Kızlar merhabalar hayırlı akşamlar diliyorum …
Ben evli ve bir çocuk sahibi anneyim .Bekarken üniversiteyi bitirememiştim evlenince eşimin desteği ile bitirdim çocuk gelişimi bölümünü ,evlendikten sonra hiç çalışmadım evlenmeden önce farklı sektörlerde çalışmıştım .Oğlum 5 yaşında okulum bitti haziran ayında bende bir okula şans eseri başvurdum ve görüşmede kabul edildim oğlumda benim ile geliyor 2500 maaş SSK tam yatıyor yemek oraya ait yürüme mesafesinde neyse ben şok heyecanlı işini severek yapan biriyim ama bu iş üzerine evde oğlumu büyütmek dışında tecrübem yok.Neyse okulda bir öğretmen daha var lise mezunu daha değil sırf tecrübe iş var diye çalışıyor kıza bir garezim yok benden küçül komik iyi bir kız neyse beni işe alan müdürümüz başta beni çok seviyordu ama geleceğe yatırım görüyorum dedi ama içinden çok değişik bir insan çıktı memnun olmuyor yüzü sabahları aşık diğer kıza herşeyi danışıyor vs .ve beni alıngan ve kıskanç sanıyor ben işimi isteyerek ve ter dökerek yapıyorum oda bunun farkında hoca böyle gıcık davranıncada benim yüzüm düşüyor ve o bu halimi alıngan ve diğer kızı kıskandım olarak algılıyor sanırım geçen okulun instasında diğer öğretmene video atmış komik kızda Sare abla beni sürükler bu videoyu çekmem için yazmış gülücük atıp müdürde bunun üzerine bence sen onu sürüklersin niye ben der şimdi yazmış ../bende bu yazıyı gördüm hocaya sordum o gün gittiğimde yüzü ap asıktı sonra konuştuk işte ben orda şaka yaptım sen herşeyi yanlış anlıyorsun vs dedi herşeye baştan başlayıp iki ay öncesine dönelim dedi ..bende dedim ki hocam isterseniz yollarımızı ayıralım dedim oda zaten böyle giderse olacağı o dedi sürekli ben senin moralin acaba neden bozuk diye düşünmek istemem sende benim aynı şekilde dedi bıraksın darılmam dedi çık demiyorum dedi ..ama düzeltelim kendimizi falan dedi güler yüzlü olalım dedi ama onun hal be hareketleri benim yüzümü düşürüyor aslında bende şimdi düşünüyorum aslında işimi ve öğrencilerimi çok seviyorum balık baştan kokar diye bir söz var bir kere soğukluk oldu sizce ne yapmalıyım bir yıllık sözleşmem var imza attım beni çıkarabilir mi ben çıkmadıkça