- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
Hahahhah bende vallahi ama 2017 değil a daha eski ve buzdolabima yapıştırdımOfff 2017 de incecik ve sımsıkıydım.Bu ara o fotolarımın çıktısını alıp buzdolabına yapıştırmayı düşünüyorum.O fotoğraflar bana yol gösterecek inanıyorum :))
valla iyi olur.ben de şikayetçiyim.kafa yapım giyim tarzım 18 20 ama bel çevresi aldı yürüdü.bugün anca yatağa uzanarak kapadım fermuarı.eve bir döndüm darlıktan izi geçmiş etime.cıksss kilo iyi bir şey değil.38 bedene sığdım ama zorla aslında 40 beden olmuşum çünküAyy hadi yapalim
İşte birde yaz geliyor. Çok şükür henüz tam gelmedivalla iyi olur.ben de şikayetçiyim.kafa yapım giyim tarzım 18 20 ama bel çevresi aldı yürüdü.bugün anca yatağa uzanarak kapadım fermuarı.eve bir döndüm darlıktan izi geçmiş etime.cıksss kilo iyi bir şey değil.38 bedene sığdım ama zorla aslında 40 beden olmuşum çünkü
deniz görmeden önce bir 5 kilo vermem lazım.eskiden ne zayıf kadınsın ye biraz derlerdi şimdiler de zayıflasan iyi olacak diyorlar.adaletin bu mu dünyaaaaa?İşte birde yaz geliyor. Çok şükür henüz tam gelmedi
Öff yaş çok fena bişeyvalla iyi olur.ben de şikayetçiyim.kafa yapım giyim tarzım 18 20 ama bel çevresi aldı yürüdü.bugün anca yatağa uzanarak kapadım fermuarı.eve bir döndüm darlıktan izi geçmiş etime.cıksss kilo iyi bir şey değil.38 bedene sığdım ama zorla aslında 40 beden olmuşum çünkü
çocuğun okulu kapansın ben de salona gideceğim.evde olmuyor.diğer insanlarla spor yaparsam inatlaşır zayıflarım.ben yürüyüş bandını önce nevresim kurutmada kullandım şimdilerde de katladım duvara yasladım.spor aşkım bu derecede berbatttÖff yaş çok fena bişey
36 beden çok rahat içine girdiğim pantolonum geçen bi baktım dar.
Kapanmıyor değil ama giydiğim zamanki o fitlik gitmiş, bacaklardan kasıyor falan
Spora başladım tabii direk
Yıllardır aletli pilates yaparım ama artık canım bi istemiyorki
Geçen hocaya dedim şu aletin elektrikli çıksa
Nasıl yani dedi
Dedim ben yatsam o benim kolumu bacağımı kaldırsa, beni çevirse gerse falan işte benim yaptığımı o yapsa
Çok güldü, o günden beri beni görünce elektriklisi çıkana kadar biz devam diyor
Işten eve 40 dakika yurume mesafesi var. Çoğu zaman yuruyerek gider gelirim. Siz de oyle yapin. otobusden erken inin. Her defasinda biraz daha erken inerek yurume mesafenizi artirin. Çok iyi gelicekdirHerkese merhaba
işim geregi sürekli oturmam gerekiyor.
Benim derdim şu vücudumun yapısı normalde sıkıydı gençken ama şimdi böyle bir birakiyor kendini. Yürürken hareket ederken hissediyorum. Sanki sallanıyor gibiyim
Spor salonuna gitme şansım yok. Çünkü cidden zamanım yok. (Çünkü gidiş geliş bile zaman kaybı oluyor o zamanı bile spor seklinde değerlendirmek istiyorum- kayıt olsam param boşa gidiyor. Daha önce de oldu) Sizler neler yapıyorsunuz?
Him birde eskiden iyiydi ama bfit'e gidiyordum sürekli. (Yasak mı bilmiyorum söylemek. Sorun olursa silerim). Böyle güzel bir sıkılık oluyordu Şu an olduğum şehirde yok
Yaşım yuvarlar sam 40. Ruhum 17ne yapayım evde bu vücut bir kendine gelsin? Öyle kas mas olmasın eskisi gibi normal olsun.
Yani çok uzattım sizler neler yapıyorsun uz kısaca
Mutlu hafta sonları diliyorum
Yaza sıkılaştırıp girmek umuduyla
Çok teşekkür ediyorum.Işten eve 40 dakika yurume mesafesi var. Çoğu zaman yuruyerek gider gelirim. Siz de oyle yapin. otobusden erken inin. Her defasinda biraz daha erken inerek yurume mesafenizi artirin. Çok iyi gelicekdir
Bende yürüyüş çubukları çok daha fazla kalori yaktırıyor dediler diye gittim yürüyüş çubuğu siparişiçocuğun okulu kapansın ben de salona gideceğim.evde olmuyor.diğer insanlarla spor yaparsam inatlaşır zayıflarım.ben yürüyüş bandını önce nevresim kurutmada kullandım şimdilerde de katladım duvara yasladım.spor aşkım bu derecede berbattt
Tebrik ederiimHarika fikir canım. Bu arada ben ingilizce sınavını geçtim
Ne demek, umarım faydası olmuşturÇok teşekkür ederim desteğin icin de
Kesinlikle olduNe demek, umarım faydası olmuştur
sen 60 olmuşsun ben hala 64 üm.satılık 4 kilo var anacığımmm alan yok muuu?hatta bedavaaaaaKesinlikle oldu
Ben varım hadi başlayalım
Spor ve BESLENME. Baska seceneğiniz yok:)Herkese merhaba
işim geregi sürekli oturmam gerekiyor.
Benim derdim şu vücudumun yapısı normalde sıkıydı gençken ama şimdi böyle bir birakiyor kendini. Yürürken hareket ederken hissediyorum. Sanki sallanıyor gibiyim
Spor salonuna gitme şansım yok. Çünkü cidden zamanım yok. (Çünkü gidiş geliş bile zaman kaybı oluyor o zamanı bile spor seklinde değerlendirmek istiyorum- kayıt olsam param boşa gidiyor. Daha önce de oldu) Sizler neler yapıyorsunuz?
Him birde eskiden iyiydi ama bfit'e gidiyordum sürekli. (Yasak mı bilmiyorum söylemek. Sorun olursa silerim). Böyle güzel bir sıkılık oluyordu Şu an olduğum şehirde yok
Yaşım yuvarlar sam 40. Ruhum 17ne yapayım evde bu vücut bir kendine gelsin? Öyle kas mas olmasın eskisi gibi normal olsun.
Yani çok uzattım sizler neler yapıyorsun uz kısaca
Mutlu hafta sonları diliyorum
Yaza sıkılaştırıp girmek umuduyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?