• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya çalışıyor ?

Aden98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
56
9
1
26
3 hafta önce benimle konuşmak istemediğini felan söyledi yok psikolojikmen bitik durumdayim öyleyim böyleyim diye bişeyler söyledi daha farklı şeylerde oldu ve konuşmayı bitirdik ben fake hesaptan takip ediyordum sadece ona bakıyordum napıyor ne ediyor diye kendi kendine mesaj attı sonra benim olduğumu anlayıp beni aradı niye hala beni takip ediyorsun ne bu ısrar felan dedi bende ısrar etmiyorum sadece bakıyordum dahası yok dedim ben zaten mesaj attigimda tahmin etmiştim senin olduğunu dedi olabilir şuan beni hangi yüzle arıyorsun o kadar şey yaptın bana dedim hiç birşey diyemedi aynı şeyleri tekrarlayıp durdu sil numaramı tekrar arama beni dedim tamam güle güle dedi bende birşey demeden yüzüne kapattım baya tersledim yani çocuğu çünkü yaptıkları felan çok dokunmuştu bana napmaya çalıştı insan istemediği birini bu bahaneyle arar mi sizce

3 hafta önce benimle konuşmak istemediğini felan söyledi yok psikolojikmen bitik durumdayim öyleyim böyleyim diye bişeyler söyledi daha farklı şeylerde oldu ve konuşmayı bitirdik ben fake hesaptan takip ediyordum sadece ona bakıyordum napıyor ne ediyor diye kendi kendine mesaj attı sonra benim olduğumu anlayıp beni aradı niye hala beni takip ediyorsun ne bu ısrar felan dedi bende ısrar etmiyorum sadece bakıyordum dahası yok dedim ben zaten mesaj attigimda tahmin etmiştim senin olduğunu dedi olabilir şuan beni hangi yüzle arıyorsun o kadar şey yaptın bana dedim hiç birşey diyemedi aynı şeyleri tekrarlayıp durdu sil numaramı tekrar arama beni dedim tamam güle güle dedi bende birşey demeden yüzüne kapattım baya tersledim yani çocuğu çünkü yaptıkları felan çok dokunmuştu bana napmaya çalıştı insan istemediği birini bu bahaneyle arar mi sizce

Çocuk size peşini bırakmanız için mesaj atmış ve aramış :) Siz de lütfen size o kadar kötü şeyler yaptığını söylediğiniz kişinin peşini bırakın ve yeni bir sayfa açın.

Merak ediyorum da acaba bizim kızlar biraz ''mazoşist'' mi? Yani adam bana sözdü, psikolojik baskı yaptı, hiç yerine koydu, kıymetim yoktu ama ben onu unutamıyorum tarzı konuları çok görüyorum da ...

Çocuk size peşini bırakmanız için mesaj atmış ve aramış :) Siz de lütfen size o kadar kötü şeyler yaptığını söylediğiniz kişinin peşini bırakın ve yeni bir sayfa açın.

Merak ediyorum da acaba bizim kızlar biraz ''mazoşist'' mi? Yani adam bana sözdü, psikolojik baskı yaptı, hiç yerine koydu, kıymetim yoktu ama ben onu unutamıyorum tarzı konuları çok görüyorum da ...
Valla hiç sanmıyorum çünkü ben birini istemiyorsam arayıp sesimi duyurmam ne hali varsa görsün derim kurcalamam bazı şeyleri

erkeklerin bahanesi “psikolojim iyi değil” buda yeni cıktı herhalde.
bosverin bence iyi ki cıkmıs hayatınızdan.

ne yapmaya çalıştığının bi önemi var mı? bitirmek istemiş. siz de bitirin.

