• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapsam gorumcem

Simariklik...

Yapilacak hic bir sey yok.. birakin kendi başına cozsun sorunlarini.

Üstüne dusuldukce kendini prenses sanmis.. bulunmaz hint kumasi olmak eklenince sonuç bu iste...

Bosansin adama da dünyayi zehir etmesin... Yol yakinken kurtarsin adam kendini bari..

Şımarıklıktan başka bişey değil. Bu kadar üstüne düştüğünüz için daha da şımarıyor. Bence kendi haline bırakın hiç ilgilenmeyin bak size yaklaşmak için Nasıl anlayışlı oluyor

Hepinizi ne guzel oynatiyor parmaginda, iyi birine benziyorsunuz sabredebildiginiz kadar sabredin psikolojik olarak iyi degil belliki isin en kotu tarafi bu hastalari tedaviye ikna etmek cok zor. Bir yerden sonra emrivaki yapmaniz gerekebilir.

Şımarıklıktan başka bişey değil. Bu kadar üstüne düştüğünüz için daha da şımarıyor. Bence kendi haline bırakın hiç ilgilenmeyin bak size yaklaşmak için Nasıl anlayışlı oluyor
ben de boyle dusunuyordum ama ablasi yani diger gorumcem onlardayken boyle yapiyor diye baya kizmis bu da cok sinirlenip yine girmis krize kovmus evden,buyuk gorumcem de cikmis gitmis evden.kusler simdi..evde neler demis ablasina kusmekte cok hakli.ama su an ablasina karsi hata yaptim diye pisman olacagina bir de sinirli.faceden heryerden silmis onu hayatta gormem bir daha diye tutturuyormus.hep hakli hep hakli ne zormus ya

Hic bulasmayin hic karismayin
Koskoca kadin
Kendi sorunlarini kendisi cozsun
Ben size olacaklari soyleyeyim siz boyle amanin amanin ona kostururken bir bakacaksiniz ki geceniz gunduzunuz kalmamis ve esinizle birbirinize girmissiniz. Benzer bir olayi birebir yasadim. Gorumce sadece dikkat cekmeye calisiyor. Ilgilenen kimseyi bulamayinca bu davranislarina bir son verecektir. (Esi de dahil)

Geçinmeye gönlü olan insanlar başkalarına yük olmazlar başkalarının yükünü hafifletirler görümcenin kendi eliyle kendi yuvasını yıkıyor uyanması lazım her derdin devası vardır bunlar sakin sakin konuşarak geçer elbette lakin ,sabırlı olmak gerek geçinmek için iyi niyet güzel yürek gerek .....

