• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapsam gorumcem

setenaysetenay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
2.269
1.653
53
43
Kizlar bir gorumcem var birkac ay once evlendi.aramizda baya yas var.biz esimle evlilik oncesi flort donemi de yasadik 6 yil,onu ilk tanidigimda cocuktu.biz 10 yil oldu evleneli ,gorumcemle en ufak bir problem yasamadik.kendisi bana hep saygili olmustur.ben de ona cok yakin davrandim.universite doneminde sikintilarini paylastim ,sonra bu evlendigi kisiyle zar zor evlendi onla ilgili sikintilari hep konustuk.neyse,ama kendisi boyle sinirli bir tiptir,insanlara tepkilidir falan.simdi benim kp im baskici bir baba tipi.onu da cok severim bana karsi iyidir ama gercekten cocuklarina hic sevgi gostermemis.onun etkisiyle oldugunu dusunuyorum bu tarz sorunlari var hep.
Neyse evlendi evleneli hep sikintili.ilk baslarda birgun biz arkadaslarda oturuyoruz kv esimi aradi oglum x evden cikmis git de al onu ordan,aralarini duzelt diye.gecenin 11 i.esimle ben nasil kotu olduk kosa kosa gittik aldik bizr getirdik.esim de gitti esinin yanina bengorumcemle kaldim.evi terk edecek kadar ne oldu diye nasil uzgunum.demez mi benimle hic ilgilenmiyor elinde tel,arkadaslari geliyor onlarla konusuyor bana hic bakmiyor.bunlar ilk zamanlar olabiliyor haklisin ama cok sinir bozucu ama keske evi terk etmeseydin diyorum,anlamiyor bir turlu o kadar cok sey anlatiyorki ama hicbiri ipe sapa gelcek sey degil.esiyle de esim konusup gelmis onun anlattiklarindan esim etkilenmis olacak ki bir suru sey soyledi gece kaclara kadar konustuk.tabi esim cok dikkatli konusuyor .yok anlamadi.esim gece bana anlatti gercekten esini cok zorlamis.sabah ise gitti gorumcem,esi de iste tabi .esi is cikisi yanimiza geldi gorumcemi de is cikisi aldik onlara gittik.gorumcem kendisini odaya kapatti.esiyle ben baya uzun konustum.resmen gorumcem sinir krizleri geciriyormus durmadan.esi diyorki ben neyapacagimi sasirdim ilgi gostermiyorsun diyor gosteriyorum olmuyor,bu sefer ben dedim diye yaptin diyor kriz geciriyor bir kere polis geldi evimize komsular birsey oluyor diye sikayet etmis dedi.ay neye ugradigimi sasirdim resmen utandim da.sonra kiskanclik da yapiyor tekne gezisine cikmistik tatilde orda kiskanir diye sadece ailelerin oldugu tekneyi tercih ettim orda da birinin goguslerine baktin diye durdurun tekneyi diye bagirmaya basladi herkes bize bakti onun krizinden tekne kenara cekildi de kosakosa cikti tekneden.inan tepkilerinden korkuyorum artik diyor.gorumceme ne da sek bos o kadar anlamiyor ki.sonra biz esimle israr edince gibi yine krize girmesin mi ,3 umuze de bagirmaya basladi defolun evden diye.sonra esi nasil agliyor hala bagiriyor,sonra esi siz cikin bari abi dedi biz ciktik artik.esim de agliyordu ne olacak bu kiz diye.
Sonra o gunden beri esim o kadar ilgileniyor ki surekli sorunlarla ugrasiyor.ben de biraz cekildim sanki o gun dil dokmekten bogazim agridi hicbir ise yaramayacagini anladim.bir de su kovma isine biraz bozuldum sanki,tamam iyice psikolojisi bozulmus ama canim sikildi yine de.esime uzuluyorum gecen yine bir sikinti oldu onunla ilgili resmen artik cok uzuluyor.kalbi sikisiyor gibi oluyor.biraz da kiziyorum artik gorumceme ,gecinmek bu kadar mi zor,o kadar ugrasiyor esi,bosuna hep sorun hep sorun.esim de babasindan dolayi boyle diye kiyamiyor cok ugrasiyor.bazen gorumceme abine yansitma cok yiprandi hastalaniyor demek istiyorum,ama ona da bozulur gibi geliyor kirmak da istemiyorum.kv m de cok uzuluyor ona da uzuluyorum.ama bir suru sorunu var gercekten o gun bana diyorki mutlu evlileri cok kiskaniyorum onlarla gorusmek istemiyorum.yok esinin arkadaslarinin meslekleri cok iyiymis onlarla gorusunce kompleks duyuyormus falan.bu konuda ona neler soyledim nafile

