- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
Bununla ilgili eve alabileceğim bir alet var mi?Aletli pilates kesinlikle
Ben spor sevmeyen biriyim hemen midem bulanır. Yorulmaktan nefret ederim. Aletli pilates öyle değil :) böyle kocaman bi alet var içine girip onunla yapılıyor. Düz pilates beni çok şıktı otur kalk çömel filan. Bu tam bizim gibiler için ve eğer 70-80 bin TL niz varsa eve alırsınızBununla ilgili eve alabileceğim bir alet var mi?
Spor seviyem sıfır
Yürürüm ve dediğim gibi bfit.
Uzunu beni sıkıyor. 2 saat falan öldüm sanırım
Tavsiye ettiğiniz bir yer var miSpora gitme şansınız yoksa
Online ders alın
Hit ile çok kısa sürede sıkılaşırsınız
Hahahaha çok tatlisiniz. Keşke olsa ama o kadarsa evde onu koyacak yer bile yokBen spor sevmeyen biriyim hemen midem bulanır. Yorulmaktan nefret ederim. Aletli pilates öyle değil :) böyle kocaman bi alet var içine girip onunla yapılıyor. Düz pilates beni çok şıktı otur kalk çömel filan. Bu tam bizim gibiler için ve eğer 70-80 bin TL niz varsa eve alırsınızyoksa malesef
Canım merhaba ben hastalığım gereği evde plates yapıyorum çok iyi oluyor sende mat plates topu çember ve terabant ile her gün yarım saat yapabilirsinHerkese merhaba
işim geregi sürekli oturmam gerekiyor.
Benim derdim şu vücudumun yapısı normalde sıkıydı gençken ama şimdi böyle bir birakiyor kendini. Yürürken hareket ederken hissediyorum. Sanki sallanıyor gibiyim
Spor salonuna gitme şansım yok. Çünkü cidden zamanım yok. (Çünkü gidiş geliş bile zaman kaybı oluyor o zamanı bile spor seklinde değerlendirmek istiyorum- kayıt olsam param boşa gidiyor. Daha önce de oldu) Sizler neler yapıyorsunuz?
Him birde eskiden iyiydi ama bfit'e gidiyordum sürekli. (Yasak mı bilmiyorum söylemek. Sorun olursa silerim). Böyle güzel bir sıkılık oluyordu Şu an olduğum şehirde yok
Yaşım yuvarlar sam 40. Ruhum 17ne yapayım evde bu vücut bir kendine gelsin? Öyle kas mas olmasın eskisi gibi normal olsun.
Yani çok uzattım sizler neler yapıyorsun uz kısaca
Mutlu hafta sonları diliyorum
Yaza sıkılaştırıp girmek umuduyla
Harikasın harikaaCanım merhaba ben hastalığım gereği evde plates yapıyorum çok iyi oluyor sende mat plates topu çember ve terabant ile her gün yarım saat yapabilirsinyou tubeden videolara bakarak
Bide çok sık kilo alıp verme hareket ederkende mümkünse hızlı haraket et ve yavaş yemek ye
Son olarak her duştan sonra Q10 içerikli bi vücut losyonu mutlaka kullan
Peki videolardan önce isinmama gerek var miCanım merhaba ben hastalığım gereği evde plates yapıyorum çok iyi oluyor sende mat plates topu çember ve terabant ile her gün yarım saat yapabilirsinyou tubeden videolara bakarak
Bide çok sık kilo alıp verme hareket ederkende mümkünse hızlı haraket et ve yavaş yemek ye
Son olarak her duştan sonra Q10 içerikli bi vücut losyonu mutlaka kullan
Hayır kuzum zaten başlangıç hareketleri zaten ısınma amaçlı nefes egzersizleri falan yemin ederim duruşun ve yürüyüşün bile değişiyorPeki videolardan önce isinmama gerek var mi
Tamam çok teşekkür ederimHayır kuzum zaten başlangıç hareketleri zaten ısınma amaçlı nefes egzersizleri falan yemin ederim duruşun ve yürüyüşün bile değişiyor
Ama dediğim gibi vücut losyonu ihmal etme
Harikasın.Simdi ben sabahlari kosuyorum,evimin karsisinda stadyum var.
8-10 dakikalik acma-germe programim var..
Bir cizelgen olsun..1 aylik programini yaz..
50 sinav,100 mekik hedefin olsun ay sonu icin..
Gunluk olarak not et ilerlemeyi..
Vucut alistikca plank vs.. eklersin.
Bende ise yaradi :)
Bogazi da tutmak lazim tabi ki..En onemlisi o :)
Instagramda takip ettiğim bir hoca varTavsiye ettiğiniz bir yer var mi
Çok teşekkür ederimInstagramda takip ettiğim bir hoca var
fitbianne diye
Eşide kendiside online ders veriyorlar ve ders alanlar çok güzel sonuç alıyorlar ama ben kendim denemedim
Sayfasına bi bakın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?