- 2 Eylül 2021
- 325
- 280
- 23
- 27
- Konu Sahibi poncikellazey
merhaba arkadaşlar hayırlı geceler dilerim.konu şöyle 9 aylık bir kızım var eşim yeni işe girdi çlıştığı yerdeki patronu içkici.Ben istemiyodum en başta girmesini ama dinlemedi girdi .Hergün gece yarılarına kadar beraberler adam evli karışı çocuğu da var ama karısı da içiyo .hatta geçen bni götürdü içmeye başladılar bn kalktım arabaya gittim.Beni eve bırak diye dönüşte kavga ettik nolmş içtilerse ayıp olmasın diye içtim vs vs. Bize şuraya gidelim buraya gidelim diye planlar yapmıyo aksine o adamla gezip tozuyo izinli günlerinde bile..Eşim o işe girdi gireli beni ve kızımı çok ihmal etmeye başladı.Hatta sabahlara kadar bile eve gelmediği oldu ..kaç kere kavga ettim yapma bizi ihmal ediyosun sen evli bi adamsın bak arkadas cevresi bozar insanı dedim ben öyle sey yapmam diye cevap verdi .. aradığım zaman telefonlarıma da bakmıyo 5 dakika sonra aradığımda bakıyo niye bakmadın dediğimde işim vardı vs vs... ben hergün evde tek başımayım küçücük çocukla resmen evlilik diye bisey kalmadı anlatıyorum dinlemiyo beni kaaleye almıyo resmen .evi otel gibi kullanmaya başladı .eve geliyo sarılıyo bırak diyorum sarılma ben öyle bisey yapar mıyım diyo . Hiçbir yere gidemiyorum derdimi anlatamıyorum Çok mutsuzum böyle giderse ayrılmayı bile düşünüyorum psikolojim alt üst oluyo bu sekilde devam ettikçe .. babam soruyo her zaman bi sıkıntı var mı diye yok diye geçiştiriyorum adamı.Çünkü biz daha önce ayrılmanın esiğine gelmiştik .bu sefer söylesem şikayet mi ettin dicek daha kötü seyler olucak adım kadar Eminim buna.Bir akıl verin ne yapmaya çalışıyo sizce ? İyice dışardan gelmez oldu bıktım artık ..