Görümcenizi psikiyatriste gönderseniz.

Bence esinde sende ustune dusmeyin daha cok simarmasin.
Biraz kendi haline birakin, kocasinada bol sabirlar diliyorum.

Doktora gitsin bu durumdaki birine siz hiçbir sey yapamazsınız bosuna yiprandiginizla kalırsınız

Görümcen acilen tedavi olmali baska caresi yok bana hic normal gelmedi.
evet esi aile terapistine gidelim demis gitmisler tam konusmaya baslamislar aile terapisti ne dediyse sen de aynisin ben haksizim degil mi diye bagirip cagirip cikmis odadan.baska psikologa ya da psikiyatriste gitsin diyoruz ama sanki su durumda daha ona bile hazir degil gibi geliyor. Malesef esim ilgilenmeyim demiyor ben de aynen fazla ilgilenme diyorum ama o zman daha kotu seyler olursa icim rahat etmez diyor.

evet esi aile terapistine gidelim demis gitmisler tam konusmaya baslamislar aile terapisti ne dediyse sen de aynisin ben haksizim degil mi diye bagirip cagirip cikmis odadan.baska psikologa ya da psikiyatriste gitsin diyoruz ama sanki su durumda daha ona bile hazir degil gibi geliyor. Malesef esim ilgilenmeyim demiyor ben de aynen fazla ilgilenme diyorum ama o zman daha kotu seyler olursa icim rahat etmez diyor.
Eşiyle birlikte değil ayrica gitsin bence sorun ondaysa.
Bana aşırı şımartılmış gibi geldi. Eşiniz abisi olabilir ama sürekli yaramaz kucuk kiz cocugu gibi davranirsa gorumcenize o da hep ayni şekilde davranir.

valla ne dicegimi sasirdim boyle devam ederse esi bosar gorumceni.. hic kimse boyle bir insani cekmek zorunda degil. sorunu varsa sorununu kabul edip tedavi olmaliki bunuda istemiyor.

Geçinmek bu kadar mı zor, uğraşıyor eşi diyorsunuz da, klasik bi laf var "Dört duvar arası" diye, ne olup bittiğini, kimin ne kadar uğraş verdiğini ya da yaşananlara hangi birikimlerin neden olduğunu alenen bilmeniz imkansız. Sonuç olarak psikolojisi bozulmuş bir kız var ortada. Bir uzman yardımı alırsanız, psikolog ile beraber çalışırsanız belki işin aslının çok daha farklı olduğunu görürsünüz.

cok sinir oldum görümcene gitmeyin üstüne bırakın ne hali varsa görsün bu kadar da kapriss olmaz acilen psikologa gitmesi lazım. görümcenin eşine allah sabır versin sizde biraz mesafeli durun bence şımarmış iyice böle yaparak sizinde huzurunuzu bozuyor ne hakkı var buna

Bence bulamayın. O kadın o adamdan boşanmak istiyor. Çok net belli ediyor niyetini.

O kadının kocası olsaydım o tekneden inmezdim. Onunla bir daha konuşmazdim ve İstanbula dönünce de boşanma davası açardim.

Kadından nefret ettim siz anlatırken. Eve psikolojisi normal değil ama yardım almayi kabul etmiyor. herkesin psikolojisini bozuyor. Siz de görüşmeyin. Eşiniz de görüşmesin. Simardikca şımarmis küçük prenses herkes işini gücünü bırakmış onla uğraşıyor.

