• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya çalışıyor anlamadım....

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Kızlar benim ilişkimi biliyorsunuz 1 sene 2 aylık bi ilişkim var.
Abisi viyanada okuyordu dün akşam geldi buraya. Ve sevgilimde abisine çok bağlı biri.
Ben hoşgeldin demek için aradım konuştuk abisiyle falan.
Abisi gelince beni ihmal eder diye düşündüm ve gerçektende öyle oldu sanki.
Bugün okula gelmiyceğini söylemişti dün gece abisi olduğu için.
Neyse ben gittim uyanınca mesaj atardı normalde ama saat 1 oldu atmadı o atmayınca ben attım uyuyormusun diye oda uyumuyorum aşkım sağlık ocağındayım dedi rapor almak için.
Normalde birbirimize gitceğimiz yerleri önceden haber veririz ve vermeyince bende kızdım neden vermedin diye bi daha böyle yapma ver olurmu dedim oda tamam demişti.
Aradan 2-3 saat geçti bürolarına gitmiş falan yine haber vermedi ve ben iyice sinirlendim sürekli işim var işim var diyip durdu bende sinirlendim tlfnumu kapattım.
Okuldan tam çıkcaktım arkadaşım atılay gelmiş tuğçe diye bağırdı. Camdan bi baktım abisiyle gelmişler arabayla. Neyse lavaboya girdim sonra aşağı iniyordum bi baktım gitmişler bende aradım neden geldin neden gittin diye.
Oda senin için gelmiştim bekledim bekledim ordan baktın ama gelmedin dedi bende benim için gelen adam 2 dk daha bekleyebilirdi dedim yine tartıştık bi haber ver dedim olay nereye kadar geldi dedim oda sende haber vermiyosun bak nerdesin dedi.
Bende sen haber verene kadar sorumluluğunu yerine getirene kadar bende vermicem durduk yerde bu kadarda üzülmez dedim.
Oda öylemi tuğçe bak bundan sonra napıyorum demiş napıyosun dedim oda şuanda çok sinirliyim mesaj atma demiş.
Bende atmadım hiç artık. Bu ne yapmaya çalışıyor anlamadım yani sizce ben haber vermiyim mi hiç bişeyi yoksa dahamı çok sinirlenir ?

Elde telefon ''şurdayım,burdayım'' diye sürekli bildirmeye anlam veremiyorum bi türlü
Bence ortada sebep falan yokken kötü olmuşsunuz
Abisi Viyana'dan gelmiş sonuçta yan binadan değil bende olsam gitmezdim okula
Çok ciddi bi sorun değil,atlatırsınız sıkma canını

Elde telefon ''şurdayım,burdayım'' diye sürekli bildirmeye anlam veremiyorum bi türlü
Bence ortada sebep falan yokken kötü olmuşsunuz
Abisi Viyana'dan gelmiş sonuçta yan binadan değil bende olsam gitmezdim okula
Çok ciddi bi sorun değil,atlatırsınız sıkma canını

Evet ortada kavga etcek sebep bile yokken böyle olduk ama haber ver dediğim halde vermemesine kızdım ben.
Okula gelmeyebilir ona tepki göstermem zaten mesaj atıp arayıp çokta sıkmam anlayış gösteririm ama tek istediğim gitceği yeri haber vermesi.
Bendemi haber vermiyim peki yoksa ben verip arayı yumuşatıyım mı ?

Abisi geldi gerçekten unuttu gibi bi düşünceye kapıldım.

e normal değil mi abisi viyanada yaşıyormuş kendinizi onun yerine koyun tabiki abiisiyle zaman geçirmesi doğal.ayrıca iu yer bildirme olayınıda anlayamadım illa rapor vermek gerekli mii ? yani bana saçma geldi bu kadar takılma bu duruma.

O konuyu dün hallettik ama şimdide dün gece ben uyumuştum oda aramış mesaj atmış aşkım tlfn yanımda olmuycak abim kullancak haberin olsun mesaj atma demiş.
Ben yine sinirlendim tamam diyip geçtim ama sadece.

canım, kaç gün sonra gidecek abisi?
biraz sabret nasıl olsa o gidince gene seninle ilgilenecektir.
böyle zamanlar zor oluyor biliyorum.
bi anda ilgileri başta tarafa kayıyor, biz 2. planda kalıyoruz.
ama yapacak bişey yok :/ anlayış göstermek en iyisi.tut kendini, kızdığını belli etme ;)

Bence abisi uzak yerdn geldiği için gezip tzcaklar berber taklck biryelere gdicekler ve tamamen rahat olablmek veya gittiği yerlerde sen onu kısknıcaksn diye bugn telefn abmde olucak dye bi yaln uydrmş amacı o günü absyle istediği şeklde geçrcek ki muhtemelen gidiceği yerler senn kızıcağn veya kısknıcğn şeklde cnm

O konuyu dün hallettik ama şimdide dün gece ben uyumuştum oda aramış mesaj atmış aşkım tlfn yanımda olmuycak abim kullancak haberin olsun mesaj atma demiş.
[/QUOTherseyı sorun yapmaya hazırsın anlayamıyorum neden bıraz anlayıslı davranmak yerıne devamlı bır sorun bı tafra halındesınızkı abısı yurt dısından gelmıs bırakta vakıt gecırsın bırakta abısı gıdene kadar 2.planda ol yanı ne var bunda kenı canı kanı gelmıs yaa yapma boyle sonunda sorun yasarsın ıste...bıde telefonu vermesını sorun yapıyorsun ne var bunda sınırlenecek bırazcık kalıp gıdecek ayrıca telefon hat fılanmı alsın bıraz genıs dusun derım bu sekılde davranırsan ılıskınız kalmaz...

