ne yapmalıyım ? konumuz iş !

Cidden hiç şaşırmıyorum tüm iş yerlerindeki yöneticilerde aynı mantık, daha az personel daha çok para, nasıl olsa sabit müşteriler kaçmıyor, bindirebildiği kadar personelin üstüne yük biniyor o zamanda. Zaten sonsuza dek burda kalamazsın bu mutsuzlukla ama eşin işini kursun sende başka iş bulmadan kesinlikle çıkma ve sabredip tazminatını al kesinlikle.

Sekreter almama ve mal takibini size yaptirmalarindan belli, aslansin kaplansin diyip gaz vererek isleri yurutmeye calisiyorlar anladigim kadariyla.

Is verenin cebine daha cok giriyor mu giriyor... rakipleri sizi ilgilendirmez, emeginizin karsiligini almalisiniz.
Ya karindan kissin personel alsin ya size cift maas versin ya da kendi sekreterligni kendisi yapsin...

Eger calismadan tazminat ile yetinirim diyorsaniz hakkinizi tam anlamiyla alip oyle ayrilmaniz da mumkun

Burayı anlamadım ? Evlilik tazminatı haricinde mi ? Yoksa tazminatımı mı kast ettiniz ?

Burayı anlamadım ? Evlilik tazminatı haricinde mi ? Yoksa tazminatımı mı kast ettiniz ?
mobbing davasi sonucu da ek tazminat alabilirsiniz...

yerinizde olsam dernekle konusur onlarin yonlendirmelerini iyice bir dusunurdum.
Sirkete taleplerimi sozlu degil yazili olarak aktarirdim ki elimde belge olsun.
bu surecte de ocak ayina kadar beklerdim...
sonrasinda da isveren veya mudur ile son kez konusur dis gosterirdim, ya kosullarinizi iyilestirirler ya da tazminatinizi alir cikarsiniz.
Ustelik dava yoluyla alacaginizi ikiye katlamak, gercek hakkinizi almak da mumkun...
Zaten is kuracakmissiniz, boylece elinize de epey toplu para gecmis olur, eritmeden yatiriminizi yapmis olursunuz.
Obur turlu para durdugu yerde gidiyor maalesef.

Meslektaşmışız yahu :) aman inşaat demeyin bana lanetli sektör :)

Aynen öyle nefret ettim sapık firma sahiplerinden dolandırıcı finansçılarından kaprisli şantiye şeflerinden oyalamacı sekreterlerinden ben çizdim oldu diyen mimarlarından
Nekadar nefret etsemde bırakamıyorum bağımlılık yaptı :)

34 yaşında devlet memuru olarak verdiğim en güzel karardı özel sektörden ayrılmak .Konu sahibini okuyunca da eski günlerim geldi aklıma . Kendi işinin sahibi olmanın da çok sorumluluğu var çalışan olmanın da . Evlilik tazminatı nikah tarihinden itibaren bir yıl .Bu süre kaçırılmadan çok iyi düşünmek lazım .

Bir de sürekli değişen torba yasalar var .Bu tazminatı kaldırmaları da olası .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…