Bence çok rezil bir durum..
Fake hesaptan takip etmişsiniz o da öğrenip uzak dur demiş.
Belki amacı sadece sizden kurtulmaktır?
Bunu düşündünüz mü?
Rezil bir durum değil bunu şuan her genç kız yapıyor benden uzak durmasını istediğim birini arayacagimi düşünmüyorum kendi haline bırakırım

Valla hiç sanmıyorum çünkü ben birini istemiyorsam arayıp sesimi duyurmam ne hali varsa görsün derim kurcalamam bazı şeyleri

Valla ben birini istemediğim halde beni gizliden takip ediyorsa arayıp paparayı veririm. Size de öyle yapmış :D Ama siz aramasını çok farklı olarak görmüşsünüz :D

Gözünüzü biraz daha açın :) Yahu, sizi istemeyeni siz on kere istemeyin. Adam bitirmiş, sizi istememiş hala gizliden bakıyordum diyorsunuz. Besbelli arasın istiyordunuz işte.

yoksa beni istemeyen adamı ben niye gizliden falan takip edeyim ki? Garipsiniz.

Valla ben birini istemediğim halde beni gizliden takip ediyorsa arayıp paparayı veririm. Size de öyle yapmış :KK70: Ama siz aramasını çok farklı olarak görmüşsünüz :KK70:

Gözünüzü biraz daha açın :) Yahu, sizi istemeyeni siz on kere istemeyin. Adam bitirmiş, sizi istememiş hala gizliden bakıyordum diyorsunuz. Besbelli arasın istiyordunuz işte.

yoksa beni istemeyen adamı ben niye gizliden falan takip edeyim ki? Garipsiniz.
Valla benim basima daha önce geldi istemediğim biri bana sürekli yazıyor du fake hesaplardan mesajlar atiyodu bir kere bile arayıp sesimi duyurmadim heryerden engelledim uğraşmadim istemiyorum sonuçta arasam ne olucak :)))

İstemiyorsanız fake hesaptan da takip etmezsiniz değil mi?
İşte karşı taraf sizin takibinizi de istemiyor. Bunu da açıkça belirtmiş. Bahaneyle arayıp güzel sözler söylemiş olsa neyse diyeceğim ama güzel bir konuşma geçmemiş aranızda.

Duymak istediğin şey neyse sen söyle biz kopyala yapıştır yapalım istersen? Hayır yani herkes aynı şeyi yazmış sende hep bi itiraz:) tamam seviyosun, umutlanmıssın ama gercekler acıdır. Senin onu fake hesaplardan takip etmen onu rahatsız etmiş ve uyarmak için aramış, durduk yere degil yani. Sen zamanında böyle bişey yaşamıssın aramamışssın ama o aramış. Herkesin olaylara tepkisi farklı. Mesela bende beni terk eden birini fake hesaptan takip etmem, ama sen ediyosun .. :))

gizli hesaptan biri beni sürekli takip etse ve eski sevgilim oldugunu anlasam bende ararim rahatsızlık duyarım çünkü

Duymak istediğin şey neyse sen söyle biz kopyala yapıştır yapalım istersen? Hayır yani herkes aynı şeyi yazmış sende hep bi itiraz:) tamam seviyosun, umutlanmıssın ama gercekler acıdır. Senin onu fake hesaplardan takip etmen onu rahatsız etmiş ve uyarmak için aramış, durduk yere degil yani. Sen zamanında böyle bişey yaşamıssın aramamışssın ama o aramış. Herkesin olaylara tepkisi farklı. Mesela bende beni terk eden birini fake hesaptan takip etmem, ama sen ediyosun .. :))
Ay valla kusura bakmayın ama bu sitedeki herkes felaket tellali diğer sitelerede aynı soruyu sordum ve gayet mantıklı cevaplar yazdılar bi ara buraya başımdan geçen bir olayı yazmıştım sonucunu biliyordum çocuk geri dönmüştü ama Burdakilerin birtanesi bile geri döner dememişti ve felaket tellali gibi cevaplar vermişlerdi o yüzden güvenemiyorum pek burdakilere 😂😂😂😂

Back