- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.298
- 78
Bilinçli hangi veli,çocuğunu buralara teslim eder. Ben evladim için arastirdigimdan biliyorum. Kreş adı altında ne kurumlara bağlı olan,beyin yıkayan yerler var.(n..rcular,un.lar,topçularHikayede bi tane bile mesleği yapacak yetkinlikte biri yok şaşırtmadı gene özel kurumlar. Allah bilir formasyonun da yoktur, deneyimin de yokmuş ne demeye girdin o okula çocuklara ne katabileceğini düşündün? Yazık ya veliler de çocuklarının eğitim aldığını düşünüyordur.
bi de deneyerek tecrübe ediyorum diyor sanki o çocuklar laboratuvar faresi deliricemBilinçli hangi veli,çocuğunu buralara teslim eder. Ben evladim için arastirdigimdan biliyorum. Kreş adı altında ne kurumlara bağlı olan,beyin yıkayan yerler var.(n..rcular,un.lar,topçularGuzel eğitim verenler belli,fiyatlari da belli. Cogu özel kreş çoluk çocuk çalıştırıyor,tam donanımlı ogretmenler buralara ayak basmıyor.
Lisans İşletme mezunuyum,istesem formasyon alabiliyorum. Açıktan iki yıllık çocuk gelişimi okusam demekki bende gidip öğretmenlik yapabileceğim bu kurumlarda. Boşa eğitim fakültesi var anlaşılan.bi de deneyerek tecrübe ediyorum diyor sanki o çocuklar laboratuvar faresi deliricemeğitim fakültesi mezunu olmayan öğretmenlerin olduğu kurumlara kimse çocuğunu göndermesin ya paranıza yazık. bizim aldığımız öğrendiğimiz hiçbir dersi almıyorlar çocukları tanımıyorlar
İşim ile alakalı bir sorum yok bir dakika bile dinlenmeden yapıyorum herşeyi güzel bir şekildeNiyeyse bende kıskanç ve gereğinden fazla kibirli gibi hissettim sizi
Müdür haklı olabilir diyorum
İşten çıkmanıza gelince sözleşmeye rağmen müdür size yolu göstermiş ya düzel yada böyle olmaz demiş
Yapamıyorsanız yapmayın değil mi
9.uncu sınıf yerler,bunlar gozu acik veli de gormek istemiyor. Ben gidip 2 soru sorduğumda afallayıp,yüzüme bakmışlardı.Pasif,soru sormayan,çocuğu oraya atıp sonrasını düşünmeyen,hayalet veli tercihleri.Hitap ettikleri kitle belli,o çocuklara neler yapılıyor kim bilir içerde.Ogretmen mogretmen yok zaten çoğunda.Lise mezunu ya da Myo mezunu çoluk çocuk, aksama kadar 1 tabak makarna, 2 şarkı ile saat dolduruyorlar.bi de deneyerek tecrübe ediyorum diyor sanki o çocuklar laboratuvar faresi deliricemeğitim fakültesi mezunu olmayan öğretmenlerin olduğu kurumlara kimse çocuğunu göndermesin ya paranıza yazık. bizim aldığımız öğrendiğimiz hiçbir dersi almıyorlar çocukları tanımıyorlar
1 yıllık sözleşme imzalattıSözleşmenizi nceleyin. Muhtemelen tek taraflı fesih hakkı süreniz doldu, karşılıklı fesih yapılmaz da onlar sizi çıkarırsa belli bir süre eğitim sektöründe çalışamıyorsunuz zaten (en azından bizim sözleşmemiz böyle) . Onlar gerekli şartlar olursa sizi dilediği gibi çıkarır.
Ancak bir kurum yöneticisi ile nasıl bu kadar yüz göz oldunuz anlamak güç.
Yine de yazdıklarım geçerli. O sözleşme kurumu değil sizi bağlar, hiç okumuyor musunuz?1 yıllık sözleşme imzalattı
Bir şey...bişeyler yazın lütfen
BilmemKoskaca kreş muduru50 tane 9.sinif kres var,iyilerde var tabi.Özyeğin de ya da Sau'de Müdür değil adam
Asıl öğretmen lise mezunu bile değil şuan benim üniv mezunuyum ve bir çok kursa katıldımKreşte çocuğunuz da eğitim aldığı için 2500 TL alıyorsunuz sanırım.
Oğlumun kreşinde sınıflar 12-15 kişilik. Sınıflarda bir öğretmenlik formasyonuna sahip öğretmen varken bir de lise/önlisans çocuk gelişimi mezunu yardımcı öğretmen bulunuyor. Siz yardımcı öğretmen misiniz? Bu nedenle müdür diğer öğretmen ile daha fazla iletişim halinde olabilir. Kreşlerde bu öğretmen/yardımcı öğretmen ayrımı nedeniyle öğretmenler arası sorunlar çıktığını duydum.
Ayrılmak istemiyorsanız, müdürün dediği gibi iki ay önceye dönmeye çalışın. Yardımcı öğretmenseniz asil öğretmenin önüne geçmeye çalışmayın. Sınıfta etkinlikleri kim yönetiyor? Çocukların gelişimini kim takip ediyor?
İlk açtığınız konudan beri bunu belirtiyorsunuz zaten.Asıl öğretmen lise mezunu bile değil şuan benim üniv mezunuyum ve bir çok kursa katıldım
Şimdi böyle bir sorum çıktı hiç bir şey olmamış gibide kalmak istemiyorum açıkçası ama öğrencilerimi de bırakmak istemiyorumMüdürünüzden duygusallık yada samimiyet beklemeyin her ne olursa olsun müdür diğerlerine karşıda dengeli ve mantıklı davranarak hareket etmeli size mobing uygulamamıs ama aranızda duygusal bir iletişim var sizin ona karşı oyle hissettim ya taktir esilmediğinizden yada ortadaki kıyas rekabet müdür mavi boncuk dağıtıyor arada paylasımlar storyler özel günler hariç bunlara karşıyım yani kurum bu şekilde calısıyorsa öğretmenler cok yıpranır ayakta kalan kazanır işinizi iyi yapıyorsanız kalın.Ben etkileniyorum diyorsanız ayrılın.Müdürlerin bu tavırları hiç prof değil nerden biliyorum bende anaokullarında branş öğrt olarak çalıştım.Bu tür durumları hiçte sevmem.
Çocuğumda geldiği içinHer şey bir yana cidden 2500 nedir. Bunu kime verseler yüzü düşer zaten başka kimseye gerek yok.
Ne olursa olsun enerjinizi düşürmeden devam edin öyle ise öğrencilerimizi bırakmayın ben mecburi veda ederken baya bi üzülmüştüm.Yani hiç olanlar olmamış gibi işe konsantre kimsenin gönlünü eylemenenize gerek yok yüzünüzü düşürmeyin yeter.Veliler çoğu zaman motivasyon kaynağıdır.Şimdi böyle bir sorum çıktı hiç bir şey olmamış gibide kalmak istemiyorum açıkçası ama öğrencilerimi de bırakmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?