ne yapmalıyım...

burnu sürtülmüyor ki beyefendinin en ufak tartışma bile sayılmayacak durumlardan sonra aylarca konuşmuyor. çok defa dedim olmuyor ayrılalım diye ama seviyorum ayrılmam diyor. bazen tamam ayrılmasın aramazsa aramasın da ben aramam olur diyorum ama çokta üzülüyorum bu şekilde belirsizlik olunca da kendimi çok kötü hissediyorum hayat enerjim bitti neredeyse

" çok defa dedim olmuyor ayrılalım diye ama seviyorum ayrılmam diyor."

İlişki bir taraf için bitmişse diğer taraf kabul etmiyor diye ortada bir ilişki olduğu iddia edilemez ki. Ayrılalım diyorsunuz ancak siz de kararlı değilsiniz , beyefendinin hayır demesini istiyorsunuz zaten. Hayır yanıtını duyunca da demek ki beni seviyor , benimle bir gelecek kurmak istiyor diye hayallerle avunuyorsunuz.

8 senedir berabersiniz. En az 25 yaşında olduğunuzu varsayıyorum , evlilik için 3 sene daha var diyor , ki o gün gelecek mi bilmiyorsunuz. Bu süre zarfında bir dargın bir barışık var olup olmadığı belirsiz bir ilişki ile hayalleriniz ve umutlarınız sömürülüyor.

Peki neden bu denli taviz veriyorsunuz kendinizden ? Hayatınızda kimse olmasa dahi belki de şu an olduğunuzdan daha mutlu ve huzurlu olacaksınız.

çünkü daha askerliğini yapmadı önümüzde ki dönem okulu bitecek askere gidip gelecek ondan sonra diye konuşuldu daha doğru o öyle olmasını istedi. çalıştığı yerden 9 da işten çıkıyor eve gitmesi 10 buluyor bazende arkadaşları ile buluşuyor çıkışta o yüzden
Tamam bu sebepler geçerli sebepler,biz de benzer durumlardan ve yaşımız küçük olduğundan tanıştıktan 8-9 sene sonra evlenmiştik. Ama küsüp 2 ay konuşmamak,telefonla görüşmemek,arayınca ulaşamamak nedir? Sizin ilişkiniz çoktan bitmiş gibi

Tamam bu sebepler geçerli sebepler,biz de benzer durumlardan ve yaşımız küçük olduğundan tanıştıktan 8-9 sene sonra evlenmiştik. Ama küsüp 2 ay konuşmamak,telefonla görüşmemek,arayınca ulaşamamak nedir? Sizin ilişkiniz çoktan bitmiş gibi
dimi uzatmaları bile oynadık bitti :KK43:

O aylar sonra konuşmama döneminde kim ilk arıyor? Yani kendisi mi barışmak istiyor?

ayrılmayı göze alamıyorsan bir de 'vur kaç'ı dene...

çok güzel çok iyi davran her şey yolunda sıkıntı yapmıyormuş gibi sevgi sözcükleri havada uçuşsun...sonra arama etme aradığında tekrar her şey yolunda gibi davran.. o aramazsa bi kaç gün içinde ara yine herşey yolundaymış gibi :)) yani hep yolunda ve güzel davran...aramadın nerdeydin nerdesin vs diye hiç sorma..bazen msjlarına geç cvp ver falan...ama her sorusunu cevapla bazen de o aradığında işim var beş dk sonra dönerim de falan...seni garanti kıyıda bekliyor görmesin.elimde artık bilmesin.

karışık yazdım anlatabildim mi bilmiyorum.:KK53:

ayrılmayı göze alamıyorsan bir de 'vur kaç'ı dene...

çok güzel çok iyi davran her şey yolunda sıkıntı yapmıyormuş gibi sevgi sözcükleri havada uçuşsun...sonra arama etme aradığında tekrar her şey yolunda gibi davran.. o aramazsa bi kaç gün içinde ara yine herşey yolundaymış gibi :)) yani hep yolunda ve güzel davran...aramadın nerdeydin nerdesin vs diye hiç sorma..bazen msjlarına geç cvp ver falan...ama her sorusunu cevapla bazen de o aradığında işim var beş dk sonra dönerim de falan...seni garanti kıyıda bekliyor görmesin.elimde artık bilmesin.

karışık yazdım anlatabildim mi bilmiyorum.:KK53:
evet anladım denicem tavsiyelerinizi bu yolu deneyeyim çok sağal un. sizden yine tavsiyeler alabilirim ilerleyen zamanlarda.

