- 16 Haziran 2011
- 14.847
- 62.152
- Konu Sahibi nisanyagmru
burnu sürtülmüyor ki beyefendinin en ufak tartışma bile sayılmayacak durumlardan sonra aylarca konuşmuyor. çok defa dedim olmuyor ayrılalım diye ama seviyorum ayrılmam diyor. bazen tamam ayrılmasın aramazsa aramasın da ben aramam olur diyorum ama çokta üzülüyorum bu şekilde belirsizlik olunca da kendimi çok kötü hissediyorum hayat enerjim bitti neredeyse
" çok defa dedim olmuyor ayrılalım diye ama seviyorum ayrılmam diyor."
İlişki bir taraf için bitmişse diğer taraf kabul etmiyor diye ortada bir ilişki olduğu iddia edilemez ki. Ayrılalım diyorsunuz ancak siz de kararlı değilsiniz , beyefendinin hayır demesini istiyorsunuz zaten. Hayır yanıtını duyunca da demek ki beni seviyor , benimle bir gelecek kurmak istiyor diye hayallerle avunuyorsunuz.
8 senedir berabersiniz. En az 25 yaşında olduğunuzu varsayıyorum , evlilik için 3 sene daha var diyor , ki o gün gelecek mi bilmiyorsunuz. Bu süre zarfında bir dargın bir barışık var olup olmadığı belirsiz bir ilişki ile hayalleriniz ve umutlarınız sömürülüyor.
Peki neden bu denli taviz veriyorsunuz kendinizden ? Hayatınızda kimse olmasa dahi belki de şu an olduğunuzdan daha mutlu ve huzurlu olacaksınız.