aslında hiçbir sorun yok ama siz uzatmışınız.bide her atılan adımın söylenmesine anlam veremıyorum ilişkileri yıpratır yahu onuda evlendikten sonraya bırakın ozaman bol bol eşinize nereye gittiğinizin hesabını vereceksiniz :32:

canım, kaç gün sonra gidecek abisi?
biraz sabret nasıl olsa o gidince gene seninle ilgilenecektir.
böyle zamanlar zor oluyor biliyorum.
bi anda ilgileri başta tarafa kayıyor, biz 2. planda kalıyoruz.
ama yapacak bişey yok :/ anlayış göstermek en iyisi.tut kendini, kızdığını belli etme ;)

Pazar günü akşamı geldi 2 hafta sonrada gidecek.
Aynen dediğin gibi 2.planda kalıyoruz.
Dün tlfnu abime vercem demişti bugün kantine inmiştim bi baktım karşımda gördüm bana şaka yapmış sürpriz yapmak istemiş neyse barıştık falan derken surat yapmaya başladı ne oldu dedim bişey demiyor git tuğçe falan diyor bende bağırdım yine aramız bozuldu.

Bence abisi uzak yerdn geldiği için gezip tzcaklar berber taklck biryelere gdicekler ve tamamen rahat olablmek veya gittiği yerlerde sen onu kısknıcaksn diye bugn telefn abmde olucak dye bi yaln uydrmş amacı o günü absyle istediği şeklde geçrcek ki muhtemelen gidiceği yerler senn kızıcağn veya kısknıcğn şeklde cnm

Bugün kantine indim bi baktım karşımda o şaşırdım baya.
Oda şaka yapmak istemiş sürpriz yapıyım diye neyse barıştık falan hallettik o konuyu sonra bana surat yapmaya başladı neyin var ne oldu dedim oda üstüme gelme yok bişey git tuğçe falan dedi bende sinirlendim yine tartıştık.s

[/QUOTherseyı sorun yapmaya hazırsın anlayamıyorum neden bıraz anlayıslı davranmak yerıne devamlı bır sorun bı tafra halındesınızkı abısı yurt dısından gelmıs bırakta vakıt gecırsın bırakta abısı gıdene kadar 2.planda ol yanı ne var bunda kenı canı kanı gelmıs yaa yapma boyle sonunda sorun yasarsın ıste...bıde telefonu vermesını sorun yapıyorsun ne var bunda sınırlenecek bırazcık kalıp gıdecek ayrıca telefon hat fılanmı alsın bıraz genıs dusun derım bu sekılde davranırsan ılıskınız kalmaz...

Çok haklısınız biraz daha anlayışlı olmam lazım aslında ama elimde değil bazı şeyleri çok abartıyorum düşünmeden haraket ediyorum.

aslında hiçbir sorun yok ama siz uzatmışınız.bide her atılan adımın söylenmesine anlam veremıyorum ilişkileri yıpratır yahu onuda evlendikten sonraya bırakın ozaman bol bol eşinize nereye gittiğinizin hesabını vereceksiniz :32:

Uzattığımın farkındayım ama çok çabuk sinirlenip parlıyorum bunu nasıl yencem bilmiyorum.

Bugün kantine indim bi baktım karşımda o şaşırdım baya.
Oda şaka yapmak istemiş sürpriz yapıyım diye neyse barıştık falan hallettik o konuyu sonra bana surat yapmaya başladı neyin var ne oldu dedim oda üstüme gelme yok bişey git tuğçe falan dedi bende sinirlendim yine tartıştık.s
durduk yere mi surat yapmaya başladı???

oraya gidiyorum buraya gidiyorum diye dakkada bir haber vermek bana göre de değil ama madem siz böyle yapıyorsunuz, tabi ki kızmakta haklısın. her zaman verip şimdi haber vermemesi çok sinir bozucu bir durum, senin yerinde olsam bende sinirlenirdim ve nereye gittiğimi kesinlikle haber vermezdim, ki hatasını anlasın. çünkü bu erkekler aynı şeyleri kendileri de yaşamadıkları sürece hiçbir şeyi anlamıyorlar! hem abisi geldi diye seni boşlamakta ne demek o zaman bu adam araya ailesinin girdiği her olay da seni boşlayacak mı ?

oraya gidiyorum buraya gidiyorum diye dakkada bir haber vermek bana göre de değil ama madem siz böyle yapıyorsunuz, tabi ki kızmakta haklısın. her zaman verip şimdi haber vermemesi çok sinir bozucu bir durum, senin yerinde olsam bende sinirlenirdim ve nereye gittiğimi kesinlikle haber vermezdim, ki hatasını anlasın. çünkü bu erkekler aynı şeyleri kendileri de yaşamadıkları sürece hiçbir şeyi anlamıyorlar! hem abisi geldi diye seni boşlamakta ne demek o zaman bu adam araya ailesinin girdiği her olay da seni boşlayacak mı ?

Beni anlamanıza çok sevindim gerçekten çok sinirlendim ama o konuyu hallettik ve yeni yeni konular sorunlar çıktı.
Diğer mesajlarımıda okursanız yorum yaparsanız sevinirim...

yorumları okumadan yazmıştım buraya. şimdi okudum da seninki biraz eserekli galiba =) iyi bi ders ver bence sen buna. as suratını gönlünü alana kadar da bakma ona

yorumları okumadan yazmıştım buraya. şimdi okudum da seninki biraz eserekli galiba =) iyi bi ders ver bence sen buna. as suratını gönlünü alana kadar da bakma ona

Aslında ben suratımı asıp sussam o yanıma gelcek ama şöyle kötü bi huyum var çok çabuk sinirleniyorum ve acısını çıkarmak istiyorum yani haklıyken haksız duruma düşmüş oluyorum bağırınca :)

Back