• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapsam gorumcem

Daha neler var yazmadim yani hicbiri normal degil.ben de bencillik mi bilmiyorum ama bunla ugrasmak canimi sikiyor.ne vardi ki normal olup gecinip gitseydi.esim de benim sikilmamam icin bana yansitmamaya calisyor bazen ama moral bozuk olunca anlasiliyor
Normal degilse bi insan ondan normal seyler beklemeyin.kirilmayin küsmeyin o kisiye aksine yardimci olmaya calisin.
Cidden psikolojik bi rahatsizligi olabilir.kendi de istemiyodur yada farkinda degildir belki.
Ben gecen tv izledim.kadin evden kaciyomus hep garip halleri varmis.ama hastaligini bilmeyen biri hic anlamazmis bipolarmis .
Yani boyle durumlarda ustunu ortmek bosvermek yerine ustune dusmek lazim.
Sizle iyiyse konusabiliyosaniz bi konusun basbasa onu da kirmadan bi teklif edin psikiyatriye gitmeyi anlatin belki farkinda degilsin sana da iyi gelir vsvs.ama sen delisin normal degilsinden ziyade ona deger verdiginizi ve onu dusundugunuz icin deyin.

ay bu kız bildiğin dümdüz şımarık... zaten kadın ya da erkek son numara çocuklarda bu oluyor, büyümek istemiyorlar hep çocuk kalmak istiyorlar

bence sen çok karışma, yarında yengem yüzünden böyle oldu der, demez deme potansiyeli var yani

Ya belki babasina bi ofke bi nefret duyyosa ve bunu bu sekilde bile disa vuruyodur.
Esi karsin da sessiz kaliyosa .
Cunku oda babasina karsi ses cikartmamistir.tam yazamadim ama anlatabildimmi.

Belki baskalariyla kiyasliyordur. Esi ilhi göstermiyordur. Yani bunlar sebep olamaz ama rol oynar. Yeni evli cift telle oynar mi hic?? Bir iki sohbet bir salata yapmak. Bir kahvalti hazirlamak. Belki esi cok öküz bikti kiz :D

Kursa falan baslasin calismiyorsa. Ya da ise girsin. Bir süre takma bakalim nolcak. Erkeklerin geneli böyle falan deyin. Haklisin ama tepkin yanlis. Kadinlar politik olur deyin :D

Tepkilerinin abartı olduğunun farkına varması lazım. Yoksa kavga bitmez psikoloğada gitmez. Hayatında ki güzellikleri anlattınız mı bazı şeyleri biraz hatta abartabilirsinizde güzellikler konusunu.
Bi farkındalık yaratmak adına.

Kac yasinda bu gorumce?
Insallah duzelir normale doner.
Kimse cekmez istemez boyle bi esi.

Normal degilse bi insan ondan normal seyler beklemeyin.kirilmayin küsmeyin o kisiye aksine yardimci olmaya calisin.
Cidden psikolojik bi rahatsizligi olabilir.kendi de istemiyodur yada farkinda degildir belki.
Ben gecen tv izledim.kadin evden kaciyomus hep garip halleri varmis.ama hastaligini bilmeyen biri hic anlamazmis bipolarmis .
Yani boyle durumlarda ustunu ortmek bosvermek yerine ustune dusmek lazim.
Sizle iyiyse konusabiliyosaniz bi konusun basbasa onu da kirmadan bi teklif edin psikiyatriye gitmeyi anlatin belki farkinda degilsin sana da iyi gelir vsvs.ama sen delisin normal degilsinden ziyade ona deger verdiginizi ve onu dusundugunuz icin deyin.
İnan neler soyledim neler konustum etkilendigini dusundum hatta ama hicbir etki yaratmamis bile
ay bu kız bildiğin dümdüz şımarık... zaten kadın ya da erkek son numara çocuklarda bu oluyor, büyümek istemiyorlar hep çocuk kalmak istiyorlar

bence sen çok karışma, yarında yengem yüzünden böyle oldu der, demez deme potansiyeli var yani
evet karismamaya basladim ama daha cok ise yaramayacagini anladim o yuzden

Ya belki babasina bi ofke bi nefret duyyosa ve bunu bu sekilde bile disa vuruyodur.
Esi karsin da sessiz kaliyosa .
Cunku oda babasina karsi ses cikartmamistir.tam yazamadim ama anlatabildimmi.
Evet anladim ben belki de ,sonucta babasiyla iliskisi yuzunden boyle bence
Kursa falan baslasin calismiyorsa. Ya da ise girsin. Bir süre takma bakalim nolcak. Erkeklerin geneli böyle falan deyin. Haklisin ama tepkin yanlis. Kadinlar politik olur deyin :KK70:
calisiyor zaten sabah 8 aksam 5.ben ona oyle mantikli seyler soyledim ki onu destekleyerek yol gosterdim.neler konustum etkilendigini dusundum ama degismez anladim

Şımarıklık sendromu... Olumsuz davranışları üzerine siz ilgi gösterdikçe bu olumsuz davranışları pekişir. İlgi göstermeyin. Ancak gerçek anlamda yardım isterse destek olun. Yanlış davranışlarının farkına varacak ve kendisi için çaba gösterecek. Başka türlü olmaz.

Ne yaparsa yapsın ama çocuk yapmasın mümkünse.

Tekneyi durdurun diye bağırmasını falan şaşırarak okudum, hadi evde neyse de toplum içinde bağırmaktan da çekinmiyor bence tedavi olmalı.
Evet neyseki cocuk dusunmuyor
Kac yasinda bu gorumce?
Insallah duzelir normale doner.
Kimse cekmez istemez boyle bi esi.
23 yasinda.aslinda ailesi ve esim yasin erken evlenmeye dedi ama kendi istedi illa evlenmeyi
Şımarıklık sendromu... Olumsuz davranışları üzerine siz ilgi gösterdikçe bu olumsuz davranışları pekişir. İlgi göstermeyin. Ancak gerçek anlamda yardım isterse destek olun. Yanlış davranışlarının farkına varacak ve kendisi için çaba gösterecek. Başka türlü olmaz.
evet ben de boyle yaptikca gormezden gelelim diyorum esim de bence iyi degil yalniz birakamiyorum diyor

Bence gorumcenizin buyuk bir sıkıntısı var icinde yaşıyor yansitmiyor.simarik gelmedi bana ama problemi ne?? Sizi yakin gorse anlatir demekki yakin gormuyor. esiyle severek evlenmedimi?kendini eksik falanmi hissediyor acaba bazi konularda.evlenmeden once nasildi bu kadar agresifmiydi.acilen bi psikologa falan gitmeli ilginizi cekmeyin lutfen bi abla olarak yaninda olmalisiniz.ins su durumda cocugu falan olmaz.yoksa psikolojisi duzelmeden cocuk yetistirmesi bana gore saglikli degil.basbasa oturun sohbet muhabbet derken sorun derdini o zaman belki anlatir.allah yardimciniz olsun

Gorumcenize sinir oluyosunuz , usttenci anlatim tarzinizdan cikardigim tek sey bu.

Gorumcenize gercekten yardimci olmak istiyosaniz , onun sizin gibi dusunmesi icin cabalamak yerine onun ne dusundugunu anlamaya calisin,yargilayarak bi yere varamazsiniz cunku.

Back