• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhanete dair ipuçları buldum ne yapmalıyım?

Patika yolda yuruyen kisi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2025
17
5
1
34
Merhaba,
Eşimle yaklaşık 6 yıl evvel evlendik. Evlendikten iki yıl sonra ben işimden ayrılınca başka şehre taşınmayı teklif etti ve kabul ettim. İki şehirde de evimiz var ve bir ay orada iki ay burada vs gidip geliyoruz. 5. yılımızda çocuğumuz oldu ve ben ailemin şehrine geldiğimde bebeğe yardım ettikleri için(uykusuzluk, diş çıkarma vs) diğer şehre hemen gitmek istemedim. Eşim de gidip işlerini halledip döneceğini söyledi. Sonrasında gelip beni ve çocuğumuzu da alıp yaşadığımız diğer şehre geçtik. Evi temizlerken çöp kutularının hepsinin boşaltılmış olduğu dikkatimi çekti ama poşet takılmamış ve bende poşet takarken yatak odasındaki çöpe prezervatifin iç duvarına yapışmış olduğunu gördüm. Eşim benimleyken hiç kullanmadı ve kullanmıyor! Psikolojim o kadar bozuk ki anlatamam. Neyse, bunu bulduktan ve dünya başıma yıkıldıktan sonra arabaya airtag koydum ve takibe başladım. Bazı gittiği yerleri yalan söylediğini fark ettim. Mesela sanayiye deyip sahildeki kafe bölgesine gitmek gibi... Tabi başka arabalarımız da olduğu için yeni takip cihazları da aldım onlara da koyayım diye ama bebekten fırsatım olmadı yerleştirmek için veya gittiği yerleri gözlemlemek için. Günlerce bu şekilde bekledikten sonra bugün başka arabayla gitti ve geç geleceğini söyledi. Alışverişler yapıyor kendine, gezmelere filan gisiyor ben ve çocuğumuz olmadan ve geldiğinde çantasında HPV için kullanılan bir ilaç gördüm AHHC gibi bir şey yazıyordu. HPV cinsel yolla bulaşıyormuş ve kadınlarda rahim kanserine sebep olabiliyormuş. Artık bekleyip suç üstü ile gözlerimle görmek beni sağlığım açısından da korkutuyor ve üzüyor. Bebeğim olmasa yüzüğü fırlatıp çıkardım ama bebeğim elimi bağladı.Artık sağlığımı da tehdit ediyor bu durum. Ne yapmalıyım, nasıl konuşmalıyım veya nasıl davranmam gerekiyor bana akıl verin nolur düşünemez oldum🙏🏻

Ek ücret ödeyip GPS desteği alırsanız mesafe sınırsız diye biliyorum.
İnanın yalanını ispatlamak için ek ücret ödememe gerek kalmadı. Aynı şehirdeydim takip ederken. Söylediği konumla gittiği konum birkaç kez farklı olduğunu yakaladım. Çoğunlukla doğru söyleyip dediği yerlerde görünüyordu. Bir defa yalan söylemesi güvenimi kaybetmesi için yetti de arttı zaten

Hayır hayır. Ayrılıp ayrılmamaya karar veremedim ki. Dediğim gibi kafam çok karışık. Sizin yorumlarınız beni aydınlatsın diye ümit ediyorum. Airtag belki tam yerini bildirmiyor ama sanayiye gittiğinde belli oluyor ve gittim deyip de sahile veya başka yere gitmişse gösteriyor, tam yerinin bir önemi yok benim için yalan söylemiş olması yeter zaten. Elbette nokta atışı olsun olmasın ama sanayi ve sahil çok farklı konumlarda…Sizce ne yapayım gururlu bir kadın gibi davranıp yüzüne karşı bildiklerimi söylemeli ve boşanmalı mıyım yoksa bebek biraz daha büyüsün deyip hiç konuşmayıp sineye mi çekeyim veya konuşayım ama yine de devam mı edeyim offf. Başıma böyle bir şey geleceğini düşünmezdim hiç. Severek evlenmiştik…
Kimse boşanmak için evlenmez kimse kendisini aldatacağına inandığı biriyle evlenmez ben hayal kırıklığınızı anlıyorum bu sorunun cevabı tamamen size bağlı maddi durumunuz ne boşansanız ne yapacaksınız evliyken bile mal kaçıran bir adamla ne kadar mutlu olabilirsiniz bana kalsa çocuğum biraz daha büyüsün bir bahanedir çünkü küçükken ayrılmak bunu normalleştirmek daha kolay ben aç kalsam istemem böyle birini ama siz ister misiniz

