• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım yardım edin

bengokyuzunututamam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2024
91
4
1
24
Merhabalar, ben 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. 16 yaşında da bir kız kardeşim var. Gelgelelim kız kardeşimle küçüklükten beri anlaşamıyorum. Küçükken bile çok aksi insan içine çıkmayan bi tipti. Bense tam tersiyim. Üniye gittiğimden beri haliyle problem yaşamıyoruz ama bugünlerde yine sorun oluyor. Mesela onun odasını topluyorum (odası dediğim yere kitapları düşüyordu ve eşyaları, kırılmasınlar diye masasına geri koydum) bana gerizekalı mısın defol git toplama diyor durduk yere. Sabah kendine enteresan bir tabak hazırlıyordu koredekiler gibi bowla benzemiş diye şaka yapıyorum (bunu tamamen iyi niyetle hani değişik olmuş anlamında diyorum, dalga geçmek değil takdir etmek için) ona da cevap olarak hıı çok komik dedi. Ne desem böyle malca cevaplar veritor. 1 arkadaşı dışında arkadaşı yok. En son bugün dayanamadım. Masada çay içiyorduk ki ben zaten senede birkaç ay onlarla beraberim, suyun dibi kalmıştı onu da iç dedim ona, o da midem bulanır içemem koysana şuraya gerizekalı dedi, ben zaten başka batdağa koymak için yeltendim bana gerizekalı demesi çok sinirlendirici geldi, ben de o dibinde kalan suyu surstına fırşattım. O ise bana cevap olarak çayı fırlattı bağırış çağırış. (Sürpriz tiyatro bileti alıyorum bana daha önce gitmek istediğini söylediği için, gerizekalı mısın bana neden sormadın diyor sadece.) Dayanamayıp vurduö hatta artık sabrım kalmadı. Annem her zaman beni haksız buluyor. Hep ben haksızım. Kız asla normal değil. Her şeye bir cevabı var. Ve geçrekten kardeşim olmasa gram sevmeyeceğim bir tip. Ne yapmalıyım bilmiyorum.

Son düzenleme:
Merhabalar, ben 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. 16 yaşında da bir kız kardeşim var. Gelgelelim kız kardeşimle küçüklükten beri anlaşamıyorum. Küçükken bile çok aksi insan içine çıkmayan bi tipti. Bense tam tersiyim. Üniye gittiğimden beri haliyle problem yaşamıyoruz ama bugünlerde yine sorun oluyor. Mesela onun odasını topluyorum bana gerizekalı mısın defol git toplama diyor durduk yere. Sabah kendine enteresan bir tabak hazırlıyordu koredekiler gibi bowla benzemiş diye şaka yapıyorum ona da cevap olarak hıı çok komik dedi. Ne desem böyle malca cevaplar veritor. 1 arkadaşı dışında arkadaşı yok. En son bugün dayanamadım. Masada çay içiyorduk ki ben zaten senede birkaç ay onlarla beraberim, suyun dibi kalmıştı onu da iç dedim ona, o da midem bulanır içemem koysana şuraya gerizekalı dedi, ben de o dibinde kalan suyu surstına fırşattım. O ise bana cevap olarak çayı fırlattı bağırış çağırış. Dayanamayıp vurduö hatta artık sabrım kalmadı. Annem her zaman beni haksız buluyor. Hep ben haksızım. Kız asla normal değil. Her şeye bir cevabı var. Ve geçrekten kardeşim olmasa gram sevmeyeceğim bir tip. Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Bana sorunlu olan sensin gibi geldi her şeye yorum yapmak zorunda değilsin bence tabak neye benzemiş neyin dibi kalmış yani bunlar çok yorumlanmak zorunda olan şeyler değil kendi odasını da siz niye topluyorsunuz izinsiz dalıyorsunuz ellemeyin kendi toplarsa toplar

Bana sorunlu olan sensin gibi geldi her şeye yorum yapmak zorunda değilsin bence tabak neye benzemiş neyin dibi kalmış yani bunlar çok yorumlanmak zorunda şeyler değil kendi odasını da siz niye topluyorsunuz izinsiz dalıyorsunuz ellemeyin kendi toplarsa toplar
Çünkü o benim odamı kullanıyor, ben yokken odamı almış, odasında çöpler vardı yerde onu topladım, ben su içmek için mecburen onun artığını içmesi gerekiyordu tek bir bardak vardı çünkü, sizce kullanılan üslup normal mi?

İkiniz de ergensiniz ama o ergenliğin daha karanlık bir yerinde. Ayrıca diz üniversiteye gidiyorsunuz evden uzaklaşabiliyorsunuz filan bir sürü avantajınız var azıcık alttan alın çok bulaşmamaya çalışın. Çay fırlatmak filan nedir yani. Ayrıca kız kardeşlik ilişkisi 20 Li yaşlardan sonra kuruluyor ve o zaman anlıyorsunuz ni kız kardeşin ne kadar şahane ni şey olduğunu

Kardeşin şu an ergenliğin dibini yaşarken onun alanına onun yaptığı şeylere saygı duysan ölmezsin. Neden seni idare etsin o da öyle bir insan belki yeni şeyler deniyor belki içinde yaşadıkları ağır geliyor ?
Abla olarak ilgilenip alttan alacağına üstüne gidiyorsun sürekli. Yaptığın şeyler ne kadar saçma ayrıca.
Odası onun özel alanı toplamamalısın.
Kız sana midem bulanıyor demiş yüzüne su fırlatmışsın. Sana ne arkadaş sayısından neden kendini onla karşılaştırıyorsun ki ?
Kim 16 yaşında anlayamadım ben. Bulaşma uzak dur madem ablalık yapamıyorsun.

