• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapsam gorumcem

Benim kv de 15 yıllık cici eşiyle anlaşamazDı
2 tanede çocukları olmasına rağmen
ArarlarDı eşimi bir saat o anlatırdı
Bir saat adam anlatırdı
Ömrüm gitmişti
Tartısma konuları neydi biliyor musun
Annen bana börek vermedi diye bizim 2 yılımızın düğünümüzun içine ettiler
Böyle basit sebeplerde
Bosandılar ve kurtulduk şükür

Bence gorumcenizin buyuk bir sıkıntısı var icinde yaşıyor yansitmiyor.simarik gelmedi bana ama problemi ne?? Sizi yakin gorse anlatir demekki yakin gormuyor. esiyle severek evlenmedimi?kendini eksik falanmi hissediyor acaba bazi konularda.evlenmeden once nasildi bu kadar agresifmiydi.acilen bi psikologa falan gitmeli ilginizi cekmeyin lutfen bi abla olarak yaninda olmalisiniz.ins su durumda cocugu falan olmaz.yoksa psikolojisi duzelmeden cocuk yetistirmesi bana gore saglikli degil.basbasa oturun sohbet muhabbet derken sorun derdini o zaman belki anlatir.allah yardimciniz olsun
ben onu da obur gorumcemi de o kadar yakin gordumki kardesim gibi gordum.ikisi de hep soyler sen ailemize geldiginden beri bizde cok seyi degistirdin diye.dogum gunu hic kutlamamislar pasta goturdum suprizler yaptim .hep bana abla derler hic yenge falan demediler.aslinda herseyini de anlatirdi bana hep yardimci oldum.severek evlendi hatta cok isteyerek.bu durumlarda o kadar cok ugrastimki kendi kardesim gibi.evet agresif nutsuz bir yapisi vardi onceden de ,hep mutlu olsun diye ugrasirdim.ama boyle yapip da benim ugrasilarim da hic sonuc vermeyince ben de biraktim artik.gerci hala ilgileniyorum yine herseyiyle,sadece o konunun ustune basmiyorum

Gorumcenize sinir oluyosunuz , usttenci anlatim tarzinizdan cikardigim tek sey bu.

Gorumcenize gercekten yardimci olmak istiyosaniz , onun sizin gibi dusunmesi icin cabalamak yerine onun ne dusundugunu anlamaya calisin,yargilayarak bi yere varamazsiniz cunku.
evet artik ona kiziyorum cunku cok bencilce davrandigini dusunuyorum artik.yoksa yukarida anlattigim gibi son derece yakindim ben ona.obur gorumcem artik dayanamamis yaptiklarindan kardesine kusmus.onu da evden kovmus.bana diyorki abla ne kadar sabirlisin birakin artik ne hali varsa gorsun diye.ama ben yine de uzuldum hep yardimci olmaya calistim kardesim gibi.anlamiyorki hicbirseyden

Duzelir ins .siz elinizden geleni yapmışsınız o zaman bi muddet kendi haline birakin belki gelir kendi anlatir sıkıntısı nı. Ben yine dedigim gibi bunun bi sıkıntısı var icinde yasiyor.ondan bu agresifligi yoksa severek evlendigi adama niye bu kadar zulum yapsin valla acidim bu arada adamada bian once duzelir ins yoksa bu adam nereye kadar tahammul edecek

Ne yasadigini ve neden dolayi oyle yaptigini bilemezsiniz gorumcenizi oturup sakin bir sekilde tarafsiz biri dinledi mi hic? Belki de anlatamadigi sorunlari var ayrica enisenize de fazla guvenmeyin el oglu kimi nasil neye inandiracagi belli olmaz inanin bana eve polis gelmesinin tek sorumlusu gorumceniz degil

Ne yasadigini ve neden dolayi oyle yaptigini bilemezsiniz gorumcenizi oturup sakin bir sekilde tarafsiz biri dinledi mi hic? Belki de anlatamadigi sorunlari var ayrica enisenize de fazla guvenmeyin el oglu kimi nasil neye inandiracagi belli olmaz inanin bana eve polis gelmesinin tek sorumlusu gorumceniz degil
ya inanin birseyleri gizleyip icinde tutacak bir tip falan degil.esim bir sorsa oturup araliksiz bin anlatiyor.esi hatali birsey yapsa aninda arar soyler o tarz biri hepimiz biliyoruz zaten o polis olayi sirf gorumcemin krizi yuzunden buna da eminiz malesef.ha tabi o da mukemmel koca degildir zaten oyle gormuyoruz da olani biliyoruz ama gizli kalan birsey yok.nerden emin olabilirsiniz diyebilirsin ama yasasan anlarsin eminim.gizleyecek bir tip degil