:( avukata danışsanız iyi edersiniz bu konuda bilgim yok maalesef
Aile avukatımız ikimizi de tanıyor. Tanımadığım yeni bir avukata danışayım o halde. Haklısınız bu iyi bir fikir. Defalarca boşanma avukatlığı yapan bir kişi bu konudaki tecrübelerini paylaşması çok mantıklı olur.

Kimse boşanmak için evlenmez kimse kendisini aldatacağına inandığı biriyle evlenmez ben hayal kırıklığınızı anlıyorum bu sorunun cevabı tamamen size bağlı maddi durumunuz ne boşansanız ne yapacaksınız evliyken bile mal kaçıran bir adamla ne kadar mutlu olabilirsiniz bana kalsa çocuğum biraz daha büyüsün bir bahanedir çünkü küçükken ayrılmak bunu normalleştirmek daha kolay ben aç kalsam istemem böyle birini ama siz ister misiniz
Haklısınız. Ama anne olarak bebeğim için doğru karar vermek istiyorum. Kendi mutluluğumu düşünmüyorum bu saatten sonra nasıl mutlu olacağım ki…Aradığım yorumu bulmuş gibi oldum sanki avukata danışmak ve boşanmak🙏🏻 Teşekkür ederim.

Merhaba,
Eşimle yaklaşık 6 yıl evvel evlendik. Evlendikten iki yıl sonra ben işimden ayrılınca başka şehre taşınmayı teklif etti ve kabul ettim. İki şehirde de evimiz var ve bir ay orada iki ay burada vs gidip geliyoruz. 5. yılımızda çocuğumuz oldu ve ben ailemin şehrine geldiğimde bebeğe yardım ettikleri için(uykusuzluk, diş çıkarma vs) diğer şehre hemen gitmek istemedim. Eşim de gidip işlerini halledip döneceğini söyledi. Sonrasında gelip beni ve çocuğumuzu da alıp yaşadığımız diğer şehre geçtik. Evi temizlerken çöp kutularının hepsinin boşaltılmış olduğu dikkatimi çekti ama poşet takılmamış ve bende poşet takarken yatak odasındaki çöpe prezervatifin iç duvarına yapışmış olduğunu gördüm. Eşim benimleyken hiç kullanmadı ve kullanmıyor! Psikolojim o kadar bozuk ki anlatamam. Neyse, bunu bulduktan ve dünya başıma yıkıldıktan sonra arabaya airtag koydum ve takibe başladım. Bazı gittiği yerleri yalan söylediğini fark ettim. Mesela sanayiye deyip sahildeki kafe bölgesine gitmek gibi... Tabi başka arabalarımız da olduğu için yeni takip cihazları da aldım onlara da koyayım diye ama bebekten fırsatım olmadı yerleştirmek için veya gittiği yerleri gözlemlemek için. Günlerce bu şekilde bekledikten sonra bugün başka arabayla gitti ve geç geleceğini söyledi. Alışverişler yapıyor kendine, gezmelere filan gisiyor ben ve çocuğumuz olmadan ve geldiğinde çantasında HPV için kullanılan bir ilaç gördüm AHHC gibi bir şey yazıyordu. HPV cinsel yolla bulaşıyormuş ve kadınlarda rahim kanserine sebep olabiliyormuş. Artık bekleyip suç üstü ile gözlerimle görmek beni sağlığım açısından da korkutuyor ve üzüyor. Bebeğim olmasa yüzüğü fırlatıp çıkardım ama bebeğim elimi bağladı.Artık sağlığımı da tehdit ediyor bu durum. Ne yapmalıyım, nasıl konuşmalıyım veya nasıl davranmam gerekiyor bana akıl verin nolur düşünemez oldum🙏🏻
Birlikte olmayın tabiki. Acilen hastaneye gidin test yaptırın. Bulaştıysa süt ile bebeğe de geçer ona da test yaptırın acilen. Ve aldatıyor yani boşan.

