ne yapsam?

Aldatılıyo olma ihtimalin biraz yüksek gibi geldi bana. Sanırım hayatında başkası var seni ailesinden uzaklaştırmaya çalışıyor. Hatta kardeşininde bu durumdan haberi olduğu için seni kocandan soğutmaya çalışıyor. Eşinin şuan iş için şehirdışında olduğundan emin misin??

:) o kadarini yapar mi , yapmaz ya, yapmasin

Nefret ediyorum bu tip erkeklerden ya
laf taşımak nedir Allah aşkına hiç kimseye yaşışmaz ama bir erkeğe hiç hiç yakışmıyor
hani böyle dedikoducu mahalle kadınları oluyor ya onlar gibi

Allah sabır versin sana

:) o kadarini yapar mi , yapmaz ya, yapmasin
Eşinizi siz daha iyi tanırsınız tabi ama genelde erkeklerin şehirdışı olayları aldatmayla bağlantılı oluyor. hiç birşey olmamış gibi arayın bence hal hatır sorun şuan. bakalım açacakmı. eğer açmazsa yada geç açarsa şüphelenmeye başlayabilirsiniz

6 aylık evlilik içim çok fazla olumsuzluk var. Siz eşinizn ailesi ile biraraya geliyormusunuz. Size tavırları nasıl. Siz onlarla anlaşabiliyormusunuz. Evinize geliyorlarmı. Gelince nasıl ağırlıyorsunuz.
Eğer buraya kadar herşey normal se. Eşiniz evliliğin ne olduğunu kavrayammamış ilk okula da sıra arkadaşını annesine şikayet eden çocuk gibi daha 6 aylık evlilikte konuşulmaz. Gideceksiniz ozaman eşinizi de alıp kv ye ya herşey açığa kavuşacak anlayacaklar hatalarını ya bu evlilik biter. Yani bunu yapmazsanız bu kafa değişmez ise eşiniz asla düzelmez. O düzeltmek istese bişe işbirlikçi kv ve Görümce yine gaza getirir ve aynı şeyleri yaşarsınız. Bu yüzden bir yol seçmelisiniz acilen.

Ailesine iyi kötü evindeki olan biten her şeyi anlatması kesinlikle yanlış. Peki eşinin ailesine söyledğı bu şeylerin hepsi yalan mı ? Öyle bir şey yok mu aslında ?

Bir araya gelemeyiz ki 24 saatlik yoldalar, evlendigimizden beride gelmediler

Bir kere ziyarete gittik, onda da gorumcemler laf soktu birkac kere

Eşin seni arayana kadar arama arkadaşım,
yine eşinin saçma tavırlarını alttan alıp tepesine çıkaran bir kadın daha ..
Biraz sert çık tepkini göster ..
Ayrıca seninle arasında geçenleri ailesine yalan yanlış anlatması da başlı başına bir sorun kiii
bunun çözümü bana çok daha zor geliyor .

Aynı durumu ben de yaşadım ve eğer bu olay bir daha yaşanırsa mahkeme salonunda dahi yüzümü göremezsin avukatım halleder işlemleri dedim ve son oldu bi daha tekrarlamadı

Aynen öyle, anlatmasi ayri bir sorun, anlatmadim deyip yalan söylemesi ayri bir sorun, yalan şeyler anlatmasi ayri bir sorun.
dün annesini aradim, benimle konusmak istemedi misafirlikteyim deyip kapatti.

Şuan bütün kardesleri bana cephe almiş durumda, biri de arayip, ne oldu böyle demedi. Aksine beni suçluyorlarmış, kiz kardesi demiski ister bosansinlar ister barissinlar karismam demis

eyvah diycem.eşin malesef daha olgunlaşmamış,ailesi de anlayışsızsa çekeceğin var demektir.inşallah düzelir ya çok zor bu problemlerle uğraşmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…