• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NE YAPMALIYIM

Ayrıca ne kadar emri vaki konuşuyor eşin.
Onu öyle yapacağım
Bunu böyle yapacağım
Kızı anneme veriyorum
Yerine borca giriyorum.

Hiç fikir sormak yok
böyle biri hiç değildi 2-3 haftadır bu şekilde önceki konumda da görmüşsünüzdür eşim hep beni ailesine karşı kollayan koruyan ezdirmeyen biri..3 haftadır tanıyamıyorum..ama biliyorum anne babası artık ne diolarsa o yüzden bu şekilde davranıyor.

kizinizdan esya gibi bahsediyo esiniz.

anneme vercem, kresten alcam falan.

cok rahatsiz edici gercekten.yasi 2 degil 7 i bile olsa neden babaannede kalsin annesi babasi varken.

siz cok haklisiniz.

Merhaba
ilk konumu okuyanlar bilir kızıma kreş bulamadığım için annemle birlikte kalıyorduk..bir tanıdık vasıtasıyla kızıma güvenebileceğim bir kreş buldum fiyat olarakta çok yardımcı oldular..3 hafta önce evimize geçtik.. evimize geçtiğimiz için çok mutluydum her ne kadar kendi annemle oturmuş olsam da karı koca ilişkisi açısından bazı zorlukları oluyodu..ama böyle olacağını bilseydim hiç dönmezdim..sorun yine kv ve kp eşimi doldurmaya başladılar ve eşimden hiç beklemediğim tepkiler gelmeye başladı.kızımı kreşe yazdırdım diye neler söylediler bana... yok ben gösteriş yapmak için yazdırıomuşum da yok parayı sokağa savuruomuşum da falan filan...bende dedim napıcam çalışıorum sonuçta..neymiş efendim kızım onlarda kalıcakmış hafta sonları görmeye gidermişim..bende o olay söz konusu bile olamaz dedim.ben akşam olsa da kızıma kavuşsam die dört gözle eve gitmeyi bekliyorum..eşime de noldu bilmiyorum ama o da bir sene kızım annemlerde kalsın öyle idare edelim dio..halbukii eşim kızından birgün ayrılamaz bazen annesi derdi bu gece kalsın diye hemen ben kızımı bırakamam yok derdi.neyse kızımı kreşe yazdırcam eşime dedim yarın evrakları hallet bende ertesi gün kaydını yaptıriyim..bana döndü ve dedi kii BEN KARAR VERDİM KREŞE VERMİYORUM ANNEMLERE VERCEM... ben şok tabiii ben diyorum hayır o dio vercez 1 saat sonra kapı çaldı ben bir şok daha yaşadım kapıda kv kp kızımı almaya gelmişler asla olmaz dedim..ve tam 6 gün bende kalıp her akşam işten döndüğümde kreşe verme biz bakcaz laflarııı falan...en sonunda artık dayanamadım eşimle çok büyük kavga ettik..sen dedim ne diosun şuan kızımın bize ihtiyacı var çok çock bakmak istiyosa annen doğursun kendine falan dedim..tabi o 6 gün bana 6 ay gibi geldi..nesee bunlar tabii eşimii doldurup duruolar 6 günlük süre içinde eşimde bana sarıo..en sonunda eşim tamam yazdıralım dediii.gittik yazdırdık 2 haftadır çokta severek kızım kreşe gidiyo.hatta almaya gittiğimde anne biraz daha oyniyim gelcem dio:))) tam rahatladım ohh dedim...cumartesi eşim aradı ve aynen şöyle söyledi:
az önce annem aradı bir tanıdık arabasını satıcakmış aylık bin lira taksitle eslemi kreşten alıcaz annemlere vercez bizde o arabayı alıcaz haberrin olsun..(bu arada eşimin şuanda en büyük hayali bir araba sahibi olmak)saçma sapan konuşma almıyorum kreşten sıkıyosa çıkar dedim ve teli kapadım..şimdi size soruyorum maddi durumum ii değil ewet kreşe para veriorum ama zaten aynı parayı anneme veriodum kızıma bakıo die..benim kreşe verdiğim 500 çok fazla gelirken ayda 1000 tl ye araba alıp daha büyük sıkıntıya girmek mantıklı mı?
ayrıca herşeye maddiyat gözüyle bakan bir insan değilim belki ben yanlış düşünüyorum ama böyleyim.kızım 2 yaşında arabaya değil anne ve babasıyla zaman geçirmesine ihtiyacı var...
O adamın gözünü oyarim kafasını patlatirim yine de vermem çocuğunu eşin anası ve babası da dediklerini yaptırmak için elinden geleni yapıyorlar sakin geri adim atma kucucuk cocugu ne demek 6 gun ayirmak

Baştan sona haklısınız. Ne demekmiş ayrı kalmak haftasonu görmek. Hem anne babadan ayrı kalmak o çocuk için de çok kötü olacak yazık değil mi?
Direnmeye devam edin.

Eşiniz saçmalamış açıkçası. Ya bu insanlar nasıl ailesinin dolduruşuna gelebiliyor hani mantıkları ile düşünemeyecek kadar ben anlayamıyorum... Paranız olsa da olmasa da babannesine bırakmak zorunda değilsiniz ve bir çocuk için yaşlılar ile büyümek çok zor, kendi yaşıtları ile iletişimde olması gerekir. Bir mecburiyetiniz yoksa almayın kreşten, eşinizle de konuşun tekrar sakince, çocuk değil ya kendisi, arabadan daha kıymetli bir yavrusu var sonuçta.

Böyle sacmalikta hayatimda ilk defa duydum.Senin kocandan baba falan olmaz bacim ne araba merakiymis ana kuzusu kendi fikri yok anca doldurusa geliyo.Bosarim sen de ne munasebet de ya da isi birakirim oturur cocuguma kendim bakarm de bu paragözlükle korkar belki.

Direniyorum zaten ama baktım pes etmio bu sefer işten çıkıcam kızıma ben bakıcam dicem o zaman çok zor duruma düşeriz maddi açıdan bende öyle tehdit edicem:)

Direniyorum zaten ama baktım pes etmio bu sefer işten çıkıcam kızıma ben bakıcam dicem o zaman çok zor duruma düşeriz maddi açıdan bende öyle tehdit edicem:)
Aynen madem krese verilen paranin hesabini yapiyor. Ben cocugundan ayri kalamiyorum bundan sonra calismiyorum cocugumla evimle ilgilenicem de ki tutussun bir taraflari. Bakalim o zaman ne yapacak esin. Bu erkekleri anlamak zor. Ben ayri kalamam cocuklarimdan. Ise gidenler mecburen ayri kaliyorlar ama bir hafta ayri kalmak ne ya. Kendileri duygusuz ruhsuz anneleri de kendileri gibi saniyorlar ama babalik ve annelik ayni kefeye konulamaz bile.
Her seyden once cocugunun menfaatini dusun ve o yavruyu anne sevgisinden mahrum etme. Ne kadar iyi bakarsa baksin kimse anne gibi olamaz.

olay para değil
kv kp

o kaynanaya çocuk emanaet edilmez
çocuğun huyu suyu değişir

Back