Ne yapmam gerektigini bilmiyorum

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.058
7.855
198
Nerden baslayacagimi bilmiyorum.. En iyisi baslayayim devami gelir.. Genc biriyim, yirmili yaslarin basindayim ve benimle ayni yaslarda olan bir erkek arkadasim var.. Biz anasinifini ve ilkokulu beraber okuduk.. Ailelerimiz cok iyi tanisiyor ve tam anlamiyla kardes gibi buyuduk denebilir.. Bu zamana kadar hep kardesim gibi gordum.. Ama (yazmaya ve kendime itirafa bile utaniyorum ama) son zamanlarda ona karsi farkli seyler hissettigimi farkettim.. Ozellikle pandemide gorusememistik ve bu sene baya gorusme sansimiz oldu.. Onun yanindayken mutlu oldugumu farkettim.. Ve ben bir adim atsam diyelim ki, karsiligini alacagimi da hissediyorum ve buna benzer sinyaller verdi bana.. Uzatmak istemiyorum konuyu.. Hissettigim ve olabilecek seyler bana cok ayip gibi geliyor ve kendimi arada kalmis gibi hissediyorum.. Diyelim ki duygusal bir iliskiye baslasak ve bitse de yasayacagim yikimi kaldirabilecek gucte de degilim su an.. Bir de bu sene ailemin saglik problemleri falan vardi ve bundan dolayi bosluktan mi boyle yanlis hissediyorum diye de dusunuyorum.. Hic hic bilmiyorum.. Bir yandan da cevremin tepkileri var, sonucta bizi herkes kardes gibi gordu bu zamana kadar.. Kisacasi ne yapacagimi ne edecegimi bilemiyorum.. Bir delilik yapmadan kendimi mi durdursam.. Bana yardim edin ne olur.. Okuyanlar sagolsun

Bugüne kadar ayrı ayrı sevgilileriniz oldu mu hiç ? Ya da birbirinize birlikte olduğunuz o kızı veya erkeği anlattınız mı? tavsiye verdiniz mi birbirinize ilişkiler konusunda?

Riskli bir durum çünkü ilişki olur ve biterse sadece arkadaşlığın bitmesi sorun değil, karşı tarafın hayatının geri kalanını da çok hakim olacaksınız. Tabii o da sizin hayatınıza.
Öte yandan birbirinizi çok iyi tanıyor olduğunuz gerçeği de var, ben olsam eğer çok istiyorsam adımı atan taraf olmak yerine karşı tarafa biraz daha yakın olmasına izin veren taraf olurdum.

Cok iyi arkadasla iliskiye baslamak risk tabi ama ben hic dusunmemistim mesela. Esim ise beni kaybetmemek icin acilmaktan vazgecmisti. Soyle ki bugun onu kaybetmekten korkuyor olabilirsiniz ama bir iliski ysarsaniz ve bitmesini isterseniz yani duygularinizi tuketirseniz o zaman hayatinizdan cikmasi sizi uzmez. Biz birlikte olmaya basladigimizda 4yillik yakin arkadastik, sizinki gibi bir birlikte buyume mevzusuna yorum yapamayacagim. Ama insanlarin duygulari zamanla degisir. Ben mesela asla esimi arkadastan farkli dusunmuyordum sonra hislerim cok degisti .

Ya aslinda ben yakin olmasina izin versem o olacak, bir iki ornek yasadim.. Ama sundan da emin olamiyorum: acaba o benim gibi hisler mi hissediyor yoksa klasik genc erkek capkinligi mi? Yani en iyi tanidigimiz erkek bile olsa erkekler genelde dusunmeden hareket ediyor..

Yaa erkekler bunu anlamayabiliyorlar. Ben mesela dibine oturur elimi uzerine koyardim, anlamadi. Hatta elini tuttum film boyunca yine sonrasinda konusmamiz gerekti

İyi bir arkadaşla guzel bir ilişki de mümkün yani. Nihayetinde iyi anlaşıyosunuz ki onca sene devam etmis,bir de sevgili olarak denemek de zarar görmüyorum. Hemen ailelere haber vermek zorunda da degilsiniz ki

Erkeklerin kafa bazen gidik olabiliyor doğru. Ya açık konuşayım, ben zaten bu denli çocukluk geçmişim olan biriyle bir şeyler yaşayamazdım. Bu nedenle verebileceğim öneriler kısıtlı. Size adım atmayın dedim çünkü atarsanız kendinizde hep bir sorumluluk hissedebilirsiniz.

Ne bileyim ya yeni bir flört edinmiş gibi yapın kıskanacak mı bakın, sonra sorarsa aa uyuşmadık falan dersiniz. Başka bir şey gelmiyor aklıma.

Ama tekrar söylüyorum ben bu işe hiç girmezdim.

Tesekkur ederim. Neden girmezdiniz peki, sizin acinizdan merak ettim

Tesekkur ederim. Neden girmezdiniz peki, sizin acinizdan merak ettim
Ben Balkan göçmeniyim bizim kurallar malum sıkıdır. (Sadece akrabalar değil mahalledeki insanlar da bizim kardeşimiz gibidir) Aynı zamanda ben normal erkek arkadaşlarıma da hiç o gözle bakmadım. Her şeyini biliyorum çünkü, benden daha iyi davranmış olduğu bir eski sevgilisini bilsem mesela hiç tabiatımda olmamasına rağmen kıyas yapabilirim.
Kalbi kırıldığında hangi şarkıları dinler ne içer nereye gider hepsini biliyorum. Es kaza bir şarkı açsa belki içime kurt düşecek. Bilemem, o duruma hiç girmedigim için o durumdaki "ben" nasıl olur öngöremem.

sonunu düşünene kahraman olamazz
sinyal verin o yanaşsın bakalım
boşluktansa da boşluktan yani hayat bu yasamadan bilinmez
cok güze bir şey de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…