- 12 Aralık 2014
- 87
- 13
-
- Konu Sahibi hazan240814
Ailesinden biri söyledi, sonrasindada inkar edemedi.Ailesine soyledigini nerden biliyorsunuz ailesi geri size mi soyledi can sıkı ci bir durum erkegin dedi kodu yapmasi ama duzelir araniz insaallah
Eve gidemem , sehir disina cikiyor birkac gün, aramadim o da beni aramadi 6 saattiro senı arayana kadar arama sen onu...
ve yarın evıne gitt....
konuyuda açma kendı kendıne o konuşur zaten...
Kardeşleri ve annesi onu hakli buluyor, kimse beni arayip durumu bile sormadiEsin seni bosayacak galiba simdiden yerini yapiyo ailesini senden sogutarak
ne zaman gelecegını bılıyorsan o zaman gıt evıne..Eve gidemem , sehir disina cikiyor birkac gün, aramadim o da beni aramadi 6 saattir
Anlatmiyorum diyor, yalan söyluyor, sonra ortaya cikiyor, anlatma dedigimde de bana gûvenmiyor musun deyip kiziyoBu konular öyle mesafeler varken konuşulması sağlıksız.Yanyana gelince aranızdaki sorunu sakince konuşursunuz. Onun sorunlarını ailesine anlatmadan önce sizinle çözmesini isterseniz birlikte aşabilirsiniz bu kötü durumu. Daha evliliğiniz yeni, oturması lazım deneye deneye, konuşa konuşa.
Zaten her defasinda beni evden kovuyordune zaman gelecegını bılıyorsan o zaman gıt evıne..
eger gıtmezsen sana derkı
sen çoktan meraklıymışsın baba evıne gıtmeye der uste çıkar..
Aranizi iyce bozmaya calisiyorlar demekki arayip sorma bekle biraz gelir yada ararsada konus guzelce herseyi evliligin nasil bisey olup olmadiginida anlat bence bazi seylerin annesi nile olsa soylenmemesi gerekdigi gibiAilesinden biri söyledi, sonrasindada inkar edemedi.
sen oyle yap...o gelmeden once evıne gitAnlatmiyorum diyor, yalan söyluyor, sonra ortaya cikiyor, anlatma dedigimde de bana gûvenmiyor musun deyip kiziyo
Zaten her defasinda beni evden kovuyordu
Anlattim ama anlamiyorAranizi iyce bozmaya calisiyorlar demekki arayip sorma bekle biraz gelir yada ararsada konus guzelce herseyi evliligin nasil bisey olup olmadiginida anlat bence bazi seylerin annesi nile olsa soylenmemesi gerekdigi gibi
Eşimle bir süredir sorunlarımız var, ikimizinde ailesi başka şehirdeler, 6 aylik evliyiz, eşim aramızda ne geçtiyse baştan beri ailesine anlatıyormuş, bugün öğrendim. bugun annesini aramış, yalan yanlış ne varsa benim hakkimda söylemiş, demişki eve gelince yemek yok, sabaha kadar aç uyudum,sizinle konusmami eşim istemiyor, beni çok kiskaniyor, hep hesap soruyor, beni çok sıkıyor.
beynimden vuruldum sanki.
Bugün ailemin yanina gelmistim o da sehir disina çikcakti iş için.
Mesaj attim ailene birsey dedin mi diye , demedim dedi. Israr ettim yalan söyledi. en sonunda söyledigi tekbirseyi dedim, ve öfkeden çildirdi, ailemle iliskimi kescem, benide bir daha görmeyeceksin dedi, bir dahada konusmadik. Ne yapmaliyim
Bir kismi dogru, kiskanc biriyim ama o da oyle, herseyine karismiyorum, sadece neler yaptigini soruyorum, benden gizli 4bin lira borc almis, uzerinden zaman gecince soyluyor, bunu sormak suc mupeki eşinin söylediklerinde hiç doğruluk payı var mı ??