- 28 Eylül 2024
- 91
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi bengokyuzunututamam
Merhabalar, ben 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. 16 yaşında da bir kız kardeşim var. Gelgelelim kız kardeşimle küçüklükten beri anlaşamıyorum. Küçükken bile çok aksi insan içine çıkmayan bi tipti. Bense tam tersiyim. Üniye gittiğimden beri haliyle problem yaşamıyoruz ama bugünlerde yine sorun oluyor. Mesela onun odasını topluyorum (odası dediğim yere kitapları düşüyordu ve eşyaları, kırılmasınlar diye masasına geri koydum) bana gerizekalı mısın defol git toplama diyor durduk yere. Sabah kendine enteresan bir tabak hazırlıyordu koredekiler gibi bowla benzemiş diye şaka yapıyorum (bunu tamamen iyi niyetle hani değişik olmuş anlamında diyorum, dalga geçmek değil takdir etmek için) ona da cevap olarak hıı çok komik dedi. Ne desem böyle malca cevaplar veritor. 1 arkadaşı dışında arkadaşı yok. En son bugün dayanamadım. Masada çay içiyorduk ki ben zaten senede birkaç ay onlarla beraberim, suyun dibi kalmıştı onu da iç dedim ona, o da midem bulanır içemem koysana şuraya gerizekalı dedi, ben zaten başka batdağa koymak için yeltendim bana gerizekalı demesi çok sinirlendirici geldi, ben de o dibinde kalan suyu surstına fırşattım. O ise bana cevap olarak çayı fırlattı bağırış çağırış. (Sürpriz tiyatro bileti alıyorum bana daha önce gitmek istediğini söylediği için, gerizekalı mısın bana neden sormadın diyor sadece.) Dayanamayıp vurduö hatta artık sabrım kalmadı. Annem her zaman beni haksız buluyor. Hep ben haksızım. Kız asla normal değil. Her şeye bir cevabı var. Ve geçrekten kardeşim olmasa gram sevmeyeceğim bir tip. Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Son düzenleme: