Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence aralarında bişey var.
Bence aralarında bişey yok.
Mesele bu olmamalı bence.
Var ya da yok!
Ne fark eder ki???
Eşiniz başka bir bayana neden canımmm diye sıfat kullanır?Aldatmıyor sadece bayanlarla konuşmak hoşuna mı gidiyor??Bu sorun değil mi?
Eşiniz sizin rahatsız olduğunuz bir konuya tepki olarak ''kusura bakma senin kaprislerin yüzünden arkadaşlığımı bozamam''deme lüksünü kendinde hangi cesaretle buluyor?Bu cesareti ona yalnız siz verebilirdiniz;vermediniz ki kızıyorsunuz.
Ayrıca nişanlılık dönemimde kendi tepki verdiği şeyi şuan yapıyor ise arada değişen ne olmuş?
Çok mu medenileşmiş(!)aşkı mı azalmış...???
Evet sakin sakin konuşun
Sakin sakin ama eze eze.
Ya yaptığının hata olduğunu görsün ya da hatasına canısı demeye devam etsin.
Hoş böyle bir tercih konusu bile gereksiz ama...
o kadınla samimi olsa bile hiçbir şekilde seni bırakacağını zannetmiyorum.
Sanki eşin flörtiz bir adammış gibi bir izlenim kaldı bende. Kadınlarla samimi olsa bile ileri noktaya taşımayan ve bir yerde hop diyebilen bir adam bence.. O kadında sınır biraz delinmiş galiba..
Ama özel hayatınızı deşifre etmesi büyük hata. Bazı şeyler iki kişi arasında kalır. Sınırları daraltması da sizin maharetinize kalmış..
diyorum ben bi adamin esiyle olan problemerini(!) baska bi kadina anlatmasi hayra alamet degilEşiniz başkasının üstüne vazife olmayan meseleleri neden elin kadınına anlatıyor ?
Ne hakla hangi sıfatla ?
Siz arkadaşınızla paylaşsanız hadi neyse.
Eşiniz sizi nasıl çekiştirebilir başka bir kadına .
Çok aşağılayıcı çok küçük düşürücü çok ezici bir şey bu yaptığı.
Evliliği kötü gitse bile bunu 3.kişilerin bilmesi gerekmez hem kanka
O kadının bilmesi neyi değiştirecek ki hem .
Eşiniz çocuk gibi aynı![]()
yok artiiikkkk akannehirEvet, esim flörtiz birisi.
Zamaninda benim erkek arkadasimi kiskandigi icin kendisini cahil goruyo, bu kadar medeni degilmis o zamanlar. Bende simdi de fazla modernsin; yakinda eski sevgililerimizle arkadas olmak istersen sasirmam dedim. Yok o kadar da degil dedi. Bu arada bu kiz ve esi eski sevgilileriyle ayni ortamlarda bulunup, sohbet edebilecek kadar modernler( ultra modern!!!) bana ters.
dİyorum acaba sende bİr erkekle Çat ortamında eŞİnİ ÇekİŞtİrsen bİlgİsayarı bİlerek aÇık bırakıp bayoya gİrsen eŞİn okusa ne yapardı bİr denesnmİ acaba
--------------------------------------------------------------------------------
OZAMAN YUKARIDA DEDİĞİMİ YAP BENCE SEN
ay alakasız oldu ama sormam lazım dün geceki küfürlü konu tamamen silinmiş mi hani günah mı diye açılan konu bazı isimler akşam ordaydı sabah baktım hiçbirşey yok akudunuya ne olduki
Evet, esim flörtiz birisi.
Zamaninda benim erkek arkadasimi kiskandigi icin kendisini cahil goruyo, bu kadar medeni degilmis o zamanlar. Bende simdi de fazla modernsin; yakinda eski sevgililerimizle arkadas olmak istersen sasirmam dedim. Yok o kadar da degil dedi. Bu arada bu kiz ve esi eski sevgilileriyle ayni ortamlarda bulunup, sohbet edebilecek kadar modernler( ultra modern!!!) bana ters.
bence sakin böyle bisey yapma
birincisi hem esinle aran acilir
ikincisi ise bak iste bu gayet normal bisey deyip o kadinla olan sohbetini daha cok ilerletebilir
evet çirkin bir durum dimi adamın yaptığıda çok çirkin ama neyapsında bunu eşine anlatsın eşi iyice rahat biri olmuş baksanızna
Evet, esim flörtiz birisi.
agirligini koysun, böyle seylerin ona ters oldugunu göstersin
kendisine yanlis gelen biseyin aynisini esine yaparsa kocasindan ne farki kalirki???