- 31 Temmuz 2017
- 57
- 9
- 1
- 31
- Konu Sahibi ceycey0693
-
Bakın ben onu hiç yalnız bırakmadım son bir yıldır bununla uğraşıyoruz bir kere bile ona ayrılalım ben demedim. Yine ayrılmayı o istedi aklına bir şey geliyor en çokta yaşadığımız sorun güven problemi. Bundan dolayı kaç defa ayrıldı benden sonrasında pişman oldu hep afettim ama artık dayanacak gücüm kalmadıBana kalırsa insanı kanser yüzünden terk etmek gibi birşey. Tedavisi yapıldığında tedavisi olan birsey. Ha tedavi olur 5 yıl sonra atak geçirir o ayrı. Ama bir insanı hasta diye terketmek bana kötü geliyor. Tedavisi için caba gösterin . deneyin birbirinize zarar verirseniz ayrilirsiniz. Seviyorsanız terk etmek biraz zor
En çokta bundan korkuyorum. Gücüm sabrım biterde hayatı Zindana çeviririm diye. Tedavisi mümkün olsa yada bu kadar ağır bir psikolojik sorun olmasa gözüm kapalı devam edicem. Onu da böyleyken bırakmak istemiyorum çokta seviyorum ama napacağımı bilmiyorum benim de psikolojim berbatEvlilik için tek başına aşk yetmez biraz mantık da gerekli..şimdi katlanıyorsun çünkü kızınca bunalınca uzaklaşıyorsun ya da ayrılıyorsun peki evlenince , bebeğin olunca bu kadar kolay olacak mı??
Ben senin kadar cesur olamıyorum sanırım. Senin bu süreç nasıl oldu ne durumdan sonra vazgeçtin? Şuan resmen araftayımBen ayrılırdım, ileride daha çok üzülmektense.
Bunları okudukça korkudan daha çok üzüldüm içim eridikuzenim bipolar ilaçlarını düzenli kullandıkça birşey olmuyor .. ama son atagında annesinin boğazını bıçakla kesiyordu polis sağlık ekipleri ellerini süremediler rızası olmadan alamayız dediler. evi yakıyordu burası casusların yuvası diyerek. yaptıgı hiçbirşeyi de hatırlamıyor.sayamadıgım çoook şey var daha.
5 seans elektroşok verildi de kendine geldi. ama ilaç mecburiyeti var.
bence ayrılmalısın çocugun olacak senin ilerde..
Evet bende bu ince çizgide gidip geliyorum. Mantığım ve kalbim sanki savaşıyorBen olsam ayrılırım, evliler bile ayrılıyor. Yolun başındayken vazgeç, hastalıkta ve sağlıkta sözü vermedin neticede
Mani atağını geçirdiğinde ben yanındaydım çaresizliğin ne demek olduğunu o zaman gördüm benİlaçlar atakların daha hafif geçmesini sağlar..ilaç kullanırken de atak yaşanabilir.zor bir durum zor bir karar..iyi düşünün ..bende bipolarım..şahsi fikrim evlilik bize gore değil sanirim ..diğer insanlardan daha hassas oluyoruz mevsim geçişleri bizi mahvediyor dünya dayken cehennemi yasamak gibi çoğu zaman hayat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?