Arkadaşlar merhaba. Kısaca özet geceyim. Konularim var burda. Ben agustosta vakumlu kurtaj oldum 7haftalikti . Sonra o işlem sırasında pansuman unutuldu rahimde. 20 gün gezdim o şekilde ta ki sancılar ve kanama başlayınca. Neyse sonuç olarak enfeksiyon kapmıştım oyuzden. 2 tane ağır antibiyotik ve fitil kullandım.Kontrolde de herşey iyi dedi.Ama 1 ay korunun dedi.(korunmadim ) Ilaçlar ve folik asit yüzünden.. .
Şimdi adetim 1 hafta gecikti. Idrar testi yaptım dün. Hamile değilim. Hem rahatladım.hem üzüldüm. Karisigim.Ama adet olmadım.Cok gerginim.Sizce antibiyotikler etkilemis midir adet döngüsünü. Doktordan randevu aldim Fransada yaşıyorum hemen randevu alamiyoruz. Randevum 5 kasim da.
Umarım ilaç kullanımı yüzündendir.Doktor var ama randevu çok geç. Nasıl yapicam bilmiyorum. Unuttular.ve ne halle kadın çıkardı pansumanı.oyle bi ağrı yok. Ve ben çocuk istiyorum.
Umarım ilaç kullanımı yüzündendir.Doktor var ama randevu çok geç. Nasıl yapicam bilmiyorum. Unuttular.ve ne halle kadın çıkardı pansumanı.oyle bi ağrı yok. Ve ben çocuk istiyorum.
Ilaclar, enfeksiyon , kurtaj daha ne olsun cok zor seyler atlatmissin Allah korusun benim annemin arkadasida dogumda unuttuklari gazli bez yuzunden oluyordu ramaktan dondu... Allah korumus. Tum bu yasadiklarin fizikseli birak psikolojik olarak bile etkilemistir mutlaka. Bence bu ay olmamasi daha iyi gibi geldi o kdr ilac vs ye. Insallah onumuzdeki ay guzel haberi alirsin canim
Ilaclar, enfeksiyon , kurtaj daha ne olsun cok zor seyler atlatmissin Allah korusun benim annemin arkadasida dogumda unuttuklari gazli bez yuzunden oluyordu ramaktan dondu... Allah korumus. Tum bu yasadiklarin fizikseli birak psikolojik olarak bile etkilemistir mutlaka. Bence bu ay olmamasi daha iyi gibi geldi o kdr ilac vs ye. Insallah onumuzdeki ay guzel haberi alirsin canim
Çok çok teşekkür ederim. O psikolojiyi atlatamadım halen. Zaten böyle olunca bi an o anı yaşadım yine.Buyuk bi korku oldu bende. Allah razi olsun. Aynen sağlıklı olmazdı.. InşAllah Allah nasip eder ..❤