Kizlar bir gorumcem var birkac ay once evlendi.aramizda baya yas var.biz esimle evlilik oncesi flort donemi de yasadik 6 yil,onu ilk tanidigimda cocuktu.biz 10 yil oldu evleneli ,gorumcemle en ufak bir problem yasamadik.kendisi bana hep saygili olmustur.ben de ona cok yakin davrandim.universite doneminde sikintilarini paylastim ,sonra bu evlendigi kisiyle zar zor evlendi onla ilgili sikintilari hep konustuk.neyse,ama kendisi boyle sinirli bir tiptir,insanlara tepkilidir falan.simdi benim kp im baskici bir baba tipi.onu da cok severim bana karsi iyidir ama gercekten cocuklarina hic sevgi gostermemis.onun etkisiyle oldugunu dusunuyorum bu tarz sorunlari var hep.
Neyse evlendi evleneli hep sikintili.ilk baslarda birgun biz arkadaslarda oturuyoruz kv esimi aradi oglum x evden cikmis git de al onu ordan,aralarini duzelt diye.gecenin 11 i.esimle ben nasil kotu olduk kosa kosa gittik aldik bizr getirdik.esim de gitti esinin yanina bengorumcemle kaldim.evi terk edecek kadar ne oldu diye nasil uzgunum.demez mi benimle hic ilgilenmiyor elinde tel,arkadaslari geliyor onlarla konusuyor bana hic bakmiyor.bunlar ilk zamanlar olabiliyor haklisin ama cok sinir bozucu ama keske evi terk etmeseydin diyorum,anlamiyor bir turlu o kadar cok sey anlatiyorki ama hicbiri ipe sapa gelcek sey degil.esiyle de esim konusup gelmis onun anlattiklarindan esim etkilenmis olacak ki bir suru sey soyledi gece kaclara kadar konustuk.tabi esim cok dikkatli konusuyor .yok anlamadi.esim gece bana anlatti gercekten esini cok zorlamis.sabah ise gitti gorumcem,esi de iste tabi .esi is cikisi yanimiza geldi gorumcemi de is cikisi aldik onlara gittik.gorumcem kendisini odaya kapatti.esiyle ben baya uzun konustum.resmen gorumcem sinir krizleri geciriyormus durmadan.esi diyorki ben neyapacagimi sasirdim ilgi gostermiyorsun diyor gosteriyorum olmuyor,bu sefer ben dedim diye yaptin diyor kriz geciriyor bir kere polis geldi evimize komsular birsey oluyor diye sikayet etmis dedi.ay neye ugradigimi sasirdim resmen utandim da.sonra kiskanclik da yapiyor tekne gezisine cikmistik tatilde orda kiskanir diye sadece ailelerin oldugu tekneyi tercih ettim orda da birinin goguslerine baktin diye durdurun tekneyi diye bagirmaya basladi herkes bize bakti onun krizinden tekne kenara cekildi de kosakosa cikti tekneden.inan tepkilerinden korkuyorum artik diyor.gorumceme ne da sek bos o kadar anlamiyor ki.sonra biz esimle israr edince gibi yine krize girmesin mi ,3 umuze de bagirmaya basladi defolun evden diye.sonra esi nasil agliyor hala bagiriyor,sonra esi siz cikin bari abi dedi biz ciktik artik.esim de agliyordu ne olacak bu kiz diye.
Sonra o gunden beri esim o kadar ilgileniyor ki surekli sorunlarla ugrasiyor.ben de biraz cekildim sanki o gun dil dokmekten bogazim agridi hicbir ise yaramayacagini anladim.bir de su kovma isine biraz bozuldum sanki,tamam iyice psikolojisi bozulmus ama canim sikildi yine de.esime uzuluyorum gecen yine bir sikinti oldu onunla ilgili resmen artik cok uzuluyor.kalbi sikisiyor gibi oluyor.biraz da kiziyorum artik gorumceme ,gecinmek bu kadar mi zor,o kadar ugrasiyor esi,bosuna hep sorun hep sorun.esim de babasindan dolayi boyle diye kiyamiyor cok ugrasiyor.bazen gorumceme abine yansitma cok yiprandi hastalaniyor demek istiyorum,ama ona da bozulur gibi geliyor kirmak da istemiyorum.kv m de cok uzuluyor ona da uzuluyorum.ama bir suru sorunu var gercekten o gun bana diyorki mutlu evlileri cok kiskaniyorum onlarla gorusmek istemiyorum.yok esinin arkadaslarinin meslekleri cok iyiymis onlarla gorusunce kompleks duyuyormus falan.bu konuda ona neler soyledim nafile

Maalesef benim de çok yakın bir tanıdığım böyle. Eşlerini beğenmediklerinden, yeterli görmediklerinden oluyor bunlar. O tanıdığım da arkadaşlarının eşlerinin mesleklerine takmış durumda. Sürekli kendi eşiyle kıyaslayıp sorun çıkarıyor.

Sizin görümcenizin arkadaşlarının eşleri ne meslek sahibi? Dert ettiği meslekler neler?

ya inanin birseyleri gizleyip icinde tutacak bir tip falan degil.esim bir sorsa oturup araliksiz bin anlatiyor.esi hatali birsey yapsa aninda arar soyler o tarz biri hepimiz biliyoruz zaten o polis olayi sirf gorumcemin krizi yuzunden buna da eminiz malesef.ha tabi o da mukemmel koca degildir zaten oyle gormuyoruz da olani biliyoruz ama gizli kalan birsey yok.nerden emin olabilirsiniz diyebilirsin ama yasasan anlarsin eminim.gizleyecek bir tip degil
Belki de size oyle geliyordur belki de oyle gosteriyordur ama bilemessiniz o kadina o krizi gecirtecek ne yapildigini bilemessiniz ben de buna eminim

Siz elinizden geleni yapmissiniz.kisi kendini dusunmuyorsa insan bir sure sonra duyarsizlasiyor maaelesef.siz yine iyisiniz masallah.
Benim gorumcemle ufak bir.mevzu oldu.zannettim ki onu yaziyorsunuz.evlenince de ayni sekil devam ediyorsa eyvahlar olsun
Gorumcen ne kadar nisanli kaldi birbirlerini tanimadan mi evlendiler .

Aslında herkes kendine eder, 1gün etrafında onu takan kimse olmadığını görünce iş işten çooktan geçmiş olurki insan şu zamanda kendini zor çekerken 1de bi başkasına katlanmak mecburiyetinin düşüncesi bile ağır gelir bunuda yaşayıp görmek istiyor demekki görümceniz ...

