- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi meredithgrey
Bence biraz daha dişini sık. Ocak ayına ne kaldı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence biraz daha dişini sık. Ocak ayına ne kaldı.
Cidden hiç şaşırmıyorum tüm iş yerlerindeki yöneticilerde aynı mantık, daha az personel daha çok para, nasıl olsa sabit müşteriler kaçmıyor, bindirebildiği kadar personelin üstüne yük biniyor o zamanda. Zaten sonsuza dek burda kalamazsın bu mutsuzlukla ama eşin işini kursun sende başka iş bulmadan kesinlikle çıkma ve sabredip tazminatını al kesinlikle.Yok, burası böyle. Tipik bir kapitalist sistem.Ben size şöyle izah edeyim bir sene içerisinde buradan toplam 7 kişi ayrıldı, temel satış ekibiydi bunlar ve yerine sadece üç kişi alındı... Üç..
Gidenlerin müşterileri kalanlara pay ediliyor sistem bu. Ayrıca işlerimiz de kötü rakiplerimiz çok büyük firmalar 3M, Sika, Hilti, P&G, Henkel vs....Yani ekstra personel alınmaz asla.
Yok, burası böyle. Tipik bir kapitalist sistem.Ben size şöyle izah edeyim bir sene içerisinde buradan toplam 7 kişi ayrıldı, temel satış ekibiydi bunlar ve yerine sadece üç kişi alındı... Üç..
Gidenlerin müşterileri kalanlara pay ediliyor sistem bu. Ayrıca işlerimiz de kötü rakiplerimiz çok büyük firmalar 3M, Sika, Hilti, P&G, Henkel vs....Yani ekstra personel alınmaz asla.
Sekreter almama ve mal takibini size yaptirmalarindan belli, aslansin kaplansin diyip gaz vererek isleri yurutmeye calisiyorlar anladigim kadariyla.
Is verenin cebine daha cok giriyor mu giriyor... rakipleri sizi ilgilendirmez, emeginizin karsiligini almalisiniz.
Ya karindan kissin personel alsin ya size cift maas versin ya da kendi sekreterligni kendisi yapsin...
Eger calismadan tazminat ile yetinirim diyorsaniz hakkinizi tam anlamiyla alip oyle ayrilmaniz da mumkun
Nasıl bir işti sizinki ? Bizim gıda üzerine olacak francaise almayı düşünüyoruz.
mobbing davasi sonucu da ek tazminat alabilirsiniz...Burayı anlamadım ? Evlilik tazminatı haricinde mi ? Yoksa tazminatımı mı kast ettiniz ?
İnşaat üzerine proje bazlı yapı malzemeleri satıyoduk
Meslektaşmışız yahu :) aman inşaat demeyin bana lanetli sektör :)