Can'ım görümcen ezik ve kendine güveni olmayan biri ,maalesef bununla karşısındaki insanlarada güvenemez olmuş psikolojik destek almalı sizin çözeceğiniz iş değil ,tekneyi durdurmak nedir ya ,adını deliye g.tnü çalıya vermek derler buna ,ilgi hastası sanırım birazda

dupeduz simariklik...
simarikligin yaninda dengesiz ruh hali..
sinir ilaci falan kullanmasi lazim tedavi sart. vahim durumda...vapur durdurmalar falan..

Can'ım görümcen ezik ve kendine güveni olmayan biri ,maalesef bununla karşısındaki insanlarada güvenemez olmuş psikolojik destek almalı sizin çözeceğiniz iş değil ,tekneyi durdurmak nedir ya ,adını deliye g.tnü çalıya vermek derler buna ,ilgi hastası sanırım birazda
Evet kendine guveni yok.halbuki isi var ,cok guzel bir kiz ,kendi boyle yapmasa duzgun bir evliligi var ama anlmiyor ki malesef

Ben bir de kv me üzülüyorum bana ne zaman bahsetse aglamaya basliyor kadin.teselli etcek birseyler buluyorum olmuyor.kp imin de hicbirseyden haberi yok

Bence sorunu güven eksikliği ve takıntı.
Tek gitmeli psikoloğa . Ayrıca devamlı düşen birini ayağa kaldırırsanız kendisi çabalamaz ve birilerinin kaldırmasını bekler ...

O sart da iste onu bile yapamiyoruz kendisi gitmek istiyor ama psikiyatristi bile suclar ona soyle yap boyle yap dedigi zaman.yazmistim evlilik terapistine bagirip cagirip cikmis
ne kocaymis beee niye bosamiyor bu kariyii dayanilacak dert degil cocuk gurur yapiyor kadin gibi dusunuyor el alem ne der diyor heralde yoksa bir aciklama bulamiyorum

İste arkadaslar benim derdim esimin bu kadar ugrasmasi ve yipranmasi gorumcemin de herseyi esime yansitmasi.yardim edecek olsak ben basta ederim ama hicbirseyi anlamiyor,yansitma abine cok yipraniyor desem bana da bozulacak diyemiyorum.cikmazda kaldim.bir konu acmistim ben esimle ilgili,bizim evliligimizin ilk zamanlari da berbatti.esim tamamen duzeldi cok iyi bir es oldu.esim bana diyor ki onun da duzelmesini istiyorum mutlu olmasini istiyorum ama esim bu kadar anlamaz bir tip de degildi.psikologa bile gitmeden duzeldi.esim bunlarin derdinde.ama esimle ayni degiller yine de

ne kocaymis beee niye bosamiyor bu kariyii dayanilacak dert degil cocuk gurur yapiyor kadin gibi dusunuyor el alem ne der diyor heralde yoksa bir aciklama bulamiyorum
evet bana diyor ki seviyorum onu boyle olmasin iyi olsun istiyorum.mutlu olalim istiyorum ama elimden birsey gelmiyor

İste arkadaslar benim derdim esimin bu kadar ugrasmasi ve yipranmasi gorumcemin de herseyi esime yansitmasi.yardim edecek olsak ben basta ederim ama hicbirseyi anlamiyor,yansitma abine cok yipraniyor desem bana da bozulacak diyemiyorum.cikmazda kaldim.bir konu acmistim ben esimle ilgili,bizim evliligimizin ilk zamanlari da berbatti.esim tamamen duzeldi cok iyi bir es oldu.esim bana diyor ki onun da duzelmesini istiyorum mutlu olmasini istiyorum ama esim bu kadar anlamaz bir tip de degildi.psikologa bile gitmeden duzeldi.esim bunlarin derdinde.ama esimle ayni degiller yine de
o abiye iyi saril birakma turu coktan tukendi boylelerin

Back