• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmaliyim?

melegimsin34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2016
77
14
3
33
Çok mutsuzum sevdigim hemde çok sevdigim bir insanla evliyim ama o artik beni sevmiyo annesi yüzünden hiç bize huzur vermedi 6 yildir evliyim 15ay askerde bekledim annesi bana yapmadigini birakmadi çok çektirdi bana o sene kabusum oldu ewt hatalarimi kabul ediyorum askerden once evlendim hataliyim ama ben artik hatamin bedelini ödedigimi dusunuyorum 2.5 sene ailesiyle oturdum evimizi ayirmak istedik diger kardesinin de askere gidip gelmesini beklememi soylediler ben maddi olarak birsey beklemiyorum dedim esimde onlari tuttu esimin askerde facebook kullandigini ogrendim onun yuzunden tartistik ve anneme gittim ayrilmak istedim ve 1 aylik hamile oldugumu ogrendim kaynanam baskasindan dir dedi ogle agirima oyle zoruma gittiki anlatamam ve esime ya evi ayir yada ben bu cocugu aldiricam dedim ve evi ayirmadi bebegimi canimi aldirdim cok pismanim obur dunyada nasil vericem hesabini bilmiyorum gitti geldi barisalim dedi istemedim cok vaat verdi ve beni kandirmayi basardi baristik calistik birlikte esyalarimizi aldik sonra bize yine yaklasmaya basladilar kizim dogdu kaynanmin yuzunden lohusayken dikisli dikisli dayak yedim is yerinken kadinin biriyle surekli muhabbet ediyodu kadinla konusma dedim yine devam etti is hakkinda dedi kadina bir daha aramamasini soyledim bir gece tel baktim ve kadinin numarasi baska bir isimle kayitliydi ve ben bu adam la hala evliyim ama cok mutsuzum kizim icin bu adama sabrediyorum sizce ne yapmaliyim?

Dizi film gibi arkadaşım madem ikinciyi yapacaktın niye ilkini aldırdın? Bi cana kıydığının farkında mısın? Kaynanan zaten evlere şenlik çocuk başkasından ne demek ya oğlu adam olsa o lafı yuttururdu ona. Bi cacık olmaz yazık.

Ama söyledim ufacık bir süpen varsa dna testine gönderirim diye birde o anki psikolojiyle sadece onunla yollarimi ayirmak istedim ama olmadi iste benden özür diledi o benim de bir parcamdi dedi yeniden barisalim dedi yine cocugumuz olur mutlu oluruz dedi ben babasiz buyudum tek istedigim mutlu bir ailemin olmasiydi ama olmuyo iste her gece agliyorum

Çok mutsuzum sevdigim hemde çok sevdigim bir insanla evliyim ama o artik beni sevmiyo annesi yüzünden hiç bize huzur vermedi 6 yildir evliyim 15ay askerde bekledim annesi bana yapmadigini birakmadi çok çektirdi bana o sene kabusum oldu ewt hatalarimi kabul ediyorum askerden once evlendim hataliyim ama ben artik hatamin bedelini ödedigimi dusunuyorum 2.5 sene ailesiyle oturdum evimizi ayirmak istedik diger kardesinin de askere gidip gelmesini beklememi soylediler ben maddi olarak birsey beklemiyorum dedim esimde onlari tuttu esimin askerde facebook kullandigini ogrendim onun yuzunden tartistik ve anneme gittim ayrilmak istedim ve 1 aylik hamile oldugumu ogrendim kaynanam baskasindan dir dedi ogle agirima oyle zoruma gittiki anlatamam ve esime ya evi ayir yada ben bu cocugu aldiricam dedim ve evi ayirmadi bebegimi canimi aldirdim cok pismanim obur dunyada nasil vericem hesabini bilmiyorum gitti geldi barisalim dedi istemedim cok vaat verdi ve beni kandirmayi basardi baristik calistik birlikte esyalarimizi aldik sonra bize yine yaklasmaya basladilar kizim dogdu kaynanmin yuzunden lohusayken dikisli dikisli dayak yedim is yerinken kadinin biriyle surekli muhabbet ediyodu kadinla konusma dedim yine devam etti is hakkinda dedi kadina bir daha aramamasini soyledim bir gece tel baktim ve kadinin numarasi baska bir isimle kayitliydi ve ben bu adam la hala evliyim ama cok mutsuzum kizim icin bu adama sabrediyorum sizce ne yapmaliyim?