Eşiyle birlikte değil ayrica gitsin bence sorun ondaysa.
Bana aşırı şımartılmış gibi geldi. Eşiniz abisi olabilir ama sürekli yaramaz kucuk kiz cocugu gibi davranirsa gorumcenize o da hep ayni şekilde davranir.
Of iste onu diyorum ama sunu da biliyorum ki bir tuhaf olmus gorumcem.bir tane daha gorumcem var o da evli onlardayken boyle bir olay olmus kusmus kardesine.bana diyor ki bosver abla ne hali varsa gorsun.abim de ugrasmasin.
Geçinmek bu kadar mı zor, uğraşıyor eşi diyorsunuz da, klasik bi laf var "Dört duvar arası" diye, ne olup bittiğini, kimin ne kadar uğraş verdiğini ya da yaşananlara hangi birikimlerin neden olduğunu alenen bilmeniz imkansız. Sonuç olarak psikolojisi bozulmuş bir kız var ortada. Bir uzman yardımı alırsanız, psikolog ile beraber çalışırsanız belki işin aslının çok daha farklı olduğunu görürsünüz.
Belki de sizin gibi ben de dusundum ama pek oyle gozukmuyor bu.gercekten olanlar normal degil
Bence bulamayın. O kadın o adamdan boşanmak istiyor. Çok net belli ediyor niyetini.

O kadının kocası olsaydım o tekneden inmezdim. Onunla bir daha konuşmazdim ve İstanbula dönünce de boşanma davası açardim.

Kadından nefret ettim siz anlatırken. Eve psikolojisi normal değil ama yardım almayi kabul etmiyor. herkesin psikolojisini bozuyor. Siz de görüşmeyin. Eşiniz de görüşmesin. Simardikca şımarmis küçük prenses herkes işini gücünü bırakmış onla uğraşıyor.
bosanmak da istedigi yok.bilir o eve donse babasiyla yeniden yasamanin ne zor olacagini.ama bence de simariklik var.esime diyorum ses cikaramiyor belki de oyle dusunuyor o da ama niyeyse icinde bir korku surekli onla ugrasiyor birsey olcak diye

Tek yol görümcenizi psikiyatriste gitmeye ikna etmek gibi geldi yazdıklarınızdan. Sen ayrı doktora eşin ayrı doktora gitsin diye ikna edilebilir mi? Bu kadar coşması evlendikten sonra eşine karşı mı yoksa öncesinde de bir günah keçisi var mıydı? Çok ilerlemiş gibi bir izlenim oluştu bende sinir krizleri filan. Ayrıca ikna olur giderse onun gittiği dr a sizde habersizce gidip tedaviyi desteklemek için biz neler yapmalıyız, nasıl davranmalıyız diye danışın bence.

Gorumcenin kendiyle alakali problemleri var gibi sanki.yoksa durduk yere kocam benle ilgenmiyor diye boyle krizler gecirilmez.
Siz de simarikliktan felan deyip gecistirmeyin ki ilerde daha buyuk sorunlarla karsilasmayin.gercekten babasinin halinden dolayi psikolojik bi sorun olabilir esine karsi da.
Tabi adam baskalarinin yanin da degisik yalnizken gorumcenize degisik davranmiyorsa.yoksa bi kadin komsulara duyurup eve polis getircek kadar kendinden gecmez sirf bi kadin icin o kadar millettin icinde tekneyi durdurun diye bagirmaz.muhakkak altin da yatan bi sorunu vardir acilen onlem almak lazim.

