Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum...

Özel sektörde hiç çalışmadığım için nasıldır bilmem ama devlette kafam rahat çalışmak istiyorum diyorsan çok fazla insan davranışlarına takılmayacaksin. Haklı bile olsan olayları dillendirirsen birleşip seni haksız çıkarıyorlar. O yüzden dediğim gibi ya işini yap geç ya da tayin ol git. İlişkiler anlamında düzelme olmaz bu saatten sonra.
Yooo yeterince sinsi ve kurnaz isen bi şekilde döndürüyorsun , neler var öyle bir gün kanlı bıçaklı öbür gün canım cicim. Böyle bir miden yoksa susup otur, tak kulaklığı çalış , yoksa uğraşamazsın kimseyle.

Yooo yeterince sinsi ve kurnaz isen bi şekilde döndürüyorsun , neler var öyle bir gün kanlı bıçaklı öbür gün canım cicim. Böyle bir miden yoksa susup otur, tak kulaklığı çalış , yoksa uğraşamazsın kimseyle.
Konu sahibinin o işleri çevirecek bir kişi olduğunu düşünmüyorum. Yoksa tabii ki çeşitli yalakalık ve firildaklikla kimileri her işini yoluna koyuyor orası dogru.

1.maddi olarak
hadi gideyim düzen değiştir.kiralar bu sene 4000-4500 bandında, ben seneye gidebilirim tayin zamanı, seneye evler daha da artar.buradaki kiram şu an 1000 lira, seneye 1250 lira.arada 3500 liralık fark var.
Bu söylediklerine sen inanıyorsun herhalde ciddi ciddi. 🥲 Merak etme gittiğin yerde de bulursun eski, sobalı bir ev. Orada da kira aynı olur hemen hemen. Şu an yaşadığın yerde de 4000-4500’lük evler vardır zaten aynı özellikte.
2.iş yoğunluğu-mesai
ikincisi burada iş yoğunluğum az, mesai kamlmıyorum.gideceğim yerler 3 katı yoğun, bu da mesai demek, çocuğumla ilgilenemem demek
Nereden biliyorsun çok yoğun olacağını? 🤔
5.deniz kenarındayım.ortam iyi
Türkiye’nin 3 tarafı denizlerle çevrili.
4.kız kardeşim yüzde 50 zihinsel engelli, kendi işini görebiliyor, hatta geziyor.burda heryer polis,suç oranı yok gibi bişi, emniyetli bir yer.kız kardeşimin başına bişi mi geldi diye endişelenmiyorum.kız kardeşim burayı çok seviyor.başına bir iş mi geldi vs diye derdim yok
Tamam işte yine orası gibi şirin, güvenli bir yer iste o zaman. Hazır sana da soruyorlar madem? Adamlar yeter ki git, nereye istersen göndeririz diyorlar resmen.

Şu anki işyerimden ben de memnun değilim üstelik kamu sizinki gibi. Bana göre ben mobbinge uğruyorum onlara göre ise kendileri haklılar. Bu konularda işler belli noktaya geldikten sonra herkesle iyi olayım gibi bir şey mümkün olmuyor. Ya ordan ayrılacaksınız ki ben istediğim halde olmuyor size bir de istediğiniz yere gönderebileceklerini söylemişler ya da kimseyle ilgilenmeyip işinize gücünüze bakacaksınız insanların davranışlarını sözlerini iş haricinde görmezden geleceksiniz.
Ya kırk satır ya kırk katır.
Ne güzel anlatmışsınız.
Konu sahibi uygular mı?
Hayır.
Kurban tuzağında debelenmek bildiği en iyi yol olduğundan o döngüden çıkmayacaktır.
Belli aralıklarla buraya konu açıp yakınır ancak…

