Ne yapsak bu vücudu şekle soksak?

Balık yağı ve kolejen iyi geliyor diye biliyorum
Yaşa bağlı olarak sarkma olmuş olabilir ama yinede çok erken
Bol kemik suyu bol balık tüketin tabi sporda lazım

Balık yağı ve kolejen iyi geliyor diye biliyorum
Yaşa bağlı olarak sarkma olmuş olabilir ama yinede çok erken
Bol kemik suyu bol balık tüketin tabi sporda lazım
Sarkma değil de komik bişey benim ki titreme gibi sanki joleyim. Ben öyle hissediyorum. Eşim abartiyorsun diyor ama insan en iyi kendisini kendi bilir

Zamanından koymadan olmaz cano, yapmak istiyorsan diğer şeylerden zaman bulup zaman koyman gerekiyor. Misal pazar sabah 9da kalkarsın, koşuya çıkarsın ya da salona vınlarsın. Ya da haftaiçi bir gün 5.30da çıkarsın işten öyle gidersin. Bu işin zaman veya çaba koymadan kestirme bir yolu yok(bu sadece spor değil her iş için geçerli tabi)

Pilates gerçekten harikaaaa yapıyor bir de abs videolarına bak istersen onlarda çok iyi

Harika fikir canım. Bu arada ben ingilizce sınavını geçtim

Ya ben kapalı alan sıkıntım var. Koşarım. Yürürüm. Onlar beni toplar mi kolları falan

Ya ben kapalı alan sıkıntım var. Koşarım. Yürürüm. Onlar beni toplar mi kolları falan

Toplar tabi, koşu bacağı yıkar geçer
Yaz geldi sayılır, dışarda her spor olur

Kol içinde evde dumbbel olur veya dışarda vücut ağırlığıyla da olur

Sarkma değil de komik bişey benim ki titreme gibi sanki joleyim. Ben öyle hissediyorum. Eşim abartiyorsun diyor ama insan en iyi kendisini kendi bilir
kollar için ağırlık çalışmalısın.kaldırabileceğin kiloyu git dene al spor mağazalarından.yürüyüş de sıkılaştırıyordu ben bıraktım maalesef.bir de eliptik bisiklet bacak kaslarına birebir.konuyu sanki ben açımışım gibi olduuuu.kolajen mümkünse sene de 3 er aylık kürle 6 ay alınmalı günde bir şase şeklinde.onu da yapamadım bıraktım .bir zayıflama sıkılaşma topiği açarsan orada beraber zayıflar sıkılaşırız.hem de güzellik reçeteleri veririz birbirimize

Ayy hadi yapalim

Spor şart ya da evde dans edin göbek atın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…