• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaliyim

Hiç sevmem böle erkekleri , ne demek kıza anlatmış herşeyi , töbe töbe , konuşmaz öle erkek adam bi de elin kızına anlatmış ...
siz çok haklısınız , çok çok rahatsız edici bi sorun ve bunu sölediğim için üzgünüm ama
kadınlar aldatıldığını demeyimde , böle durumlarda hissederler bence sizde hissettiniz bişeyler olduğunu ...
ne demek bana savunuyor o kızı savunuyor , ne münasebet , böle şelerin altından kesin bişey çıkar malesef ...
bence hemen eşinizle çok ciddi bir usupla konuşun , konudaki hassasiyetinizi kesince belli edin , ona göre davransın ya da sonuçlarına katlanır , öle şey mi olur canım ...
bi de diğer şelerden haberi yok demiş , ne saklıor ? acilen acilen konuşun hemen bu akşam ...
sinirlendim !

yuh,.. .
esinizin yaptigi cok ayip, nasil arkanizdan yabanci ( her ne kadar kendisi cok samimiyse, her ne kadar ''arkadas''larsa) bir bayana sizden bu sekilde bahsedebilir??
kesin tavrinizi koyun, gorusmelerine izin vermeyin dicem ama esiniz buna zaten tepki gostermis,
aklim durdu.... dusunemiyorum suan.

yookkk arkadaşım ne abartması ya az bile yapmışsın sen eşine,bu ne rahatlık ya sen evli bir erkeksin

sonuçta,birde sizin sorunlarınızı kıza anlatıyormuş inanamadım okuyunca.sinir kızda gıcık gıcık şeyler yazmış.eşiniz sizin mesafe koy demenize bile nasıl bir cevap vermiş öyle okuyunca şoka girdimm.

valla bu durumda ne yapılır hiç bilmiyorum,kusura bakmayın ama sizi rahatlatıcak hiç bişi yazamıyorum

malesef.birazda sizde hata buldum ben eşinize baştan bu gibi davranışları kazandırmamışsınız,onun kız arkadaşı çoktur,hatta bende arkadaşım ve çok samamiyim

alın size samimilik işte adam elden gidiyo resmen siz hala farkında değilsiniz bence.

başka bir kız için eşiniz size bu konuşmaları yapıyor ve arkadaşlığımı bitiremem diyor tuhafffff

evli adamın kız arkadaşı olamaz bence,artık bekar değil ve o hikayeler eskidendi,yani ben katı biri değilim ama,olsa bile bu kadar samimiyet asla olamaz

hani vardır ya,adam sevgilisine boyna karısını şikayet eder buda zannedersem böyle.yoksa niye böyle ailevi konuları başka bi kadına anlatsın.

kendime guven problemim oldugunu vs hersey

Kendine güveninin olmadığını mı anlatmış?
Seni o kadına karşı kötülüyor yani öyle mi?
akannehir
Bu ne terbiyesizlik ya???
Böyle arkadaşlık olur mu?
Ne demeye elalemin kadınına aranızdaki ilişkiyi döküyor?
HADı KENDıLERı ARKADAŞ ORADA BIRAKSINLAR...
Olayı senin ve onun arasındaki meseleye dökmeye ne gerek vardı?
Bu işin içinde ciddi bir bit yeniği var!!!
Bunu bilir bunu söylerim...
:umursamaz:
Kimse eşini kıskanıyorsun diye sana medeni değilsin diyemez.
Bu kadının eşine ciddi ilgisi var hoşlanma yönünde ve eşin de bundan memnun, aynen karşılık veriyor.
Yoksa, nasıl bir kadındır ki senin hoşlanmadığını bile bile eşinle bu kadar samimi devam ediyor hareketlerine?
Bunu nasıl açıklayabiliyor eşin?
Sordun mu 'benim rahatsızlığımı bile bile nasıl bu kadar samimi olmaya devam edebilir seninle?' demiyor musun?
Sen rahatsız olduğun halde aynı tas-aynı hamam nasıl devam edebilirler bu nasıl bir küstahlıktır?!?
Ay ben çıldırıyorum sen nasıl sessiz kalabiliyorsun gerçekten helal sana...
:umursamaz:

kesinlikle abarmıyosun...
abartan biri varsa eşinle o kız...
:olmaz:
sen de kendine erkek arkadaşlar edin ozaman aynı samimiyeti kur bakalım ozaman ne diyecek :kızgın:

kendine bir erkek adı ile mail adresi al msn e ekle ve çift oturumla konuş onla ve gizemli bi konuşma olsun kısa ve öz...eşini de çekiştir sonra konuşmayı kaydet o muhakkak okur ve roller değişir.:)))

kendine bir erkek adı ile mail adresi al msn e ekle ve çift oturumla konuş onla ve gizemli bi konuşma olsun kısa ve öz...eşini de çekiştir sonra konuşmayı kaydet o muhakkak okur ve roller değişir.:)))

haklıyken haksız konumuna dusmez mı boyle yaparak?

haklıyken haksız konumuna dusmez mı boyle yaparak?

kaydirigubbakcemile5+ basitleştirir kendini...