Haklısınız. Ama anne olarak bebeğim için doğru karar vermek istiyorum. Kendi mutluluğumu düşünmüyorum bu saatten sonra nasıl mutlu olacağım ki…Aradığım yorumu bulmuş gibi oldum sanki avukata danışmak ve boşanmak🙏🏻 Teşekkür ederim.
Hakkınızda hayırlısı olsun zor gerçekten zor umarım en kısa sürede istediğiniz hayatta olursunuz

Hakkınızda hayırlısı olsun zor gerçekten zor umarım en kısa sürede istediğiniz hayatta olursunuz
İstediğim hayat bu değildi… Artık zor, çünkü bebeğime her baktığımda onu hatırlayacağım ama teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve yorumlarınız için. İnsan sağlıklı düşünemiyor, ifade edemiyor, ne yaptığını bilemez hale geliyor…muş…

Birlikte olmayın tabiki. Acilen hastaneye gidin test yaptırın. Bulaştıysa süt ile bebeğe de geçer ona da test yaptırın acilen. Ve aldatıyor yani boşan.
İyi olan şu ki bebeğimi emzirmiyorum ama dediğiniz gibi gidip test yaptıracağım. Teşekkür ederim 🙏🏻😢

Boşanmayacaksanız hiç konusunu açmayın. İlişkiye girmeyin ve kocanızın parasını yiyin, ondan gizli para biriktirin. Ev ve arabalardan birini üzerinize almak istediğinizi söyleyin.
Boşanacaksanız kanıtları biriktirin. Malları ailesinin üzerine yaptığını falan belgeleyin. Haberi yokken davayı açın.
Boşanmak için doğru zaman bebeğin küçük olduğu zamanlar. Büyüdükçe kabullenmekte zorlanıyorlar

Boşanmayacaksanız hiç konusunu açmayın. İlişkiye girmeyin ve kocanızın parasını yiyin, ondan gizli para biriktirin. Ev ve arabalardan birini üzerinize almak istediğinizi söyleyin.
Boşanacaksanız kanıtları biriktirin. Malları ailesinin üzerine yaptığını falan belgeleyin. Haberi yokken davayı açın.
Boşanmak için doğru zaman bebeğin küçük olduğu zamanlar. Büyüdükçe kabullenmekte zorlanıyorlar
Ben de başlangıçta böyle düşünmüştüm ve o yüzden airtag alıp takip edeyim ispatlayayım derdine giriştim. Ancak sorun şu ki evliliğe çaktırmadan devam ederken cinsel ilişkiye girmeden ne kadar daha devam edebilirim ve ona ne söyleyebilirim? Nasıl söyleyebilirim? Hastalık durumu olmasaydı ihanetini kanıtlayıp: “ Bak ben her şeyi biliyorum ama bebeğimiz için sana tahammül edeceğim. Ayağını denk al, kendine gel vs.” deneyi planlamıştım öncesinde.Ama bugün HPV için çantasında ilaç görünce durum değişti

Hiç bilgim yok ne yalan sölim ben sadece kullanıcı olarak uzaklaştıkça konumda netlik olmadığını konumu net alamadığını ve ses çıkardığını hatırlıyorum o yüzden biraz airtag olayı bana ilginç geldi an an takip ve konum imkansız gibi ya da eşi yakından biriyle aldatıyor
Airtag eşya kaybolmasın diye kullanıyorsanız menzil 100-150 mt falan. Ama limitsiz takip ek hizmetlerde var. Şöyle düşünün mesela fotoğraf hafızası için de ek ücret ödeyip kapasite yükseltebiliyorsunuz. Eşim seyahate giderken falan banttan çıkmazsa diye bavulların içine koyar. Bu da ap.le web sitesinden.

AirTag ile eşyalarınızı bulmak inanılmaz kolay hale geliyor.
Birini anahtarlarınıza takın, diğerini sırt çantanıza atın.
Ve Bul uygulamasıyla eşyalarınızın nerede olduğunu görün.
Bu kadar basit. Üstelik Bul uygulaması sayesinde
Apple aygıtlarınızı da takip edebiliyor, ailenizin ve
arkadaşlarınızın nerede olduklarından
haberdar olabiliyorsunuz.

