NE YAPMALIYIM

Ayrıca ne kadar emri vaki konuşuyor eşin.
Onu öyle yapacağım
Bunu böyle yapacağım
Kızı anneme veriyorum
Yerine borca giriyorum.

Hiç fikir sormak yok
böyle biri hiç değildi 2-3 haftadır bu şekilde önceki konumda da görmüşsünüzdür eşim hep beni ailesine karşı kollayan koruyan ezdirmeyen biri..3 haftadır tanıyamıyorum..ama biliyorum anne babası artık ne diolarsa o yüzden bu şekilde davranıyor.

kizinizdan esya gibi bahsediyo esiniz.

anneme vercem, kresten alcam falan.

cok rahatsiz edici gercekten.yasi 2 degil 7 i bile olsa neden babaannede kalsin annesi babasi varken.

siz cok haklisiniz.

O adamın gözünü oyarim kafasını patlatirim yine de vermem çocuğunu eşin anası ve babası da dediklerini yaptırmak için elinden geleni yapıyorlar sakin geri adim atma kucucuk cocugu ne demek 6 gun ayirmak

Baştan sona haklısınız. Ne demekmiş ayrı kalmak haftasonu görmek. Hem anne babadan ayrı kalmak o çocuk için de çok kötü olacak yazık değil mi?
Direnmeye devam edin.

Eşiniz saçmalamış açıkçası. Ya bu insanlar nasıl ailesinin dolduruşuna gelebiliyor hani mantıkları ile düşünemeyecek kadar ben anlayamıyorum... Paranız olsa da olmasa da babannesine bırakmak zorunda değilsiniz ve bir çocuk için yaşlılar ile büyümek çok zor, kendi yaşıtları ile iletişimde olması gerekir. Bir mecburiyetiniz yoksa almayın kreşten, eşinizle de konuşun tekrar sakince, çocuk değil ya kendisi, arabadan daha kıymetli bir yavrusu var sonuçta.

Böyle sacmalikta hayatimda ilk defa duydum.Senin kocandan baba falan olmaz bacim ne araba merakiymis ana kuzusu kendi fikri yok anca doldurusa geliyo.Bosarim sen de ne munasebet de ya da isi birakirim oturur cocuguma kendim bakarm de bu paragözlükle korkar belki.

Direniyorum zaten ama baktım pes etmio bu sefer işten çıkıcam kızıma ben bakıcam dicem o zaman çok zor duruma düşeriz maddi açıdan bende öyle tehdit edicem:)

Direniyorum zaten ama baktım pes etmio bu sefer işten çıkıcam kızıma ben bakıcam dicem o zaman çok zor duruma düşeriz maddi açıdan bende öyle tehdit edicem:)
Aynen madem krese verilen paranin hesabini yapiyor. Ben cocugundan ayri kalamiyorum bundan sonra calismiyorum cocugumla evimle ilgilenicem de ki tutussun bir taraflari. Bakalim o zaman ne yapacak esin. Bu erkekleri anlamak zor. Ben ayri kalamam cocuklarimdan. Ise gidenler mecburen ayri kaliyorlar ama bir hafta ayri kalmak ne ya. Kendileri duygusuz ruhsuz anneleri de kendileri gibi saniyorlar ama babalik ve annelik ayni kefeye konulamaz bile.
Her seyden once cocugunun menfaatini dusun ve o yavruyu anne sevgisinden mahrum etme. Ne kadar iyi bakarsa baksin kimse anne gibi olamaz.

olay para değil
kv kp

o kaynanaya çocuk emanaet edilmez
çocuğun huyu suyu değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…