Görümcenin durumu bana şımarıklık gibi gelmedi.Kim ister bu durumda olmayı.Üzüldüm açıkçası nasıl bir baba ki neler yapmış ki çocuğunun güvenini yerle bir etmiş kız parayonak hale gelmiş.O evde hem fiziksel hem psikolojik şiddet varmış gibi geliyor bana.

Çok kompleksli,özgüvensiz... Teknede yaptıkları sizlere yaptıkları çok kötü...Ancak psikayatrisle düzelir gibi.Sabırla sevgiyle onu teşvik etmek lazım.

Maalesef benim de çok yakın bir tanıdığım böyle. Eşlerini beğenmediklerinden, yeterli görmediklerinden oluyor bunlar. O tanıdığım da arkadaşlarının eşlerinin mesleklerine takmış durumda. Sürekli kendi eşiyle kıyaslayıp sorun çıkarıyor.

Sizin görümcenizin arkadaşlarının eşleri ne meslek sahibi? Dert ettiği meslekler neler?
esi muhendis kendi 2 yiilik bir okuldan mezun diye dert ediyor.esinin arkadaslari da muhendis var disci var veteriner var onlari takiyor

Siz elinizden geleni yapmissiniz.kisi kendini dusunmuyorsa insan bir sure sonra duyarsizlasiyor maaelesef.siz yine iyisiniz masallah.
Benim gorumcemle ufak bir.mevzu oldu.zannettim ki onu yaziyorsunuz.evlenince de ayni sekil devam ediyorsa eyvahlar olsun
Gorumcen ne kadar nisanli kaldi birbirlerini tanimadan mi evlendiler .
2 -3 ay flortten sonra nisanlandilar 2 aylik nisanliliktan sonra evlendiler.gorumcem 23 esi 31 yasinda.oglan bir an once evlenmek istemisti.
Görümcenin durumu bana şımarıklık gibi gelmedi.Kim ister bu durumda olmayı.Üzüldüm açıkçası nasıl bir baba ki neler yapmış ki çocuğunun güvenini yerle bir etmiş kız parayonak hale gelmiş.O evde hem fiziksel hem psikolojik şiddet varmış gibi geliyor bana.

Çok kompleksli,özgüvensiz... Teknede yaptıkları sizlere yaptıkları çok kötü...Ancak psikayatrisle düzelir gibi.Sabırla sevgiyle onu teşvik etmek lazım.
aslinda kp im etrafa cok iyi bir insan,bana karsi da hep babalik yapti bir degisiktir.annemler cok sever mesela,kardesimin dugununde kendi dugunu gibi yardim etti annemlere.cocuklarina cok duskun ben bunu biliyorum.mesela torunlarina deli oluyor yapmadigi yok ama cocuklarina hic sevgisini gostermemis.hep cekinirler birsey soylemeye.kv min dedigine gore hep baslarina bir is gelir diye hic disarda oynamalarina izin vermezmis.mesela hic bisiklet almazmis tehlikeli diye.kvme karsi da kotuymus o zamanlar simdi yok ama bunlar etkilemez mi,etkilemis tabi.ama ne dayak yiyenler ne eziyetler cekenler bu kadar olmuyor.psikiyatr ise yarasa gondercez zaten

esi muhendis kendi 2 yiilik bir okuldan mezun diye dert ediyor.esinin arkadaslari da muhendis var disci var veteriner var onlari takiyor

Ben eşinin mesleğini kompleks yapıyor sandım. Kendi eğitimini ve mesleğini kompleks yapıyormuş, anladım. E eşi onu o mesleğiyle, okuluyla sevmiş beğenmiş. Anlamıyorum, madem bunun eksikliğini hissediyor 4 yıllık bir bölüm kazanıp okumak için uğraşsın. Savası kendi içinde belli.

Ben eşinin mesleğini kompleks yapıyor sandım. Kendi eğitimini ve mesleğini kompleks yapıyormuş, anladım. E eşi onu o mesleğiyle, okuluyla sevmiş beğenmiş. Anlamıyorum, madem bunun eksikliğini hissediyor 4 yıllık bir bölüm kazanıp okumak için uğraşsın. Savası kendi içinde belli.
evet simdi de 4 yillik bir yere girmek icin ugrasiyor guzel sanatlara.esim de destekliyor.ben de diyorum ki kazanamaz falan iyice bunalima girer ,hem onu okumak icin isini mi birakacak.gecim sikintisi cekerlerse evlilik daha zor olur.sen boyle yonlendirme,isin iyi ne gerek var falan de diyorum anlatamiyorum

Back