gün kendinizi yormadan bir yürüyün bakalım belki değişir, umarımm yani
Bütün gün doktorların videolarıni dinleyerek biliyorum artıkTeşekkür ederimFlora bozukluğu bu şekilde gaz yapar mı?Bilgim yoktu.Probiyotik haplara bakayım ben
Teşekkür ederimBütün gün doktorların videolarıni dinleyerek biliyorum artık
Haptan ziyade ev yapımı turşu, sirke yoğurt vs oneriyorlar-ve şekeri azaltmak
Sevgiler
Aslında çok kolaySorunda orda osuramıyorlar
Ben çömerim de,kalkamam muhtemelenAslında çok kolayçöm kalk çöm kalk nerdenmi biliyorum sormayın
Benimde bir kaç aydır ciddi gaz sorunun var surekli ağrı sancı yapiyor. Siz nasıl çözüm buldunuzKızlar devamlı bağırsak gazı neden olur?Ne yesem gaz ve gaz sancısı yapıyor. Daha önce böyle bir problemim yoktu. Bütün gün gazman gibiyim aylardır,ağrısı da cabası.Geçmesi için önerisi olan olursa minnettar olurum