Ne yapmalıyım?

MBalck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
397
467
33
İyi akşamlar kızlar. Anlatıp rahatlamak istediğim ve sizinde görüşlerinizi almak istediğim bi konu var.
5 ay öncesinde biriyle tanıştım.ikizler burcu.28 yasında ben 26. İlk başta kendısı cok istedı benımle olmak. Sevgılı olduk.herşey çok güzeldi. Hayatımın en bunalımlı zamanımda hayatıma gırıp,ayaklarımı yerden kesti. Her konuda yanımda oldu destek oldu.
Ben eskı sevgılımle sıkıntılı ayrıldım.o konuda bıle bana yardımcı oldu.eskısı benı rahatsız ettgınde onu arayıp benı ondan ve onun tehdıtlerınden korudu.
İş arama sürecımde yanımda oldu.Moral verdı. Her gorusmeye kendısı goturdu.
Temmuzda işe başladım. Halıyle fazla gorusemedık,çalışma saatlerımız uymadı.
Bazı konularda cok üstüne gıttım,mesela cok msj atma dedıgı zaman attm. İşim var dedıgınde trıp attım tavır yaptım.bazen herseyın dozunu cok artırdım.aramız bozuldu bı kac kere bu yüzden.Sonra bulustuk konustuk barıstık.
En son facede bı kızla arkadastı onu begenmedım sil dedım.bu delırdı tabı sen benım hayatıma yön vermeye calısıyosun,arkadaslarmı bıle sen secıyosun,bıktım sıkıldım artk dedı ve ara verıyoruz dedı. Tmm dedm bende.ama dayanamdm özledım..
Bugun tekrar msj attm.özür dıledım. Bu sefer kendnı naza cektı.istemıyorum ayagına davrandı. Evının adresnı öğrenıp yanına gıdıcektım cunku arayamadm engelledı,msjlarma cvp vermedı,heryerden engellydım. Barısmak ıstedım.eskısı gıbı davranmıcagmı soylemek ıstedım.bu yüzden yuzyuze konusmk ıstedm. bunuda erkek kardesının sevgılısınden öğrenıcektm. Kıza msj attm.oda gıtmıs bızımkıne soylemıs.bu sefer bana daha cok kızdı. Sen kım oluyosunda benm cevremdklerı rahatsız edıyosun saçma sapan hareketler yapma bıdha sakın benım cevremden bırıne msj atma yoksa cok kötü olur dedı.tehdıt olark mı algılarsın uyarı olarkmı bılemem dedı. Bende kıza msj attm.sana aramızda kalsın demıstm ama hemen soylemssn dedm.oda kusura bakma ama sen oraya gıdınce dırek benden ogrendgnı anlıcaklardı.tepkılerınden korktm dedı.bende onlardan bu kadr korkma dedm.bana bende senı ıstemeyenı bu kdr zorlama ben olsam bu kadar basıt olmazdım benı ıstemeynı ben hıc ıstemezdım dedı.bende ona ulasamadgmı sadece konusmak ıstedgmı soyledım.sanada bıdaha yazmam ztn dedm.
Sonra bızımkne msj attm ve herseyi herkese anlatıypmusun dedm.oda kardesıme anlattm tabı kardesım o herseyı bılcek tabı dedı.kardesıde sevglısıne soyluyo tabı.yanı ben o ıstemedıgı halde onun pesınden gıden kız konumunda konusulmusum aralarında..
Sonra bana bu davranısları yapıck kdr alçalmasaydn dedı.(ben ona eskı tartısmalarımzda alçaksın,adisin gıbı sözler soylemstm.oyuzdn oda bu fırsattn yararlanıp bana soyledı)
Bende bu kdr hakarete gelemem ztn istemıyosun bende istemem ozamn dedm.ben basit bı kız degılm kımseyede kendmı kanıtlamk zorunda dglm dedm.evt bencede öyle boşver kapat konuyu dedı.
Bana yaşının gerektrdıgı gıbı davran olgun ol dedı..
Ben bıtsın ozamn dedım o bır kez daha deneyelım dedı.napıcagımı bılmıyorum.
Onca lafın altında kalıp onunla devam etsemmı.o kızın bana basit demesnı hala sındıremıyorum.
Ama bızımknı hala sevıyorum.ilişkinin basından berı bana bı kotu sozu davranıdı yoktu.ilk ben saygısızlıgı baslattm.sonra oda devam ettı.ben dha cok agır konusyodum o susuyodu. Kimseye aldırıs etmeyıp kalbımın sesını dınlesemmı?

