Ne yapmam gerek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İstifa etmeyi de düşünüyor. Ama ben bunu ondan isteyemem.

Eşiniz ne kadardır bu döngüde yaşıyor bilmiyorum ama acayip yıpratıcı ve zor görünüyor. Sabret sabret nereye kadar? Evet sizin açınızdan kalmanız güzel olur da eşiniz için şartlar pek iç açıcı görünmüyor. Eğer şu an çalışmayı sürdürdüğü hastaneden memnun ise ve istifa etme seçeneğini kullanırsa da bu yüzden sizi suçlayabilir. Eşinizin karakterini ve ilişki dinamiğinizi bilemem tabii, sadece bir olasılık. Bu kadar uzun süre ayrı kalmak ve bu şartlarda yaşamak da çok yıpratıcı olabilir. Konuşup birlikte olacağınız bir seçimde karar verin bence. Ya o ya da siz birlikte olmak için fedakarlık yapacaksınız gibi. Tabii ki yine karar sizin.

Sen de haklisin eşin de . Ama bebeğin ikinizden de önemli onun için en sağlıklı koşul neredeyse onu kabul edin.git gelli evlilik malesef yıpratıcı oluyor.

Kendim için değil ya bebeğime bir şey olursa diye korkuyorum gerçekten. Deprem olunca küçücüktü.

Şöyle düşünün olacak olan büyük deprem oldu zaten. Artçı deseniz artık her yerde deprem oluyor. İstanbul geçen hafta 2 kere sallandı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…