ne yapsam?

Eşimle bir süredir sorunlarımız var, ikimizinde ailesi başka şehirdeler, 6 aylik evliyiz, eşim aramızda ne geçtiyse baştan beri ailesine anlatıyormuş, bugün öğrendim. bugun annesini aramış, yalan yanlış ne varsa benim hakkimda söylemiş, demişki eve gelince yemek yok, sabaha kadar aç uyudum,sizinle konusmami eşim istemiyor, beni çok kiskaniyor, hep hesap soruyor, beni çok sıkıyor.
beynimden vuruldum sanki.
Bugün ailemin yanina gelmistim o da sehir disina çikcakti iş için.
Mesaj attim ailene birsey dedin mi diye , demedim dedi. Israr ettim yalan söyledi. en sonunda söyledigi tekbirseyi dedim, ve öfkeden çildirdi, ailemle iliskimi kescem, benide bir daha görmeyeceksin dedi, bir dahada konusmadik. Ne yapmaliyim
Kesinlikle arama.Tavrını koy ve ailesinin yanında herşeyi konuş.Ben bu şekilde şikayet ediliyorum diye.

Benim ayagim aciyordu eşim erkek doktora gitme dedi, ortapedide bayan doktor yoktu, bir süre gidemedim, eşim bir gün hasta oldu bayan hemşireye igne vurdurmuş, asla hastalikta böyle şeyleri takcak biri degilim, bende dedim ki sen bu kadar dikkat ediyorsan kendin niye etmedin. Amacim yanlisini göstermekti.Sonra gitmis bu olayin sadece benim kismimi anlatmis annesine, demiski eşim bayan hemsireye igne vurdurdu diye kavga cikardi, ćok kiskanç

kayın validenle sen evlendiginden beri görüşmedinizmi teleofnda olsun yüzyüze olsun. çok garip geldi bana ilişkileriniz kopmuş iyice. hadi kocan böyle anlatıyo annesine sen neden kendini aklamıyosun. senn ailen ne diyo bu duruma.

Benim ayagim aciyordu eşim erkek doktora gitme dedi, ortapedide bayan doktor yoktu, bir süre gidemedim, eşim bir gün hasta oldu bayan hemşireye igne vurdurmuş, asla hastalikta böyle şeyleri takcak biri degilim, bende dedim ki sen bu kadar dikkat ediyorsan kendin niye etmedin. Amacim yanlisini göstermekti.Sonra gitmis bu olayin sadece benim kismimi anlatmis annesine, demiski eşim bayan hemsireye igne vurdurdu diye kavga cikardi, ćok kiskanç

Eşin sanırım ruh hastası :KK57::KK57: Hem yalancı hem dedikoducu arasan bulunmaz bi tip maşallah.

kayın validenle sen evlendiginden beri görüşmedinizmi teleofnda olsun yüzyüze olsun. çok garip geldi bana ilişkileriniz kopmuş iyice. hadi kocan böyle anlatıyo annesine sen neden kendini aklamıyosun. senn ailen ne diyo bu duruma.
Gorustum ama nasilsin iyi misinden öteye gecilmiyor, dil sorunu var

eğer ortada hiçbirşey yokken eşiniz durduk yerde böyle iftiralar atıyorsa çok ciddi psikolojik sorunları var :KK57:

evliliği aileyi şunu bunu bırakın ve bunu tespit etmeye çalışın bence, ailesiyle aranızda bir sorun yoksa bunları resmen uydurması akla kişilik bozukluğuyla ilgili psikiyatrik hastalıkları getiriyor maalesef...

Annesini aramadan önceki gün, ne yemek istersin diye sordum,birsey istemiyorum dedi, gelince birsey yapariz dedi. Gelincede sofra kurdum, hemen birseyler yapip. Sonrada annesine demiski eve geliyorum yemek yok, sabaha kadar aç uyudum

Annesini aramadan önceki gün, ne yemek istersin diye sordum,birsey istemiyorum dedi, gelince birsey yapariz dedi. Gelincede sofra kurdum, hemen birseyler yapip. Sonrada annesine demiski eve geliyorum yemek yok, sabaha kadar aç uyudum
eşiniz mi istemiyorum bişey dedi kayınvalideniz mi? anlayamadım

Ailesinden kim söyledi ki siz annenizdeyken. Ayrıca gerçekten mi yemek yapmıyorsunuz, ailesiyle görüşmesini konuşmasını istemiyorsunuz yani ailene birşey dedin mi diye sorduğunuza göre demek ki öyle birisiniz belki dertleşmek için demiştir ama dememesi gerekiyor tabi. Kaynananızda gidip başkasına mı demiş benim hakkımda bunları demiş diye. Bana garip geldi doğrusu.

X