- 27 Kasım 2023
- 11
- 0
- 6
- 25
- Konu Sahibi Burcu Aksen
Eşimin telefonunda internetten +18 videolara girdiğini gördüm ne yapmalıyım sizce ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sebebını sorun . çocuk varmı kaç senelik evlisinizEşimin telefonunda internetten +18 videolara girdiğini gördüm ne yapmalıyım sizce ?
3 buçuk senedir evliyiz bir tane çocuğum var evliliğim güzel gidiyor bir sorun yok. Sebebini sorarsam telefonunu karıştırdığım için üste çıkabilir diye düşünüyorumsebebını sorun . çocuk varmı kaç senelik evlisiniz
biçok erkeğin ergenlikten kalma alışkanlığı oluyor.3 buçuk senedir evliyiz bir tane çocuğum var evliliğim güzel gidiyor bir sorun yok. Sebebini sorarsam telefonunu karıştırdığım için üste çıkabilir diye düşünüyorum
Haklısınız güzel söylediniz ama yine de çok saçma değil mi ihanete uğramış gibi hissediyorum ve bu oldukça moralimi düşürüyor. Bana olan güveni sarsılır diye telefonuna baktığımı nasıl söylerim bilemiyorum.biçok erkeğin ergenlikten kalma alışkanlığı oluyor.
İzlemek değil aslında sorun çoğu zaman izleyen tarafın o kişileri hayal ettiğini düşünür ve kendisi ile karşılaştırır ve yeterli gelmediğini düşünür insan .
Siz bunu düşünmeyeceğinizi düşünüyorsanız eşinize tepkiniz konusunda kendınız karar verin.
Ama şunu da söylemek gerek her p*rno izleyen erkek karşı tarafı seks partnerim olsun demez sadece masturbasyon için araç olarak kullanır daha sonra aklına bile gelmez o kişiler.
Kendisiyle konuşmanız gerekiyor vereceği cevaba göre tepkinizi koyarsınız
Sizin sarsılan özgüveniniz ??Haklısınız güzel söylediniz ama yine de çok saçma değil mi ihanete uğramış gibi hissediyorum ve bu oldukça moralimi düşürüyor. Bana olan güveni sarsılır diye telefonuna baktığımı nasıl söylerim bilemiyorum.
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için çok iyi geldi:)Sizin sarsılan özgüveniniz ??
Bu kadar çok titremeyin eşlerin üzerine önce kendinizi düşünün
Umarım özür diler sizden ve tekrarlanmazÇok teşekkür ederim yorumlarınız için çok iyi geldi:)
Ama böyle birşey istemeyeceğimi çok iyi biliyor. Bir blog sitesi gördüm gizli arşiv diye açılmış. Kendi telefonumdan biraz araştırıp fark ettim ben de. Yani erkeklerin bunları yapması o kadar saçma geliyor ki bekar olsa anlarım ama evliyiz sonuç olarak.Beraber izleyelim diye bi teklifte bulunun ama telefonda gördüğünüzü söylemeyin. İtiraf eder belki o zaman sebebini de sorarsınız