Ne demek yaa..Eşin başka kadına senin sorunlarını anlatıyor..bence aralarında bir şey yoksa bile olmak üzere..al karşına eşini adam akıllı konuş anlamıyorsa da bak çaresine canım..

eğer başka biriyle konuşursa basitleştirir yada flört kokan bir konuşma olursa sadece eşnin yansıtması olsun çünkü doğal olmak samimi olmak kırgınlığını içtenlikle söylemek yeterli oluyormu...eşi anlayabiliyormu çektiği acıyı hayır kendi keyfinde bizi entrikacı yapmaya mecbur bırakan da o keyfinde takılan erkekler bence basit avam bişi değil sadece özgüvensiz komplexli kaprisli olarak betimlediği eşinin seven her eş gibi verdiği tepkileri anlamasına yarayan bir oyun o kadar

Eşinin başka birine seni çekiştirmesi, senin olumsuz yönlerini ona anlatması çok kötü bence...ve bu karşı cinsten biri. Bence aralarındaki iletişimde hiç masum görünmüyor.

Yalnız bu konuda bi uyarım olacak...bu konuda eşinin üstüne gittikçe onları daha da yakınlaştırırsın.
Görüşmelerini takip etmeye devam et ama belli etmeden...bakalım ne oluyor.
tepki verdikçe yasak koydukça yasağın cazibesine kapılır ve seni iyice özgüvensiz, kıskanç, hasta görmeye başlar.

Sakın ola ki 3. bir hesap açıp da kendini ele verme, hemen anlaşılır...
Ve eşin senin için 'özgüven sorunlu' diyorsa bu iddialarını daha da kuvvetlendirir bu yaptığın...
:olmaz:

bababa bebek gibi kız demişsin bi de
eşin kendi içinden geçenleri senin ağzından söleyivermiş heralde..

uff tamam önerimi geri alıyorum:)))şimdi düşününce saçma geldi evvet ama çok gıcık oldum ikisine de bişi yapmalı...böyle eşiyle ne kadar yapıcı konuşursa bile dırdırcı kıskanç komplexli görünecek eşi kendi suçluluk psikolojisini böle bastırıyor ve öbür şahsa prim sağlıyor kıskanılan kusursuz modern(!) profili sağlamlaşıyor beyninde...bi şeytanlık yapılsın ama ne:)

Kizlar ben geldimmm. konustum esimle, mesajlarinizi gordum ne kadar buyuk bir hayal kirikligina ugradim bilemezsin, o kadar uzuldumku, insan en yakininada guvenemeyecekse kime guvenecekki dedim. sen o kadini gercek bir dost mu saniyosun bak sen problemlerimizden bahsettikce o memnun olmus, egosunu sisirmis, gercek dost olsa sana nasihat verir yardim ederdi. nasil benimle ilgili seyleri baska bir kadina. hem de benim sevmedigim bir kadina anlatirsin, beni kucuk dusurdun, gururumu kirdin, sirtimdan vurdun, asagilik bir ..... icin sattin beni dedim. Hicbisey diyemedi oyle kaldi, haklisin yapmamam gerekirdi, ozur dilerim affet beni, sen benim hayatimda herkesten ve herseyden daha onemlisin dedi. O kadinla arasya mesafe koyacakmis, bana bi daha ikimizin arasinin baska birisi yada bisey tarafindan bozulmasina izin vermiycem. Ben sensiz yasayamam sen benim herseyimsin bi daha seni uzmuycem dedi. Baristik tabii, ama onlari takip altinda tutucam, mesajlari bi sure sonra tekrar kontrol edicem.
Kizlar yemek molamdayim gitmem lazim aksam yazicam tekrar. Yanimda oldugunuz icin tesekkurler.. aksam gorusuruz..

Kizlar ben geldimmm. konustum esimle, mesajlarinizi gordum ne kadar buyuk bir hayal kirikligina ugradim bilemezsin, o kadar uzuldumku, insan en yakininada guvenemeyecekse kime guvenecekki dedim. sen o kadini gercek bir dost mu saniyosun bak sen problemlerimizden bahsettikce o memnun olmus, egosunu sisirmis, gercek dost olsa sana nasihat verir yardim ederdi. nasil benimle ilgili seyleri baska bir kadina. hem de benim sevmedigim bir kadina anlatirsin, beni kucuk dusurdun, gururumu kirdin, sirtimdan vurdun, asagilik bir ..... icin sattin beni dedim. Hicbisey diyemedi oyle kaldi, haklisin yapmamam gerekirdi, ozur dilerim affet beni, sen benim hayatimda herkesten ve herseyden daha onemlisin dedi. O kadinla arasya mesafe koyacakmis, bana bi daha ikimizin arasinin baska birisi yada bisey tarafindan bozulmasina izin vermiycem. Ben sensiz yasayamam sen benim herseyimsin bi daha seni uzmuycem dedi. Baristik tabii, ama onlari takip altinda tutucam, mesajlari bi sure sonra tekrar kontrol edicem.
Kizlar yemek molamdayim gitmem lazim aksam yazicam tekrar. Yanimda oldugunuz icin tesekkurler.. aksam gorusuruz..

Hah şöyle.

takipte ol amavereliniortak

Back