Airtag eşya kaybolmasın diye kullanıyorsanız menzil 100-150 mt falan. Ama limitsiz takip ek hizmetlerde var. Şöyle düşünün mesela fotoğraf hafızası için de ek ücret ödeyip kapasite yükseltebiliyorsunuz. Eşim seyahate giderken falan banttan çıkmazsa diye bavulların içine koyar. Bu da ap.le web sitesinden.

AirTag ile eşyalarınızı bulmak inanılmaz kolay hale geliyor.
Birini anahtarlarınıza takın, diğerini sırt çantanıza atın.
Ve Bul uygulamasıyla eşyalarınızın nerede olduğunu görün.
Bu kadar basit. Üstelik Bul uygulaması sayesinde
Apple aygıtlarınızı da takip edebiliyor, ailenizin ve
arkadaşlarınızın nerede olduklarından
haberdar olabiliyorsunuz.
Dediğim gibi geniş kapsamlı kullanımlarından haberim yok ben sadece bir zamanlar meraktan alıp kullandım onu da çok faydalı bulmadım verdim arkadaşıma geçti gitti bilseydim böyle özelliklerinin yükseltildiğini kullanırdım amaaan gerçi yine kullanmazdım ya

Allah yardımcın olsun. Kocani da Allah ıslah etsin. Allah gönlüne ferahlık versin. Dünya imtihan dünyası. Bebeğine ve kendine odaklan.

Böyle adamlar hiçbir şeyi haketmiyor. Yuzsuzlesecek kapıyı gösterecek beni böyle kabul et ya da git diyecek biriyse ve bosanmayacaksan bu takip işlerini bıraksan daha iyi olur. Hangi kadın buna dayanabilir bilmiyorum. Çok üzüldüm.

Allah yardımcın olsun. Kocani da Allah ıslah etsin. Allah gönlüne ferahlık versin. Dünya imtihan dünyası. Bebeğine ve kendine odaklan.

Böyle adamlar hiçbir şeyi haketmiyor. Yuzsuzlesecek kapıyı gösterecek beni böyle kabul et ya da git diyecek biriyse ve bosanmayacaksan bu takip işlerini bıraksan daha iyi olur. Hangi kadın buna dayanabilir bilmiyorum. Çok üzüldüm.
Amin öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim o kadar ihtiyacım var ki duaya ve fikirlerinize🙏🏻 Zira bende düşünecek hal kalmadı. Hiç aklıma gelmezdi bir gün bunları yaşayabileceğim…Başta boşanmayı düşünmemiştim en azından bebeğim biraz büyüsün ama ihanetini ispat edip yüzüne vurayım ve öyle devam edeyim diyordum ama şimdi sağlık sorunu da ortaya çıkınca durum biraz daha değişti. Bunu nasıl yaptı bana ve bebeğimize nasıl ihanet eder!!! Aklım almıyor hala hiç kondurmazdım zira. Yazık etti …

Sakın yüzleşmeyin, haberiniz olduğunu belli etmeyin. Böyle adamlara darbeyi birden indirmek gerek. Zaman kazanmasınlar çıkış yolu bulamasınlar delil yok etmesinler. Öyle değildi böyleydi, sen yanlış anladın vs kafa bulandıramasınlar. Kendinizi frenleyin ve hemen yarın avukat randevusu alın. Eşimle avukatımız var ama ben artık güvenemem deyin ki avukat size ne yapmanız ne yapmamanız gerek söylesin yol göstersin.
Ya şunu anlamıyorum; malı mülkü annesinin ablasının üstüne yaparken susup niye seyrettiniz? Mal paylaşımı yapacağınız yerine mal kaçırma davasıyla uğraşacaksınız. Sırf bu bile güvensizlik boşanma nedeni değil mi?