İkiniz de ergensiniz ama o ergenliğin daha karanlık bir yerinde. Ayrıca diz üniversiteye gidiyorsunuz evden uzaklaşabiliyorsunuz filan bir sürü avantajınız var azıcık alttan alın çok bulaşmamaya çalışın. Çay fırlatmak filan nedir yani. Ayrıca kız kardeşlik ilişkisi 20 Li yaşlardan sonra kuruluyor ve o zaman anlıyorsunuz ni kız kardeşin ne kadar şahane ni şey olduğunu
inanın ben hiçbir şey yapmıyorum, kadınlar kışkırtmak için falan yazmış alakası yok aksine yaranmak için güzel şetler söylemeye çalışıyorum, normal nir psikolojide olan insan bunları söyler ki

Kardeşin şu an ergenliğin dibini yaşarken onun alanına onun yaptığı şeylere saygı duysan ölmezsin. Neden seni idare etsin o da öyle bir insan belki yeni şeyler deniyor belki içinde yaşadıkları ağır geliyor ?
Abla olarak ilgilenip alttan alacağına üstüne gidiyorsun sürekli. Yaptığın şeyler ne kadar saçma ayrıca.
Odası onun özel alanı toplamamalısın.
Kız sana midem bulanıyor demiş yüzüne su fırlatmışsın. Sana ne arkadaş sayısından neden kendini onla karşılaştırıyorsun ki ?
Kim 16 yaşında anlayamadım ben. Bulaşma uzak dur madem ablalık yapamıyorsun.
Farklı anlamışsınız bari tam anlayıp öyle yargılasaydınız. Oda benim odam. Benim kendi bursumla aldığım takımlarla doku bir oda. Sırf sınava hazırlanıyor diye ona verdim. Ama odada yerde çöpler vardı, onları topladım evi süpürürken. Midesi bulanan şey suydu, suyu bardağa koy diyeceğine koysana gerizekalı dediği için sinirlendim. Her şeye böyle ters cevap vermesi normal değil. Anlamamışsınız

yorum mu? kötü bir şey mi koredeki bowl kahvaltısına benzemiş demek, normal bir şey söyleyince de böyle davranıyor, herkese böyle
Ergen o, tarzını biliyorsun madem her yaptığına bir yorumda bulunma, neden tek bardak mı var evde ayrıca kendine bir bardak yıkaman birkaç dakika bile sürmez

Çünkü o benim odamı kullanıyor, ben yokken odamı almış, odasında çöpler vardı yerde onu topladım, ben su içmek için mecburen onun artığını içmesi gerekiyordu tek bir bardak vardı çünkü, sizce kullanılan üslup normal mi?
Sen gittin artık oda onun düzenli tutmasını söyle tutmuyorsa ailene söyle onlar müdehale etsin koskoca evde nasıl tek bir bardak var ? Üslubu normal değil ama zaten ergen aksi olduğun biriyle sözde aklı başında kişi olarak sürekli dalaşman da normal değil

inanın ben hiçbir şey yapmıyorum, kadınlar kışkırtmak için falan yazmış alakası yok aksine yaranmak için güzel şetler söylemeye çalışıyorum, normal nir psikolojide olan insan bunları söyler ki
E uzak durun siz de o iletişim kurmadıkça kurmayın başınız ağrımasın. Ayrı odası varmış ne güzel, siz de evde kendi alanınıza çekilin

Ergen o, tarzını biliyorsun madem her yaptığına bir yorumda bulunma, neden tek bardak mı var evde ayrıca kendine bir bardak yıkaman birkaç dakika bile sürmez
Sorun bardak mı sizce? Ben durduk yere koysana oraya gerizekalı deidği için sinirlendim. Ne alaka gerizejalı durduk yere. Öyle bir ortamda değildik.

Sen gittin artık oda onun düzenli tutmasını söyle tutmuyorsa ailene söyle onlar müdehale etsin koskoca evde nasıl tek bir bardak var ? Üslubu normal değil ama zaten ergen aksi olduğun biriyle sözde aklı başında kişi olarak sürekli dalaşman da normal değil
Dalaşmak mı? Dalaşmak bunun neresinde allah aşkına. Kore kahvaltısına benzeyip güzel bulduğumu söylemek kötü mü? Buna sanane diye mi cevap verilir? Masada tek bardak vardu olay bardak da değil. Olay öyle kiçük bir şeyde bile yükselip gerizekalı demesi

yorum mu? kötü bir şey mi koredeki bowl kahvaltısına benzemiş demek, normal bir şey söyleyince de böyle davranıyor, herkese böyle
Kötü bir şey değilse neden şaka olarak söyledin ? Yani kısacası sen de itişiyorsun karşılıklı yapıyorsunuz

Back