Cesaretini topla boşan öldürmesini mi bekliyorsun ? Yaşamadığın ne kaldı Allah aşkına

Eskiden 25 kez ariyan adam simdi 1 kez bile aramiyo tmm gecmiste cok buyuk hatalar yaptik inanin her gece ruyalarima giriyo psikiyatrik ilac kullaniyorum unutmak icin obur dunyada nasil vericem hesabini bilmiyorum birine kiydik bari kizim mutlu olsun diye herseye gogus germeye calisiyorum ama cok mutsuzum

Eskiden 25 kez ariyan adam simdi 1 kez bile aramiyo tmm gecmiste cok buyuk hatalar yaptik inanin her gece ruyalarima giriyo psikiyatrik ilac kullaniyorum unutmak icin obur dunyada nasil vericem hesabini bilmiyorum birine kiydik bari kizim mutlu olsun diye herseye gogus germeye calisiyorum ama cok mutsuzum

Sen mutsuzken , psikolojin bozuken kızın sağlıklı bir birey olarak yetişmiyicek ve mutlu olmicak emin ol kendini kandırıyorsun şuan.

sen mutsuzken kızın nasıl mutlu olsun böyle berbat bir ortamda?
kızını da sen yetiştireceksin neticede.
Bu adama 2. çocuğu doğurmak hata üstüne hata.
olmazı oldurmaya çalışarak kendini tüketme.
başka kadınlarla görüşmeler, dayak, ilgisizlik bu kadar barizken neyin mutluluğunu yaşamasını sağlayacaksın kızına?
boşanıp kurtulman lazım.

ben gereksiz yere olmadıkça aldırmaya karşı bir insan degişlim.durumlara göre bebeği aldırman iyi olmuş da ikinciyi yapmasaydın cok daha iyi olurmuş.
çocuk için babaya katlanıyorumu ise hiiç anlamıyorum. Allah kolaylık ve akıl versin...
şiddetle boşanmanı tavsiye ederim.

Hata üstüne hata yapmışsınız . Cocugu aldırdıktan sonra ayrılacaktınız. Hadi ayrılmasınız ikinciyi asla yapmıyacaktınız. Eşiniz o kadınla sizi aldatıyo olmasın . Yani iş arkadaşı gece ne diye arar. Ve esiniz başka isimle kaydetmiş . Evliliğinizde yok yok nerdeyse. Cocuk için sabrediyorum diyenlere coguna inanmıyorum. Daha neyi bekliyorsunuz . Ayrıca cokta mutsuzsunuz . Bu kelimeyi söylemeyi sevmiyorum . Hem de hiç... Boşanacaksın .. Daha kötü şeyler yaşamadan , yılların boşa gitmeden . Şiddete cok karsıyım ama kaynananız şöyle enine boyuna dayağı hak etmiş . Acın davayı kaynananızıda kıstırın .

Babam yok annemin durumu ortada eşimin ailesinde sgkdan tut belediyeye adliyeye her yerden tanidiklari var ben hem maddi hemde manevi olarak cok zayifim :110:basa cikamamaktan korkuyorum

Babam yok annemin durumu ortada eşimin ailesinde sgkdan tut belediyeye adliyeye her yerden tanidiklari var ben hem maddi hemde manevi olarak cok zayifim :110:basa cikamamaktan korkuyorum

Sırtını Allah'a daya cesaretini topla ! elini güçlendir kızın az daha büyüsün, para topla gizliden çalışmaya başlayınca kocanı boşa.

Cok duygulandim cok uzuldum okurken.
Allah kolaylik versin akil vermek haddime degil benim boyle durumda.
Pişmanliginiz ve uzuntunuzu burdan hissettim diyebilirim.
Insallah hayirlisi neyse o olur.
Acı da olsa farkli hayatlari görüp tecrube ediyorum kendime. :(

Offf caresizligin dibine vurmuşsun allah yardimcin olsun cok uzuldum gereckten umarim cok mutlu huzurlu bir hayatin olur baskada insan birsey diyemiyor üzuldum ya:cry:

Rabbim hepinizden razi olsun rabbim buraya bana yardimci olmak icin cvp yazan herkezi cok mutlu etsin inslh rabbim benim kizimida bana bagislasin cunku 5 yasina kadar bakarsin 5 yasinda baktiginla kalirsin diyolar kizimi benden alicaklar biliyorum o yuzden tekrar esimi kendime baglamam lazim yada gelpisipisi84 un dedigi gibi yapmam lazim

Back