Ayda bir, bu konuyu açıyorsunuz neden acaba?Kızlar merhabalar hayırlı akşamlar diliyorum …
Ben evli ve bir çocuk sahibi anneyim .Bekarken üniversiteyi bitirememiştim evlenince eşimin desteği ile bitirdim çocuk gelişimi bölümünü ,evlendikten sonra hiç çalışmadım evlenmeden önce farklı sektörlerde çalışmıştım .Oğlum 5 yaşında okulum bitti haziran ayında bende bir okula şans eseri başvurdum ve görüşmede kabul edildim oğlumda benim ile geliyor 2500 maaş SSK tam yatıyor yemek oraya ait yürüme mesafesinde neyse ben şok heyecanlı işini severek yapan biriyim ama bu iş üzerine evde oğlumu büyütmek dışında tecrübem yok.Neyse okulda bir öğretmen daha var lise mezunu daha değil sırf tecrübe iş var diye çalışıyor kıza bir garezim yok benden küçül komik iyi bir kız neyse beni işe alan müdürümüz başta beni çok seviyordu ama geleceğe yatırım görüyorum dedi ama içinden çok değişik bir insan çıktı memnun olmuyor yüzü sabahları aşık diğer kıza herşeyi danışıyor vs .ve beni alıngan ve kıskanç sanıyor ben işimi isteyerek ve ter dökerek yapıyorum oda bunun farkında hoca böyle gıcık davranıncada benim yüzüm düşüyor ve o bu halimi alıngan ve diğer kızı kıskandım olarak algılıyor sanırım geçen okulun instasında diğer öğretmene video atmış komik kızda Sare abla beni sürükler bu videoyu çekmem için yazmış gülücük atıp müdürde bunun üzerine bence sen onu sürüklersin niye ben der şimdi yazmış ../bende bu yazıyı gördüm hocaya sordum o gün gittiğimde yüzü ap asıktı sonra konuştuk işte ben orda şaka yaptım sen herşeyi yanlış anlıyorsun vs dedi herşeye baştan başlayıp iki ay öncesine dönelim dedi ..bende dedim ki hocam isterseniz yollarımızı ayıralım dedim oda zaten böyle giderse olacağı o dedi sürekli ben senin moralin acaba neden bozuk diye düşünmek istemem sende benim aynı şekilde dedi bıraksın darılmam dedi çık demiyorum dedi ..ama düzeltelim kendimizi falan dedi güler yüzlü olalım dedi ama onun hal be hareketleri benim yüzümü düşürüyor aslında bende şimdi düşünüyorum aslında işimi ve öğrencilerimi çok seviyorum balık baştan kokar diye bir söz var bir kere soğukluk oldu sizce ne yapmalıyım bir yıllık sözleşmem var imza attım beni çıkarabilir mi ben çıkmadıkça
Çok da düzgün bir kreş değil bence. Diğer öğretmen! lise mezunuymus, formasyon falan hak getiredir2500 diye bir maas mi olur bu devirde Cok az degil mi
Koskaca kreş muduruKonuyu çok anlamadım. Kim kime ne demiş ama koskoca kreş müdürünün, diğer öğretmenin yaptığı konuşmalar çocukça geldi.
Siz de gereksiz alınganlık yapıyor olabilirsiniz.
Konuyu tam anlayamadım gerçekten .
Sözleşmeniz bitince başka yere geçin.
İnsan bir kere soğuyunca bir süre sonra işkenceye döner her şey.
Bulamam belki evet ama işte bir kere araya sorun girdi işteLütfen noktalama işareti kullanın ki sizi daha rahat anlayabilelim ve rahat okuyalım. Şöyle ki orda çalışmanız bir lütuf değil işe ihtiyacınız olduğu için çalışıyorsunuz. Maaş az ama çocuğunuz sizinle geliyor, sigortanız ödeniyor. En önemlisi iş tecrübesi ediniyorsunuz. Müdürünüzün tavrı bu kadar önemli mi gerçekten? Bir sonraki işinizde çok iyi bir müdür mü bulacaksınız kesin mi bu? Hangi iş yerinde müdür dört dörtlük? Bana siz alınganlık gösteriyorsunuz gibi geldi, profesyonel davranmıyorsunuz. Bu kadar takılmayın. Çıksanız ne yapacaksınız tekrar iş bulabileceğinizin garantisi var mı?
Cocugu da o krese gidiyor ucretsiz,en dandik krese 3.500 desen,artani da asgari ucrete tamamlamış işte. Tecrübesiz çalışan zaten asgari ücretten fazlasını vermezler.2500 diye bir maas mi olur bu devirde Cok az degil mi
Bulamam belki evet ama işte bir kere araya sorun girdi işte
Formasyonum var tecrübe öğrenilerek ediliyor ve çoğu kişiden daha istekliyim ve çoğu şeyi öğrendim .Sürekli araştırma içerisindeyimHikayede bi tane bile mesleği yapacak yetkinlikte biri yok şaşırtmadı gene özel kurumlar. Allah bilir formasyonun da yoktur, deneyimin de yokmuş ne demeye girdin o okula çocuklara ne katabileceğini düşündün? Yazık ya veliler de çocuklarının eğitim aldığını düşünüyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?