Şu anki işyerimden ben de memnun değilim üstelik kamu sizinki gibi. Bana göre ben mobbinge uğruyorum onlara göre ise kendileri haklılar. Bu konularda işler belli noktaya geldikten sonra herkesle iyi olayım gibi bir şey mümkün olmuyor. Ya ordan ayrılacaksınız ki ben istediğim halde olmuyor size bir de istediğiniz yere gönderebileceklerini söylemişler ya da kimseyle ilgilenmeyip işinize gücünüze bakacaksınız insanların davranışlarını sözlerini iş haricinde görmezden geleceksiniz.
Şaka gibi bizim kurumda 8 yılda ancak tayin çıkar.tayin zor yani.millet tayinim olmuyo diye ağlıyo.bana da istediğin yere seni gönderelim diyorlar. garip olan şu ki ben de ağlıyorum göndermeyin beni diye

Bu söylediklerine sen inanıyorsun herhalde ciddi ciddi. 🥲 Merak etme gittiğin yerde de bulursun eski, sobalı bir ev. Orada da kira aynı olur hemen hemen. Şu an yaşadığın yerde de 4000-4500’lük evler vardır zaten aynı özellikte.

Nereden biliyorsun çok yoğun olacağını? 🤔

Türkiye’nin 3 tarafı denizlerle çevrili.

Tamam işte yine orası gibi şirin, güvenli bir yer iste o zaman. Hazır sana da soruyorlar madem? Adamlar yeter ki git, nereye istersen göndeririz diyorlar resmen.
Allahaşkına 1000 liraya kira mi kaldı.evim sobalı evet ama kötü değil.yeni ev.sadece arka tarafa bakiyo

Ben olsan kendime "bi dur artık pamuk, çok yorucu bir insansın" derim.
Ben yoruldum konularından artık cevap yazmıyorum, sanal ortamda bu kadar yorup yıpratıyorsa reel ortamda onunla beraber olanlar için hayat çok zor. Birazdan bizi de site yönetimine şikayet eder bana mobbing uyguluyorlar diye.

Şaka gibi bizim kurumda 8 yılda ancak tayin çıkar.tayin zor yani.millet tayinim olmuyo diye ağlıyo.bana da istediğin yere seni gönderelim diyorlar. garip olan şu ki ben de ağlıyorum göndermeyin beni diye
Hem şu an ki yerinde memnun değilsin hem de belli ki onlar da seni istemiyorlar. İstediğin gibi bir yer bak git ne güzel işte. Boşuna kendine eziyet ediyorsun bence düzen her yerde kurulur. Huzursuz iş ortamı çekilir dert değil.

Allahaşkına 1000 liraya kira mi kaldı.evim sobalı evet ama kötü değil.yeni ev.sadece arka tarafa bakiyo
Şimdi baktım, küçük yerlerde 1000 liraya hala ev var. Hatta daha altına da var. Nasılsa konfor istemiyorsun, her türlü bulursun. Yeter ki iste.

ben de bilmiyorum.iki kişi taktı kafaya.mobing yaptılar.bundan önce bir sürü müdür geldi, onları da dedikoduyla etkiliyorlar.sebebi ben bilmiyorum
yapacak isleri yok baskalarinin hayatini mahvetmek icin bos vakitleri cok ama unutmasinlar kimsenin yaptigi kötülükler yanina kar kalmaz Rabbim yar ve yardimcin olsun güzel kardesim seni cok iyi anliyorum bizzat mobbinge maruz kalmis yasamisliklarim var sen elinden gelenin en iyisini yap icin rahat olsun kaybeden onlar kazanan sen olursun insaAllah

Hem şu an ki yerinde memnun değilsin hem de belli ki onlar da seni istemiyorlar. İstediğin gibi bir yer bak git ne güzel işte. Boşuna kendine eziyet ediyorsun bence düzen her yerde kurulur. Huzursuz iş ortamı çekilir dert değil.
Bundan sonra gidersem samsun merkezden başka yere gitmem.hamileligim orada geçti.oglum orda doğdu.annem giresun baba tarafim da samsunlu.hele atakum muthis

X