Sakın yüzleşmeyin, haberiniz olduğunu belli etmeyin. Böyle adamlara darbeyi birden indirmek gerek. Zaman kazanmasınlar çıkış yolu bulamasınlar delil yok etmesinler. Öyle değildi böyleydi, sen yanlış anladın vs kafa bulandıramasınlar. Kendinizi frenleyin ve hemen yarın avukat randevusu alın. Eşimle avukatımız var ama ben artık güvenemem deyin ki avukat size ne yapmanız ne yapmamanız gerek söylesin yol göstersin.
Ya şunu anlamıyorum; malı mülkü annesinin ablasının üstüne yaparken susup niye seyrettiniz? Mal paylaşımı yapacağınız yerine mal kaçırma davasıyla uğraşacaksınız. Sırf bu bile güvensizlik boşanma nedeni değil mi?
Yorumunuz için çok teşekkür ederim ilk evvel hastaneye gidip test yaptıracağım ve ardından avukata gideceğim kararım bu yönde ama dediğiniz gibi bir süre daha belli etmeyeyim ve bakalım avukat ne diyecek. Mal mülk konusuna gelirsek orası da ayrı ve uzunca paylaşacağım bir konu olur ama mesela ev aldığında evi kardeşine yaparken ve kendi üzerine yapmama nedenleri olarak bazı bahaneler üretmişti ve ben de inanıp üstelemedim. Evde bebeğe bakarken notere ne diye gidecektim. Kendi üstüne yapmamasını da vergi borcu çok çıkıyor filan gibi şeyler demişti. Eşimin üstünde şu an iki araba var diye biliyorum. Diğer arabalar ve evler annesi ve kız kardeşinde. Benim diğer şehirde zaten kendime ait evim var. Ailemin maddi durumu fena sayılmaz. Ama onun da bir annesi ve kız kardeşi var benim gibi. Babalar yok. Babam hayatta olsa daha farklı olurdu belki. Neyse dün annesinin evi satıldı ve annesi de bizim aldığımız evde oturduğu için kendi satılan evinin parasını eşime vermiş kullanması için. Eşim araba alırken borçlanmıştı çevreye ve o parayla borçlarını ödüyormuş. Bana da 20bin verdi, annesi lütfedip eşine ver ihtiyaçlarını alsın demiş. Eskiden olsa bebeğim için kenara altın koyardım şimdi avukat harcamalarına kullanacağım sanırım o parayı

İşte ne yapacağım bilmiyorum güven bittikten sonra zaten bir manası yok ama bebeğim için devam etmeli miyim o yüzden kafam karışık. Ayrılsam bebek için yine yüz yüze geleceğiz ve bebeğimi sorunlu bir duruma da sürüklemiş olacağım. Prezervatif kullanmadı ki hiç bunu nasıl talep edeceğim o zaman bildiklerimi yüzüne vurmalı mıyım?

Boşanmayacaksanız hiç belli etmeyin.
Hićbir adam, "Ama bu kadın beni bu kusurumla kabul ediyor." demez.
"Bu çirkinliği kabul ettiğine göre değersiz bir kadın bu" diye düşünür.

Boşanacaksanız yine hiç belli etmeyin ve sakin kalıp deliller toplayın.

Şimdilik korunma için kadınsal bir durum olduğunu, bir süre korunmadan yaklaşmamasını söyleyin.

Eşiniz HPV ise ve hala korunmuyorsanız çok sinir oldum şuan. Bu ne bencilliktir? Ne hakkı var sizi de yakmaya?

Bu arada zaten evliliğimizde aldıklarını kendi üstüne veya benim üstüme almadı kız kardeşi ve annesinin üzerine yaptı. Araba ev vs
Bu çok sıkıntı ve normal değil asla.
Taşınmazlar sadece kendine mi ait?
Sizinde çabanız ve paranız var mı içinde?

Siz bebeğim için diye diye boşanmayacaksınız belli ki ama bu işin sorumluluğunu minicik yavruya yüklemeyin. Maalesef boşanmak istemeyen sizsiniz altta yatan neden de bebeğiniz değil sizin hissettiğiniz duygular sevgi olabilir, hayal kırıklığı olabilir, yetersizlik hissi ve kendini ispatlama çabası, onu pişman etme isteği vs vs. liste uzar gider.
Hee hala bebeğim için derseniz bebekler elbette ki anne baba ile beraber büyüse iyi olur, ancak annesine değer vermeyen ve annesinin mutsuzluğunu gördüğü, belki eşine hıncını çıkarttığı, yanlış ilişki ağlarının olduğu ve sağlıksız bir ortamda da ne kadar düzgün büyür bunu da kendinize sormanızı dilerim.
Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Back