Ne yapsam şaşırdım..akıl verseniz bana ihtiyacım var 🥹

Öyle yapıcam ama müdür bir kere bu kelimeydi kullandı artık bir sorun olunca direkt ne bilim valla kafam çok dolu

Başından beri öyle kaygılı, streslisinizki, sizin güler yüzlü, pozitif bir enerji ile çalıştığınızı hiç sanmıyorum. Herşeyden anlam çıkarıp üzerinize alınmaniz da yüksek ihtimal, diğer kişiyi kıskanıyorsunuz da muhtemelen en azından müdürle rahat diyaloğundan rahatsızsınız. Bu karşı tarafa geciyordur gayet. Sizin yolları ayıralım diyecek bir pozisyonda da olduğunuzu düşünmüyorum. Ortada gerçek bir sorun bile yok, olsa baş edemezsiniz zaten. Bu kaygılı haliniz için bir yardım falan mı alsanız?

Insanların sabah yüzü asık olabilir, bunun sizinle ilgisi olduğu düşüncesinde olmayın bence. Kim bilir o an aklında ne var... Sizden daha önce tanıdığı diğer çalışanıyla daha samimi de olabilir. Kendinizle barışık olun, işinize odaklanın. Yürüme mesafesinde, çocuğunuzla gidebileceğiniz bir işiniz var. Seviyorsunuz da işinizi. Kim kime ne demiş, nasıl davranmış umursamayın. Böyle devam ederseniz mutsuz olursunuz. Zamanla profesyonel davranmaya alışacaksınız.

Asıl öğretmen lise mezunu bile değil şuan benim üniv mezunuyum ve bir çok kursa katıldım
Anladığım siz yardımcı öğretmen olarak işe alındınız. Müdür daha önce tecrübesiz olduğunuz için ilk olarak yardımcı öğretmen olarak başlattı ve daha sonra sizi asil öğretmen olarak devam ettirecektir. Bence mevzunun altında yatan da bu. Siz asil öğretmeni yetersiz görüyorsunuz ve yetersiz birine değer verilmesine üzülüyorsunuz. Ancak siz de deneyimsinizsiniz. Seneye daha farklı olur ancak sabredebilirseniz. Sözleşmeniz ve anlaşmanızı o şekilde yaparsınız.

Allah aşkına şu noktalama işaretlerini kullanın ya ücretsiz paralıda değil. Sakin kafayla yazın biraz. Cümlenin sonu yok başı ise farklı yerlerde.

Bu konuyu daha öncede actiniz . Henüz çıkarmamış isten bekleyin bakalim

Sare abla seni sürükler kısmında ne demek istediniz?

Cocugunuzuda goturdugunuz icin bence fiyat iyi ve ayrilmayin ayrica onlarin arasindaki iliski sizi ilgilendirmezki onla daha samimi olabilir siz karismayin kiskaniyor gibisiniz ve ne alaka is hayatinda kiskanclik? İsinize bakin guler yuzlu olun tabiki cocuklarin yanindasiniz neden asik yuzle dolasasiniz isinize odaklanin onlari bosverin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…