Ne yapmam lazım artık şaşırdım sevgi mi bu eş mi ben mi sıkıntılıyım ?

Haklısınız belki fakat eşim de tam küfürbazdır alışılmışlık sanırım ve canı yanlışlık benimkisi onaylamıyırum bunu zaten
Anlaşılamadığım veya çok üstüme gelindiğinde bende küfür ederim, eşimde dediğim gibi beni ciddiye almaz ve topla kendini öyle konuşalım der .
Erkekler küfür eden kadını takmıyorlar ne yazık ki
Çoğu defter doldururken kadın edemez gibi bir algı varbende sevmiyorum ama bazen oluyor işte

Malesef her şeyi yaptıktan sonra son raddedir küfür Yani fiZiksel şiddet , bu hanımla da çok konuştum olmadı en son ekmeğimle oynamak için türlü oyunlara girmesi delirtti beni eşim gibi tıpkı

Bir de bizde o seviye kalmadı ki artık malesef

Bir de bizde o seviye kalmadı ki artık malesef
Malesef her yerde var bunlar artık
Ben sevmediğim insanla genelde yüz göz olmamayı tercih ediyorum
O yine işte kalır belki canınız sadece iş yerinde sıkılır ama problem evinizde ki eşiniz

Malesef her yerde var bunlar artık
Ben sevmediğim insanla genelde yüz göz olmamayı tercih ediyorum
O yine işte kalır belki canınız sadece iş yerinde sıkılır ama problem evinizde ki eşiniz
Evet üst üste geldi yaklaşık 2 saat konuştuk az evvel sonuç ben bildiğimi bilirim Real diyen bir eş sen kendin kuruyorsun diyen bir eş kişisi

Evet üst üste geldi yaklaşık 2 saat konuştuk az evvel sonuç ben bildiğimi bilirim Real diyen bir eş sen kendin kuruyorsun diyen bir eş kişisi
Erkekler çok rahat ya :)
Umuyprum ki bizede gelsin böyle bir güncelleme :) benim eşimde tüm iş stresini bıt bıt bana aktarır
Ben küçük bir problemimden bahsetsem sana öyle geliyordur vs vs . diye geçiştirir erkwk milleti diye boşuna dememiş atalar

Evet önemsiz ve hata bende her konu için sanırım

Sen bu adamsan ayri yasamiyo muydun ya daha ne muhatap oluyosun onca sene eziyet etmedi mi bunlar sana abili kardesli

Ilk mesaja istinaden yaziyorum esin o parayi yemiş bence .isten cikip parayi istersen ne halt edeceğini bilmediginden boyle davraniyor

O zaman birine verdi. O tavirlara bakarak paranin esinde olmadigi cok bariz.
O yuzden çamura yatiyor bence

Bana da öyle geldi dün gururumu onurumu ayaklar altına alarak konuştum eleştirmeden saldırmadan onun bana tüm sen cümlelerine rağmen sabırlar çözüm odaklı niyetimi de söyledim sevgin var mı doğru de bana dedim evet ilk günkü gibi dedi ve devam etti her zamanki cümlelerine o zaman sarıl yat dedim 2 saat konuşma ardından adam kendine sarılarak yattı şaka gibi, sabah da bir şey buldum mutfakta kaplarımı ararken şaklamış eksi maya hazırlamaya çalışıyormuş şaklamış aaa sen it olsan var ya Real av köpeği olurdun nasıl buluyorsun arkadaş falan yaptı yüzüm düştü şakaya getirip her lafı bana söylersin ama iyi cümleler için duygularını ifade edemeyen adam olursun dedim boş şeylere takılıyorsun dedi , dün bana diyor ki kendini bana anlatma gözümde gördüğüm kadarsın boş diyor BahtsizBedevii

Son düzenleme:
Canım ne oldu son durum ne
dün gururumu onurumu ayaklar altına alarak konuştum eleştirmeden saldırmadan onun bana tüm sen cümlelerine rağmen sabırlar çözüm odaklı niyetimi de söyledim sevgin var mı doğru de bana dedim evet ilk günkü gibi dedi ve devam etti her zamanki cümlelerine o zaman sarıl yat dedim 2 saat konuşma ardından adam kendine sarılarak yattı şaka gibi, sabah da bir şey buldum mutfakta kaplarımı ararken şaklamış eksi maya hazırlamaya çalışıyormuş şaklamış aaa sen it olsan var ya Real av köpeği olurdun nasıl buluyorsun arkadaş falan yaptı yüzüm düştü şakaya getirip her lafı bana söylersin ama iyi cümleler için duygularını ifade edemeyen adam olursun dedim boş şeylere takılıyorsun dedi , dün bana diyor ki kendini bana anlatma gözümde gördüğüm kadarsın boş diyor

Para nerdeymiş

Bence hic kavga etmeyin tmm sen haklisin diyin işten cikarsaniz zaten o ödemek zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…