ne yapmalıyım :( lütfen bir göz atın

nevergiveup_14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2017
30
8
26
meraba arkadaşlar ben 19yaşında 1.60 boyunda ve 62 kiloyum 5 gündür spora gidiyorum kilo vermek istiyorum şöyle bi 55 falan aynı zamandada sıkılaşmak istiyorum sporcu arkadaşlar varsa bana bi yardımcı olsun nasıl spor yapmalıyım hangi aletlerle yapmalıyım bide göbek bölgem çok var bunun içinde hareket falan söylerseniz çok memnun olurum sıkılaşmak aynı zamandada kilo vermek istiyorum

meraba arkadaşlar ben 19yaşında 1.60 boyunda ve 62 kiloyum 5 gündür spora gidiyorum kilo vermek istiyorum şöyle bi 55 falan aynı zamandada sıkılaşmak istiyorum sporcu arkadaşlar varsa bana bi yardımcı olsun nasıl spor yapmalıyım hangi aletlerle yapmalıyım bide göbek bölgem çok var bunun içinde hareket falan söylerseniz çok memnun olurum sıkılaşmak aynı zamandada kilo vermek istiyorum
Merhaba, netten sportif anne videolarının sağlık diyetini izlemenizi öneririm. Ben bu şekilde kilo verdim, sağlık diyeti yapmadan sadece sporla zayıflamak biraz zor, aynı kanalda bölgesel karın, kalça, basen egzersizleri de var. Düzenli olunca işe yarıyor gerçekten :KK66:

Spor çoğu insanda kilo kaybından çok sıkılaşmaya sebep olur yani kas kütlenizi arttırırsınız, sadece sporla 5 kilo gideceğini sanmam beslenme de bir miktar önemli, yağ yakımı için kardiyo ile başlayıp sonra bölgesel incelmeye odaklanabilirsiniz belki...

X