ne yapmalıyım...

nisanyagmru

Her konuşmak isteyişinde, ona bakıp susmaktır aşk…
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
499
194
biliyorum çoğunuz ayrıl diyeceksiniz bende çok defa denedim olmadı. soruna gelecek olursak. 8 senedir birlikteliğim ve bunun bir senesi sözlülük bakın nişanlılık demiyorum sözlüyü hala. nişan lafının hala n si bile geçmiş değil. neyse bunları geçiyorum bizim çok sallantılı bir ilişkimiz var iki gün konuşsak iki ay konuşmayız 2-3 senedir bu durumdayız. gün içerisinde hiç arayıp sormaz beni ben arayınca da çoğu zaman ya işi olur yada dışarı da. bana ne yaptığını hiç haber vermez ama benden sürekli rapor ister. aramızda bi sorun olmasa bile sebebsiz konuşmaları keser. ailesinin yanına gidince sen benim aileme hiç sıcak davranmıyorsun der ama ailesi beni kabul edebilmiş değillerdir. en yakın zamandan bir örnek vereyim kız kardeşi ile oda da oturuyorduk ışıklar kapalı idi annesi kapının önünden geçerken bizi görmedi diğer kız kardeşi ile birşeyler konuşmaya başladı yanımdaki kardeşi de hemen annesini susması konusunda uyardı annesi beni görmediği için neden susması gerektiği anlamadı kardeşi de anne nisan ablamla oturuyorz dedi bunun gibi birkaç olaya tanıklık ettim sorsalar beni çok severler kendi kızlarından ayırmazlar ama bu şekilde ufak tefek hareketlerinden dolayı beni istemediklerini hissediyorum belki sözlümle yaşadığım problemlerden dolayı bana öyle geliyor olabilir.
sözlümle meselemizde de yine bi örnekle açıklamak gerekirse 3 hafta sonunda ilk defa biz onlara gittikten sonra görüşüp konuştuk hafta sonu onlardaydık. pazartesi günü beni hiç aramadı akşam saat 10 ben aradım dışardayım dedi kapattım 11 de tekrardan aradım hala dışarı idi 00.30 da geri döndü eve gelmiş sonrada çok uykum var dedi kapattı uyudu. dün ise yine akşama kadar aramadı akşam 9 gibi aradı eve giderken 5 dakika konuştuk evde misafir varmış dedi kapattı 1 saat sonra mesaj attım sıkıldım tarzında kısa kısa gülümseyen cevaplar verdi yine 12 gibi aradı o kadar mesajın üstüne daha bir dakika bile olmadan kapattı. bunlar en iyi günlerimizden örnekler olmuyor bu şekilde gitmez dediğim zamanlarda da ayrılmıyor eee madem uzatmadan evlenelim olmaz bu şekilde diyorum daha evlenmemize iki sene var diyor. çok mu abartıyorum bazı şeyleri yoksa bizden bi cacık olmaz mı.
uzun ve karışık oldu kusura bakmayın kafamda çok karışık çünkü..

Bence ilk önce sözlünü dğerlendir, bayağıdır da birlikteymişsiniz. Aslında bu kadar yıl içerisinde bu insana senin istemediğin şekillerde davranması yüzünden ayrılalım dediğinde ayrılmaması seni kenarda tutmaya çalışması anlamına geliyor bence canım. Seviyor olabilir ama sen ona alışkanlık vermişsin ve şimdi de engel olamiyorsun. Evlenmek kolay fakat daha sonra başın ağrımasın. Biz anlattığın kadarını biliriz, iyi düşün...Ama bence biraz burnunu sürt sözlünün. Belli ki umru değil senin üzülmen.

