kendime guven problemim oldugunu vs hersey
kendine bir erkek adı ile mail adresi al msn e ekle ve çift oturumla konuş onla ve gizemli bi konuşma olsun kısa ve öz...eşini de çekiştir sonra konuşmayı kaydet o muhakkak okur ve roller değişir.:)))
kendine bir erkek adı ile mail adresi al msn e ekle ve çift oturumla konuş onla ve gizemli bi konuşma olsun kısa ve öz...eşini de çekiştir sonra konuşmayı kaydet o muhakkak okur ve roller değişir.:)))
haklıyken haksız konumuna dusmez mı boyle yaparak?
Kizlar ben geldimmm. konustum esimle, mesajlarinizi gordum ne kadar buyuk bir hayal kirikligina ugradim bilemezsin, o kadar uzuldumku, insan en yakininada guvenemeyecekse kime guvenecekki dedim. sen o kadini gercek bir dost mu saniyosun bak sen problemlerimizden bahsettikce o memnun olmus, egosunu sisirmis, gercek dost olsa sana nasihat verir yardim ederdi. nasil benimle ilgili seyleri baska bir kadina. hem de benim sevmedigim bir kadina anlatirsin, beni kucuk dusurdun, gururumu kirdin, sirtimdan vurdun, asagilik bir ..... icin sattin beni dedim. Hicbisey diyemedi oyle kaldi, haklisin yapmamam gerekirdi, ozur dilerim affet beni, sen benim hayatimda herkesten ve herseyden daha onemlisin dedi. O kadinla arasya mesafe koyacakmis, bana bi daha ikimizin arasinin baska birisi yada bisey tarafindan bozulmasina izin vermiycem. Ben sensiz yasayamam sen benim herseyimsin bi daha seni uzmuycem dedi. Baristik tabii, ama onlari takip altinda tutucam, mesajlari bi sure sonra tekrar kontrol edicem.
Kizlar yemek molamdayim gitmem lazim aksam yazicam tekrar. Yanimda oldugunuz icin tesekkurler.. aksam gorusuruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?