Hiç arkadaşıM yok demişsin bence bu ilişki sandığın şeyden daha vahim
8 senenin 6 senesi hep beraber idik son iki senedir başka başka yerlerdeyiz beraberken arkadaş isteği duymadım hiç eve geri dönünce de arkadaş edinemedim. önceden olanlarda hep evlenip yada atanıp başka yere gitmişler. okul bitip geri dönünce sanki yapayalnız kaldım. ailem dışında tabi

biliyorum çoğunuz ayrıl diyeceksiniz bende çok defa denedim olmadı. soruna gelecek olursak. 8 senedir birlikteliğim ve bunun bir senesi sözlülük bakın nişanlılık demiyorum sözlüyü hala. nişan lafının hala n si bile geçmiş değil. neyse bunları geçiyorum bizim çok sallantılı bir ilişkimiz var iki gün konuşsak iki ay konuşmayız 2-3 senedir bu durumdayız. gün içerisinde hiç arayıp sormaz beni ben arayınca da çoğu zaman ya işi olur yada dışarı da. bana ne yaptığını hiç haber vermez ama benden sürekli rapor ister. aramızda bi sorun olmasa bile sebebsiz konuşmaları keser. ailesinin yanına gidince sen benim aileme hiç sıcak davranmıyorsun der ama ailesi beni kabul edebilmiş değillerdir. en yakın zamandan bir örnek vereyim kız kardeşi ile oda da oturuyorduk ışıklar kapalı idi annesi kapının önünden geçerken bizi görmedi diğer kız kardeşi ile birşeyler konuşmaya başladı yanımdaki kardeşi de hemen annesini susması konusunda uyardı annesi beni görmediği için neden susması gerektiği anlamadı kardeşi de anne nisan ablamla oturuyorz dedi bunun gibi birkaç olaya tanıklık ettim sorsalar beni çok severler kendi kızlarından ayırmazlar ama bu şekilde ufak tefek hareketlerinden dolayı beni istemediklerini hissediyorum belki sözlümle yaşadığım problemlerden dolayı bana öyle geliyor olabilir.
sözlümle meselemizde de yine bi örnekle açıklamak gerekirse 3 hafta sonunda ilk defa biz onlara gittikten sonra görüşüp konuştuk hafta sonu onlardaydık. pazartesi günü beni hiç aramadı akşam saat 10 ben aradım dışardayım dedi kapattım 11 de tekrardan aradım hala dışarı idi 00.30 da geri döndü eve gelmiş sonrada çok uykum var dedi kapattı uyudu. dün ise yine akşama kadar aramadı akşam 9 gibi aradı eve giderken 5 dakika konuştuk evde misafir varmış dedi kapattı 1 saat sonra mesaj attım sıkıldım tarzında kısa kısa gülümseyen cevaplar verdi yine 12 gibi aradı o kadar mesajın üstüne daha bir dakika bile olmadan kapattı. bunlar en iyi günlerimizden örnekler olmuyor bu şekilde gitmez dediğim zamanlarda da ayrılmıyor eee madem uzatmadan evlenelim olmaz bu şekilde diyorum daha evlenmemize iki sene var diyor. çok mu abartıyorum bazı şeyleri yoksa bizden bi cacık olmaz mı.
uzun ve karışık oldu kusura bakmayın kafamda çok karışık çünkü..

benim yaşadığım ve bildiğim tek şey senelerce uzayan ilişkiler ya nişanlılıkta bitiyor yada evliliğin ilk senesinde demekki uzun yıllar süren (7-8-9-10) ilişkiler yıllar içerisinde saygısını ve sevgısını kaybetıyor sadece bir alışkanlık kalıyor ve maalesef o alışkanlık yürütmeye yetmıyor evlılıkleri

O aylar sonra konuşmama döneminde kim ilk arıyor? Yani kendisi mi barışmak istiyor?
genelde o arıyor ama barışmak gibi olmuyor aramaları sanki 1 saat önce kapatmışızda tekrardan napion diye hal hatır sorarcasına arıyor.

benim yaşadığım ve bildiğim tek şey senelerce uzayan ilişkiler ya nişanlılıkta bitiyor yada evliliğin ilk senesinde demekki uzun yıllar süren (7-8-9-10) ilişkiler yıllar içerisinde saygısını ve sevgısını kaybetıyor sadece bir alışkanlık kalıyor ve maalesef o alışkanlık yürütmeye yetmıyor evlılıkleri
haklısınız belli bir süre sonra laçkalaşıyor ilişkiler.

valla laçkalaştırmazsanız laçkalaşmaz ilişkiyi insanlar yaşıyo neticede, eşimi 12 senedir tanıyorum 9 senesi flört tek bir gün bile ara vermedik birbirimize kullandığımız en ağır kelime saçmalama, onu da ben dedim kendimi b.k gibi hissettim Özür diledim, ilişkinin kalitesini süresi değil onu yaşayan insanlar belirler

8 senenin 6 senesi hep beraber idik son iki senedir başka başka yerlerdeyiz beraberken arkadaş isteği duymadım hiç eve geri dönünce de arkadaş edinemedim. önceden olanlarda hep evlenip yada atanıp başka yere gitmişler. okul bitip geri dönünce sanki yapayalnız kaldım. ailem dışında tabi

hep beraberdiniz de bi arkadaş çevrenizyok muydu hiç normal değil baştan ayağa

hep beraberdiniz de bi arkadaş çevrenizyok muydu hiç normal değil baştan ayağa
arkadaş çevremiz vardı ama genelde onun ardaşlarından oluşan bir çevre idi. onun bulunduğu yere okumaya gittim var olan bi gruba sonradan dahil oldum ve onlarda orada kaldı haliyle

genelde o arıyor ama barışmak gibi olmuyor aramaları sanki 1 saat önce kapatmışızda tekrardan napion diye hal hatır sorarcasına arıyor.

Siz yüz vermeyin bir afallasın bakalım ne olacak. O sizin barışacağınızı bildiği için kendinden emin

X