- 7 Şubat 2015
- 272
- 109
-
- Konu Sahibi hazan240814
BilmiyorumYol yakınken dön. Bir Ömür böyle gider mi ?
:) o kadarini yapar mi , yapmaz ya, yapmasinAldatılıyo olma ihtimalin biraz yüksek gibi geldi bana. Sanırım hayatında başkası var seni ailesinden uzaklaştırmaya çalışıyor. Hatta kardeşininde bu durumdan haberi olduğu için seni kocandan soğutmaya çalışıyor. Eşinin şuan iş için şehirdışında olduğundan emin misin??
Eşinizi siz daha iyi tanırsınız tabi ama genelde erkeklerin şehirdışı olayları aldatmayla bağlantılı oluyor. hiç birşey olmamış gibi arayın bence hal hatır sorun şuan. bakalım açacakmı. eğer açmazsa yada geç açarsa şüphelenmeye başlayabilirsiniz:) o kadarini yapar mi , yapmaz ya, yapmasin
Eşinizi siz daha iyi tanırsınız tabi ama genelde erkeklerin şehirdışı olayları aldatmayla bağlantılı oluyor. hiç birşey olmamış gibi arayın bence hal hatır sorun şuan. bakalım açacakmı. eğer açmazsa yada geç açarsa şüphelenmeye başlayabilirsiniz
Bir araya gelemeyiz ki 24 saatlik yoldalar, evlendigimizden beride gelmediler6 aylık evlilik içim çok fazla olumsuzluk var. Siz eşinizn ailesi ile biraraya geliyormusunuz. Size tavırları nasıl. Siz onlarla anlaşabiliyormusunuz. Evinize geliyorlarmı. Gelince nasıl ağırlıyorsunuz.
Eğer buraya kadar herşey normal se. Eşiniz evliliğin ne olduğunu kavrayammamış ilk okula da sıra arkadaşını annesine şikayet eden çocuk gibi daha 6 aylık evlilikte konuşulmaz. Gideceksiniz ozaman eşinizi de alıp kv ye ya herşey açığa kavuşacak anlayacaklar hatalarını ya bu evlilik biter. Yani bunu yapmazsanız bu kafa değişmez ise eşiniz asla düzelmez. O düzeltmek istese bişe işbirlikçi kv ve Görümce yine gaza getirir ve aynı şeyleri yaşarsınız. Bu yüzden bir yol seçmelisiniz acilen.
yarisi yalan, mesela tutupta anneni arama demedim kesinlikle, bir kere bileAilesine iyi kötü evindeki olan biten her şeyi anlatması kesinlikle yanlış. Peki eşinin ailesine söyledğı bu şeylerin hepsi yalan mı ? Öyle bir şey yok mu aslında ?
Bir kere ziyarete gittik, onda da gorumcemler laf soktu birkac kere
Aynı durumu ben de yaşadım ve eğer bu olay bir daha yaşanırsa mahkeme salonunda dahi yüzümü göremezsin avukatım halleder işlemleri dedimEşimle bir süredir sorunlarımız var, ikimizinde ailesi başka şehirdeler, 6 aylik evliyiz, eşim aramızda ne geçtiyse baştan beri ailesine anlatıyormuş, bugün öğrendim. bugun annesini aramış, yalan yanlış ne varsa benim hakkimda söylemiş, demişki eve gelince yemek yok, sabaha kadar aç uyudum,sizinle konusmami eşim istemiyor, beni çok kiskaniyor, hep hesap soruyor, beni çok sıkıyor.
beynimden vuruldum sanki.
Bugün ailemin yanina gelmistim o da sehir disina çikcakti iş için.
Mesaj attim ailene birsey dedin mi diye , demedim dedi. Israr ettim yalan söyledi. en sonunda söyledigi tekbirseyi dedim, ve öfkeden çildirdi, ailemle iliskimi kescem, benide bir daha görmeyeceksin dedi, bir dahada konusmadik. Ne yapmaliyim
Aynen öyle, anlatmasi ayri bir sorun, anlatmadim deyip yalan söylemesi ayri bir sorun, yalan şeyler anlatmasi ayri bir sorun.Eşin seni arayana kadar arama arkadaşım,
yine eşinin saçma tavırlarını alttan alıp tepesine çıkaran bir kadın daha ..
Biraz sert çık tepkini göster ..
Ayrıca seninle arasında geçenleri ailesine yalan yanlış anlatması da başlı başına bir sorun kiii
bunun çözümü bana çok daha zor geliyor .
Aynen öyle, anlatmasi ayri bir sorun, anlatmadim deyip yalan söylemesi ayri bir sorun, yalan şeyler anlatmasi ayri bir sorun.
dün annesini aradim, benimle konusmak istemedi misafirlikteyim deyip kapatti.
Çalismiyorum, yeni mezun oldum, kpss varAmacı ne bu adamın neden böyle yapıyormuş ?
Sen çalışıyor musun ?
Çalismiyorum, yeni mezun oldum, kpss var