Buraya uye olsa. Belki biz ikna ederiz terapiye. Hos o atarla ban yer siteye de kuser ama bir deneriz.
Hem dertlerini de dinlemis oluruz.
Ay oyle olur kesin :)
Tek yol görümcenizi psikiyatriste gitmeye ikna etmek gibi geldi yazdıklarınızdan. Sen ayrı doktora eşin ayrı doktora gitsin diye ikna edilebilir mi? Bu kadar coşması evlendikten sonra eşine karşı mı yoksa öncesinde de bir günah keçisi var mıydı? Çok ilerlemiş gibi bir izlenim oluştu bende sinir krizleri filan. Ayrıca ikna olur giderse onun gittiği dr a sizde habersizce gidip tedaviyi desteklemek için biz neler yapmalıyız, nasıl davranmalıyız diye danışın bence.
aslinda psikolojisi bozuktu biraz hep.ben yardimcj olurdum.mesela ben hic guzel degilim falan derdi,benim bacaklarim kalin bilmem ne hep birseyini dert eder.bir de baya guzel bir kiz ,her goren arkadasim bile gorumcen ne kadar guzel der.ben de iyi hissetsin diye cok guzelsin falan derdim.sonra 2 yillik okuyordu ben salagim 4 yillik kazanamadim diye takardi surekli,onda falan o kadar dil doktum ki anlatamam.hep sorun eder herseyi ama kv m simdi diyor bir seye takti mi ben az ustelesem hemen boyle iste sinir krizi geciriyordu onceden de.biz bilmiyormusuz yani.bir de normalde hic oyle sorunlu biri gibi degil .benim bir dostum var ona bahsettim biraz ,allah allah inanamiyorum ne kadar normal bir kiz gibi diyor.gecen mesela 3 umuz bir avm de dolastik,sasirmis arkadasim nasil boyle seyler yapiyormus diye

Gorumcenin kendiyle alakali problemleri var gibi sanki.yoksa durduk yere kocam benle ilgenmiyor diye boyle krizler gecirilmez.
Siz de simarikliktan felan deyip gecistirmeyin ki ilerde daha buyuk sorunlarla karsilasmayin.gercekten babasinin halinden dolayi psikolojik bi sorun olabilir esine karsi da.
Tabi adam baskalarinin yanin da degisik yalnizken gorumcenize degisik davranmiyorsa.yoksa bi kadin komsulara duyurup eve polis getircek kadar kendinden gecmez sirf bi kadin icin o kadar millettin icinde tekneyi durdurun diye bagirmaz.muhakkak altin da yatan bi sorunu vardir acilen onlem almak lazim.
Degil mi cok abartili tepkiler.aslinda esi de mytlaka ilgilenmemistir .oyle erkekler var ya elinde telefon esiyle hic ilgilenmiyor.ama buna boyle tepki vermek fazla gibi.biz de duzeltelim diye ugrasiyoruz ama ne yapsak care olmuyor mumkun degil.artik esimi birsey okdugunda uzgun gormek de uzuyor beni

Degil mi cok abartili tepkiler.aslinda esi de mytlaka ilgilenmemistir .oyle erkekler var ya elinde telefon esiyle hic ilgilenmiyor.ama buna boyle tepki vermek fazla gibi.biz de duzeltelim diye ugrasiyoruz ama ne yapsak care olmuyor mumkun degil.artik esimi birsey okdugunda uzgun gormek de uzuyor beni
Anlattiklariniz bana simarikliktan boyle yapiyor gibi gelmedi.ciddi ciddi sıkınti var.hadi kocasi ilgilenmiyor diye sinirlenebilir.ama kriz gecirmek tekne olayi sizi gondermesi felan psikolojik bi rahatsizligi olabilir yada baslangici.
Tamam her bunlari yapanda hastamidir degildir elbette ama yinede tedbiri elden birakmamak lazim.

Anlattiklariniz bana simarikliktan boyle yapiyor gibi gelmedi.ciddi ciddi sıkınti var.hadi kocasi ilgilenmiyor diye sinirlenebilir.ama kriz gecirmek tekne olayi sizi gondermesi felan psikolojik bi rahatsizligi olabilir yada baslangici.
Tamam her bunlari yapanda hastamidir degildir elbette ama yinede tedbiri elden birakmamak lazim.
Daha neler var yazmadim yani hicbiri normal degil.ben de bencillik mi bilmiyorum ama bunla ugrasmak canimi sikiyor.ne vardi ki normal olup gecinip gitseydi.esim de benim sikilmamam icin bana yansitmamaya calisyor bazen ama moral bozuk olunca anlasiliyor

Back