Ne yapmalıyım lütfen bi akıl verin !!

Bebeğe bakmak için yardım ederim falan diyip evde kalma ihtimali var mı mesela
Yok bakmaz diyorsan o zamana kadar dişini sık ama biraz daha idare edin derlerse kesin konuşup reddetmen lazım
Yoksa düzen böyle gider
Valla yardm falan etcegini hic zannetmiyorum biz 5 aydr burada tasndk 2 ay bizde kaldı ben hamile halimle eve yeni aldgmz baza geldiginde tek basıma sildim yerlestirdim oda dsardan geldim yorgunum diyerek içeride uzandı uyudu

Iyyy kusucamEli ayağı tutan hiçbi insanın pis olmasına haklı sebep bulamayıp tiksiniyorum. Eşinize çoktan söylemeniz lazımdı. Abisi olarak o öğretsin bari temizlik adabını
Yani esimde aynı annenin evladı ve o da erkek ama ben hic boyle seyler gormedim esimde kendi babam kardesimde de gormedim simdi sırf arada esim var diye sustum bu zamana kadar ama artk katlanamıyorum allahtan tuvalatlerimiz ayrı biz esimle klozet kullanıyoruz o diger yerden olanı kullanıyor inanın eve aniden bi misafir gelse o tuvaleti kullanmak istese rezil olacagım hic mi temizlik yapılmıyor bu evde her yer idrar diyecek kullanan kisi

midenin almadığını eşine temizleteceksin
kardeşi o bakmak zorunda sahip çıkmak zorunda
ama işlerini sana yaptıramaz

Senin Doğumun gelmiş çatmış. En başta eşin zaten senin lohusalık dönemini düşünüp çözüm araması gereken insanken o kadar fikir verilmesine rağmen nasıl konuşacağım diyorsunuz. Muhtemelen hiçbir şey yapmayıp bunu çekmeye devam edeceksiniz . Artık durumunuz onların insafına kalmış. Size ne desek anlamı yok.

Akıl veren herkese tesekkur ederim tabiki sizede ama bu gece kesin konusacagım esimle neler oldugunuda yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…