Ne yapsam şaşırdım..akıl verseniz bana ihtiyacım var 🥹

Bilinçli hangi veli,çocuğunu buralara teslim eder. Ben evladim için arastirdigimdan biliyorum. Kreş adı altında ne kurumlara bağlı olan,beyin yıkayan yerler var.(n..rcular,un.lar,topçularGuzel eğitim verenler belli,fiyatlari da belli. Cogu özel kreş çoluk çocuk çalıştırıyor,tam donanımlı ogretmenler buralara ayak basmıyor.

bi de deneyerek tecrübe ediyorum diyor sanki o çocuklar laboratuvar faresi deliricem eğitim fakültesi mezunu olmayan öğretmenlerin olduğu kurumlara kimse çocuğunu göndermesin ya paranıza yazık. bizim aldığımız öğrendiğimiz hiçbir dersi almıyorlar çocukları tanımıyorlar

Bana da alingan davraniyormusunuz gibi geldi. Sizin Motivasyonunuz yüksek olabilir, müdürün bunu görmesini de isteyebilirsiniz, ama onun surati asık diye moralinizi bozup surat asmaniz yalnis. Daha tecrübeli arkadasiniza danismasi da normal. Siz okudunuz diye size danismasini istiyorsunuz, ama is hayatda pratik bilgi, teori bilgisinden daha önemli oluyor. Tecrübe kazandikca sizde göreceksiniz. Bende durumu kisisellestirmeyi birakin ve isinize odaklanin. Orda kimse sizin arkadasiniz degil. Profesyonel davranmaya gayret edin

Lisans İşletme mezunuyum,istesem formasyon alabiliyorum. Açıktan iki yıllık çocuk gelişimi okusam demekki bende gidip öğretmenlik yapabileceğim bu kurumlarda. Boşa eğitim fakültesi var anlaşılan.

İşim ile alakalı bir sorum yok bir dakika bile dinlenmeden yapıyorum herşeyi güzel bir şekilde

Sözleşmenizi nceleyin. Muhtemelen tek taraflı fesih hakkı süreniz doldu, karşılıklı fesih yapılmaz da onlar sizi çıkarırsa belli bir süre eğitim sektöründe çalışamıyorsunuz zaten (en azından bizim sözleşmemiz böyle) . Onlar gerekli şartlar olursa sizi dilediği gibi çıkarır.
Ancak bir kurum yöneticisi ile nasıl bu kadar yüz göz oldunuz anlamak güç.

9.uncu sınıf yerler,bunlar gozu acik veli de gormek istemiyor. Ben gidip 2 soru sorduğumda afallayıp,yüzüme bakmışlardı.Pasif,soru sormayan,çocuğu oraya atıp sonrasını düşünmeyen,hayalet veli tercihleri.Hitap ettikleri kitle belli,o çocuklara neler yapılıyor kim bilir içerde.Ogretmen mogretmen yok zaten çoğunda.Lise mezunu ya da Myo mezunu çoluk çocuk, aksama kadar 1 tabak makarna, 2 şarkı ile saat dolduruyorlar.

Aynı benzer şeyleri yüz milyon kere kopyala yapıştır yapmışsınız tabiki tecrübesizlik doğal tabiki heyecan yapabilirsiniz bazen yeri gelir yaptıklarınız da görülmez ama kendinize eziyet etmekten vazgeçin. Gittiği yere kadar gider kafanıza takmayın. Sizi gören görür, bilen bilir. Tersini düşünene de aksilik işte kendinizi bir numara da olsanız ispat edemezsiniz. Lütfen kendinize eziyet etmeyi bırakıp sadece sınıfınıza odaklanın

1 yıllık sözleşme imzalattı

Kreşte çocuğunuz da eğitim aldığı için 2500 TL alıyorsunuz sanırım.
Oğlumun kreşinde sınıflar 12-15 kişilik. Sınıflarda bir öğretmenlik formasyonuna sahip öğretmen varken bir de lise/önlisans çocuk gelişimi mezunu yardımcı öğretmen bulunuyor. Siz yardımcı öğretmen misiniz? Bu nedenle müdür diğer öğretmen ile daha fazla iletişim halinde olabilir. Kreşlerde bu öğretmen/yardımcı öğretmen ayrımı nedeniyle öğretmenler arası sorunlar çıktığını duydum.
Ayrılmak istemiyorsanız, müdürün dediği gibi iki ay önceye dönmeye çalışın. Yardımcı öğretmenseniz asil öğretmenin önüne geçmeye çalışmayın. Sınıfta etkinlikleri kim yönetiyor? Çocukların gelişimini kim takip ediyor?

Koskaca kreş muduru 50 tane 9.sinif kres var,iyilerde var tabi.Özyeğin de ya da Sau'de Müdür değil adam
Bilmem ben yurtdışında yaşıyorum ve burda bir kreş müdürü olmak ÇOK önemli.
Orda da önemli sandım.
Sonuçta eğitim küçük yaşta başlar.

Asıl öğretmen lise mezunu bile değil şuan benim üniv mezunuyum ve bir çok kursa katıldım

Müdürünüzden duygusallık yada samimiyet beklemeyin her ne olursa olsun müdür diğerlerine karşıda dengeli ve mantıklı davranarak hareket etmeli size mobing uygulamamıs ama aranızda duygusal bir iletişim var sizin ona karşı oyle hissettim ya taktir esilmediğinizden yada ortadaki kıyas rekabet müdür mavi boncuk dağıtıyor arada paylasımlar storyler özel günler hariç bunlara karşıyım yani kurum bu şekilde calısıyorsa öğretmenler cok yıpranır ayakta kalan kazanır işinizi iyi yapıyorsanız kalın.Ben etkileniyorum diyorsanız ayrılın.Müdürlerin bu tavırları hiç prof değil nerden biliyorum bende anaokullarında branş öğrt olarak çalıştım.Bu tür durumları hiçte sevmem.

Asıl öğretmen lise mezunu bile değil şuan benim üniv mezunuyum ve bir çok kursa katıldım
İlk açtığınız konudan beri bunu belirtiyorsunuz zaten.
Bence de anasınıfı öğretmenliği okumayan biri öyle yerlerde çalışmamalı ama siz bu durumdan dolayı müdür onu daha çok seviyor diye gerçekten kıskanıyor gibi duruyorsunuz. Dilinize vurmuş çünkü

Şimdi böyle bir sorum çıktı hiç bir şey olmamış gibide kalmak istemiyorum açıkçası ama öğrencilerimi de bırakmak istemiyorum

Her şey bir yana cidden 2500 nedir. Bunu kime verseler yüzü düşer zaten başka kimseye gerek yok.

Şimdi böyle bir sorum çıktı hiç bir şey olmamış gibide kalmak istemiyorum açıkçası ama öğrencilerimi de bırakmak istemiyorum
Ne olursa olsun enerjinizi düşürmeden devam edin öyle ise öğrencilerimizi bırakmayın ben mecburi veda ederken baya bi üzülmüştüm.Yani hiç olanlar olmamış gibi işe konsantre kimsenin gönlünü eylemenenize gerek yok yüzünüzü düşürmeyin yeter.Veliler çoğu zaman motivasyon kaynağıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…