ya ağır olcak ama salak değilsen sencede normalmi bi düşün,hala abartıyormuyum dıye soruyosun,benı günde 5 kez aramayan bırıyle görüşmem bile ki başımada geldi aynen o tarz bırı senın ki gibi,dedim ben sana göre değilim ve bir daha açmadım,

burnu sürtülmüyor ki beyefendinin en ufak tartışma bile sayılmayacak durumlardan sonra aylarca konuşmuyor. çok defa dedim olmuyor ayrılalım diye ama seviyorum ayrılmam diyor. bazen tamam ayrılmasın aramazsa aramasın da ben aramam olur diyorum ama çokta üzülüyorum bu şekilde belirsizlik olunca da kendimi çok kötü hissediyorum hayat enerjim bitti neredeyse

uzatmaları oynamaktan sıkılmadınız mı?
elle tutulacak bir tarafı kalmamış.
ayrıl demeyein denedim olmadı demişsin.
böyle oluyor mu?
8 sene artık ilişki laçka olmuş.. lastik donu gibi nereye çeksen gevşiyor elinde kalıyor.

Ayrılmak için illa ki onun olur'unu alman gerekiyor sanırım.
Adam başına silah mı dayıyor da bu ilişkiye devam ediyorsun?

Şu kırmızı yerde senin sorunun cevabı.Aslında sen de ne yapman gerektiğinin farkındasın da,aşk sevgi mazeretleriyle iradesiz davranıyorsun.Bak canım sen kendine değer vermezsen,kimse sana değer vermez.Çok kaldırmışsın beyimizin totosunu.Aramıyorsa ne diye arayıp üstüne düşüyorsun.Senin yerinde hiç umursamayan,arayıp sormayan kendini ailesine karşı ağırdan satan,kaybetme korkusunu yaşatan,hiçbirşeykilde taviz vermeyen bir kız olsaydı,hepsi peşinde pervane olurdu o kızın.8 sene çok uzun bir zaman.Senin ki alışkanlığa dönmüş artık.Bu şekilde ona bağımlı olmaya devam edersen,seni kenarda bekleyen köşe taşı gibi görmeye devam eder.

2 gun konussaniz 2 ay konusmazmisiniz???
Gercekten bu kadar uzun surmuyor degilmi bu ara?

bir cacık olmaz !! )

şimdiye kadar hep okul var kötü etkilenirim yok sınav var ayrılmayı kaldıramam dedim durdum kendimi kandırdım olayları isteme sözlene noktasına getirdim keşke hiç aileleri karıştırmadan bitrseydim

Neden evlenmenize 2 yıl var? Küstüğünüzde neden 2 ay konuşmuyorsunuz? Ve bu adam neden geç saatlere kadar dışarıda?

Yillar önce benimde boyle bi iliskim vardi cani isteyince çağırirdi bulusrduk aksam olurdu ne mesaj atardi nede yazdiklarima cevap verirdi. Sonuç ne oldu terk edildim senin sonunda oyle olcak yol yakinken vaz gec

Neden evlenmenize 2 yıl var? Küstüğünüzde neden 2 ay konuşmuyorsunuz? Ve bu adam neden geç saatlere kadar dışarıda?
çünkü daha askerliğini yapmadı önümüzde ki dönem okulu bitecek askere gidip gelecek ondan sonra diye konuşuldu daha doğru o öyle olmasını istedi. çalıştığı yerden 9 da işten çıkıyor eve gitmesi 10 buluyor bazende arkadaşları ile buluşuyor çıkışta o yüzden

Ayrılmak için illa ki onun olur'unu alman gerekiyor sanırım.
Adam başına silah mı dayıyor da bu ilişkiye devam ediyorsun?
silah dayamıyor ama o tamam demeyince ayrılmaya cesaret edemiyorum. hiç arkadaşım yok gün içerisinde tek konuştuğum annem ve kardeşim ayrıldıktan sonra bu süreci atlatmmda yardımcı olabilecek kimsem yok. küçük bir yer olduğu için psikolojik yardım da alamam. o kabul ederse ayrılmaya cesaretim olur diye o hayır olmaz deyince yada yüzünü görünce bende herşey kopuyor niye sinirliydim neden ayrılmak istemiştim hatırlamıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…