Ne yapsam bilemedim

Byzz1903

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
167
48
28
29
Hayatıma 5 yıl öncesinde birisi girdi. İsmi Ahmet. Ahmetle ilk başta çok yakındık filan sonra hoşladığını söyledi ve biz konuşmaya başladık. Ahmet o dönem askere gidecekti bir iki ay görüştük sonra o askere gitti. Askerdeyken kardeşlerini, yengesini biliyorum. Onlarla konuşurken aile olarak kapalılar biraz. Benim ailemde onlara göre açık. Bunlarla ilgili farklılıkları söylediler ve bir baskı oluşturdular üzerimde. Ahmette askerde olduğu için doğru düzgün konuşamadık bunları ve ben askerden izne geldiğinde olamayacağımızı ailelerimizin farklı yaşantıları olduğunu söyleyip ayrıldım. İki-üç ay sonra askeri bitti ve geri geldi. Bir süre benimle konuştu derken benimle konuşurken başka birisiyle konuşmaya başladığını öğrendim bir süre peşinde pervane oldum. Sonra baktım olmuyor bende bıraktım peşini. Ahmetgilin dükkanları var evimin karşısında bir avmde . Yine o avmde çalışan birisi ile tanıştım ve onunla konuşmaya başladık. İsmi Mustafa. Mustafa ilede çok iyi anlaştık önce.Sonra başka bir şubeye aldılar müdür olarak. her şeyde işini bahane etti. İşte ben akşam dışarı çıkamıyorum. Akşam çıkamıyorsun kadınlığını bana göstermiyorsun filan dedi bir ara. Özel sektör olduğu için haftada bir kez çıkıyordu onu da onun mağazasında vakit geçiriyorduk sürekli 2 yıl kadar hep böyle geçti. Hep kavga ediyorduk . Sonra hiç bir şey olmamış gibi arayıp sormaya devam ediyordu. Ben ilgiyi seven birisiyim . Ama o ilginin isini bile göstermiyordu bana. Bir dönem birileriyle konuştu, görmemezlikten geldim üstünü kapattım. Yani normalde de böyle bir şeye asla izin vermem ama hani beni çok iyi tanıyor. Ne yaparsa nasıl tepki vereceğimi. Nasıl davranırsa benim yumuşayacağımı. Her şeyimi biliyor yani.Böyle bir dönem devam etti işte sonra 2016 Ekimde bi şey yüzünden tartıştık ve bitti dedi. Kaza yapmış duydum aradım cevap vermedi. Sürekli aradım sordum hiç geri dönüş bile yapmadı. Derken ben bir mağaza müdürü ile konuşmalarını ojudum ama gayet samimi bir konuşmaydı. Ben bunu görünce aradım canına okudum. Sonra beni işte seni seviyorum ama vazgeçmek zorunda kaldım senden filanlar dedi. Ekimden şubata kadar her şeyi yaptım. Olmadı. Ama etrafımızdaki herkese de hala bi ilişkimiz olduğunu filan söyledi. Benimle görüşmüyor, ilişkimiz yok diyor ama herkese de ilişjimiz var diyordu. Ben bu ekim de ayrıldığımızda Ahmette duymuş onunla konuştuk bir kaç kez. Sonra ben ters davranınca gitti başka birisiyle konuştu. Sonra annem ameliyat oldu Ahmet normalde aramaz sormaz. Onu duymuş onun için aradı beni derken Mustafa da bitti biz konışmaya başladık. Mustafa da bu arada benim doğum günümde hiç bir şey söylemedi bende artık yokum dedim engelledim her yerden. Şubatın sonu gbi Ahmetle konuşmaya başladık ama arkadaş gibiyiz. Bu süreçte mustafa hayatımda bile yoktu. Sonra birde arayıp sormaya mesaj atmaya cevap vermezsem işte okuluma arkadaşlarıma ulaşmaya başladı hiç bir şey yapmasa bile benim sinirlenip ona yazacağın zamanı bilip sinirlendiriyordu. Ben bu durumu Ahmete anlatmadım çünkü mustafadan zaten haz etmiyor. Bir şey de duysa gidip kavga edecek biliyorum aileleri işte şu bu derken başlarına bir şey gelir vicdan yaparım diye de kendim hallederim dedim. Mustafa işte kavga çıkıyor ediyoruz bitti diyorum bana bir nedenle geliyor tekrar konuşuyor. Bir şey oluyor hastayım diye bir şey yazıyor tekrar konuşuyor benle. Neyse ben bu arada Ahmetlede bir ilişkim vsr ama ne mustafa ahmeti biliyo ne ahmet mustafayı biliypr. En son mustafa benden habersiz hiç bir sosyal hesabında ekli değilken benimle önceden çekinmiş olduou bir resmi paylaşıyor ve buda ahmetin kulağına gidiyor gidip mustafayı arıyor konuşuyorlar filan mustafa benimle ilgili her şeyin çok iyiymiş, mutluymuşuz gibi anlatıuor ahmete. Şimdi ikiside beni kötü biliyor. Mustafa beni arayıp ben seni biliyorum bunu yapmazsın olalım dedi sonrali gün ben kabul edemem böyle bir şeyi dedi. Ahmetlede konuşmamıştım bi kez aradım bana bir sürü beddua etti. Dün gece aradı bana sorular sordu cevap verdim bana sana inanmıyorum diyip kapattı. Kendimi çok suçlu hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.

ikisi de bitmiş ilişki niye bir ona bir ona sekip duruyorsun ki zaten hayır gelmez bu saatten sonra birinde ilgi yok diyorsun diğeri başkalarını almış araya (ki sende başkasının almışsın araya) yahu ne gerek var varsın kötü bilsinler git hattını değiştir. Sil ikisini de hayatından kendine tertemiz yeni bir başlangıç yap bu ne böyle arada pinpon topuna dönmüşsün farkındamısın?

Ahmet mustafa mustafa ahmet çok karışık ikisini de çıkar yoluna bak derim

Ay çok haklısın ya aman ne biliyim beyin bırakmadılar ki insanda

Ahmeti de Mustafayı da rahat bırak ne demek kadınlığını gösterememek bunun için seninle birlikte olacak biri hiç olmasın daha iyi.

Ahmet mi mustafa mi mustafa ahmet mi ne arıyorsun anlamadim olmuyorsa olmuyordur bırak gitsinler illa onu bırakıp ona gitmek tuhaf bir iliski

Ahmeti de Mustafayı da rahat bırak ne demek kadınlığını gösterememek bunun için seninle birlikte olacak biri hiç olmasın daha iyi.

Ya bu tür şeyler işte hiç giyinmesini bilmiyorsun filan ben biraz spor giyinen yani üniversyie gittiğim için klasik giyinmeyen birisiyim o bunu hep problem yapıyordu

ikisinide çıkarın hayatınızdan onlardan size hayır gelmez hayatınıza devam edin karşınıza daha iyileri çıkacaktır

Ya bu tür şeyler işte hiç giyinmesini bilmiyorsun filan ben biraz spor giyinen yani üniversyie gittiğim için klasik giyinmeyen birisiyim o bunu hep problem yapıyordu
Kadınlık kıyafetle mi oluyormuş seni seven nasılsan öyle sevsin değiştirince zaten sen sen olmuyorsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…