Seni engellemiş ya konuşmamak için benimde başıma gelmişti ve kaç kurtul diyorum değmez

intikam mı? özür dilerim ama adamı bezdirmişsin resmen ona rağmen kibar davranmış sadece ara verelim demiş baştan sonra adamın arkadaşına mesaj atmışsın falan saçma sapan şeyler kusura bakma gerçekten yaşınıza göre davranmamışsınız.. intikam falan gereksiz şeyler.. siz önünüze bakın bir daha ki ilişkiniz için size ders olsun bence bu ona göre davranın..

Engellemiş istememiş artık bundan gerisini zorlama bence zaten 5 ay çok kısa süre artık yoluna bak Düşünme

Evet bezdırdiğimin farkındayım.bunun sebeplerı vardı eskı yasadgım bazı olaylardn dolayı. Bnu oda bılıyo.
Ama ben degısıcegmı aynı hataları bıdaha yapmıcgmı soyledım. Tmm dedı şimdi kabul etti. Bıdaha yaparsan katlanmam artık dedi.
Benı sadece sınır eden o kendnı bılmezin basit demesı.

Zaten o istemediği halde peşinden giden kız gibi davranmışsın.. Çok üstüne gitmişsin bence bu saatten sonra vazgeç

Saçmalamayın ne intikamı? Genellikle hatalı davranan siz olmuşsunuz. Sadece kendinizden daha da nefret ettirip kendinizi küçük duruma düşürürsünüz.
Peki bundan sonra nası davranırsam uygun olur.
Çünkü ben ona hatalarımı anladıgımı tekrar yapmıcagmı soyledm.tekrar deneyelım dedi.

Adam haklı. Elinden geleni yapmış siz bunaltmışsınız.

eski eskide kalmmış siz yeni bir ilişkiye başlamışsınız böyle davranmanız garip değil mi? ayrıca sizi kırmak istemem ama değişemezsiniz.. yani insanın doğasını tabiatını değiştirmesi çoook çoook zor bir durum bu sizin karakterstik özelliğiniz.. bazı insanlar karşısındakini yıpratarak sever.. dağınıza göre kar bulmanız dileğiyle..

Canım seni kınamış ben olsam bukadar basit olmazdım diye çok büyük konuşmuş ve ileride oda kendi deyimiyle bukadar basit olacak durumları muhakkak yaiayacaktır üzülme Allaha havale et... Erkek arkadaşında sana karşı çok saygısız... Daha şimdiden bukadar kaba saygısız biri seni ileride daha çok mutsuz eder yapabiliyorsan vazgeç bu sevdadan derim...

O kızın soyledıgnı erkek arkdsma soyledım.ben bunu haketmedm bnuda ona kanıtlamk zorunda degılm dedm.evt bencede dedı bana hak verdı.
O benım yüzümden kabalaştı.dha hıc bı saygısızlıgı olmadı bana.hatta ben kabalstm o sustu.senı krımamk ıcın susuyorum dedı.alttn aldı cogu kez.ama ben bunalttım. Herneyse smdı tekrar duzetmek ıstıyorum herşeyı umarım hayırlısı olur..

Ne desem boş...çünkü affetmek için kendince çareler arıysoun.. Rabbim yardımcın olsun

Peki bundan sonra nası davranırsam uygun olur.
Çünkü ben ona hatalarımı anladıgımı tekrar yapmıcagmı soyledm.tekrar deneyelım dedi.

Rahat davranın anlayışlı olun. Adamın işi mi var "tamam canım kolay gelsin :)" tarzında güzel mesajlar atın. Arkadaşlarıyla mı gezecek? Güzelce iyi eğlenceler deyin yani ona alan tanıyın. Bir iki böyle davrandıkça sizde alışacaksınız zaten. Sevgilinizin ikizler olduğunu söylemişsiniz bende ikizlerim :) ikizler sıkılmaya gelemez pek rahat olun anlayışlı olun ha tabi adama hiç mesaj atmayın demiyorum o kadar değil

MBalck

Kim haklı kim hatalı kendiniz yazmışsınız zaten..

Biraz empati mi yapsanız acaba?

Objektif olup empati yapabilirseniz, siz zaten kendiliğinizden, sorduğunuz soruların cevaplarını bulacaksınız..

İlk defa ikizler burcu bırıyle tanıstm ve sevgılı oldum.gercekten özgürlüğüne cok düşkün.hiç sıkılmaya gelmıyo.hesap sorulmasnı sevmez.yanındayken soruyodum delırıcek gıbı oluyodu :)) bırde
Ona güvenıcen,şüpecı olmıcan bnu ıstıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…