- 25 Nisan 2023
- 46
- 9
- 38
-
- Konu Sahibi isimsizisimsiz
MerhabaKızlar devamlı bağırsak gazı neden olur?Ne yesem gaz ve gaz sancısı yapıyor. Daha önce böyle bir problemim yoktu. Bütün gün gazman gibiyim aylardır,ağrısı da cabası.Geçmesi için önerisi olan olursa minnettar olurum
Teşekkür ederimMerhaba
Belli ki bağırsak floraniz bozulmuşYararlı bakteriler azaltigindan olabiliyor. Probiyotik takviyesi almayı deneyin belki çözüm olur. Ayrıca yemekleri çok iyi çiğnemekte fayda var bu süreçte
Şekerli gıdaları çok tüketiyordum evet. Bana hiçbirşey vermeyin tatlı verin,bütün günü onunla geçirebilirim. Benim 6 ay oldu,geçmiyor. Ne yesem gaz yapıyor.1 kilo kadar bayram şekeri yedikten sonra olmuştum çok beterdir bilirim hastaneye gitmiştim ilaç vermişlerdi iyi gelmişti
Evet o benim,şekerli abur cubur çikolata falan çok tüketirdim. Bisküviler kekler sürekli.Gaz problemim çıktı çıkalı dokunuyor diye pek yemiyorum ama 6 aydır geçmedi. Zararlı bakterilerin çoğalması böyle gaz ağrısı yapar mı,bilmiyordum.Cok fazla şekerli şeyler yemek bağırsaktaki zararlı bakteri miktarını çoğaltir tabi
İşte sebebi tatlıyı abartmak kesinlikle çok yaşadımŞekerli gıdaları çok tüketiyordum evet. Bana hiçbirşey vermeyin tatlı verin,bütün günü onunla geçirebilirim. Benim 6 ay oldu,geçmiyor. Ne yesem gaz yapıyor.
Sağolun,hemen deneyeceğimÖzellikle sulu yemeklerinize kimyon eklemeyi adet edinin. Kimyon kaynayınca etkisi oluyor. Çorblara falan koyun illaki. Nedenini bilemem ama kimyon çok etkili oluyor. Direkt çayını da içebilirsiniz
Doktora gittim. Muhtemelen gaz diyor,hatta buna ibs diye bir hastalık diyorlar, sebebi tıbben belli değil demekmiş. Bir çare de söylemiyor,tedavisi yok diyor. Şişkinliği gazı geçtim,ağrı yapması çok can sıkıcı. Artık hamur işi şekerli gıda kestim ama geçmiyor bir türlü. Anneniz nasıl çözüm buluyor,onlar daha tecrübeli belki bana da bi yol gösterirDoktora bir gidin bence. Asitli içecekler, şeker, hamur işi de yapıyor bazen. Yeşillik tüketin uzun bi süre yiyemiyorsanız detox olarak için ama dediğim gibi yinede bir doktor görsün. O gaz annemde doğuştan var :)))
Ay ciddi misiniz,çok yedim zamanında evet. 6 aydır korkumdan yiyemiyorum ama düzelmedi. Bağırsaklarımı tatlıyla mahvettim ben o zaman. Geçer mi ki acaba,ne yapmam lazım?Çok sağolunİşte sebebi tatlıyı abartmak kesinlikle çok yaşadım
Evet ben ne zaman şekeri abartsam başlıyor hâlâ daha biraz market ürünleri fazla tüketeyim yine oluyor içindekiler ne kadar zararlı oradan anlıyorum rezene çayı için biraz rahatlatıyorAy ciddi misiniz,çok yedim zamanında evet. 6 aydır korkumdan yiyemiyorum ama düzelmedi. Bağırsaklarımı tatlıyla mahvettim ben o zaman. Geçer mi ki acaba,ne yapmam lazım?Çok sağolun
BulamıyorDoktora gittim. Muhtemelen gaz diyor,hatta buna ibs diye bir hastalık diyorlar, sebebi tıbben belli değil demekmiş. Bir çare de söylemiyor,tedavisi yok diyor. Şişkinliği gazı geçtim,ağrı yapması çok can sıkıcı. Artık hamur işi şekerli gıda kestim ama geçmiyor bir türlü. Anneniz nasıl çözüm buluyor,onlar daha tecrübeli belki bana da bi yol gösterir
Metsil tablet var eczanede naneli çiğneme o biraz rahatlatıyorduAy ciddi misiniz,çok yedim zamanında evet. 6 aydır korkumdan yiyemiyorum ama düzelmedi. Bağırsaklarımı tatlıyla mahvettim ben o zaman. Geçer mi ki acaba,ne yapmam lazım?Çok sağolun
Alıp içeyim hemen. Çok sağolun ilginize,forum sayesinde sebebini buldumEvet ben ne zaman şekeri abartsam başlıyor hâlâ daha biraz market ürünleri fazla tüketeyim yine oluyor içindekiler ne kadar zararlı oradan anlıyorum rezene çayı için biraz rahatlatıyor
Bulamamış olması moral bozucu tabiBulamıyorOnda kabızlıkta var şişkinlikte ama tabi ki kilosu etkiliyor. Ne yazık ki yemesine bi sınır koyamadık. Yediklerini nimetten saymıyor asla Kolestrol, şeker çıktı birde tam oldu. Bende detox, yulaf, kefir, yeşil çay içiriyorum çocuğu emzirir gibi anneme bunları aşılıyorum ben varsam içiyor yoksam üşeniyor. Ha bak birde kefir için oda bağırsak için faydalı.
Öyle hiç de sandığınız kadar kolay değil gaz sancısıOsurun gitsin