Ne yapmalıyım kızlar??

Bukadar kucuk bı mevzuda kocanın arkanda durmadı durmaması önemli değilki. Gidip saçını çekmiceksin zaten canım bi sorunmu var böyle böyle olmuş kulagıma geldi senle bi konusuyum dersin olur biter. Baktın devammı ediyo he de gec her dedıgıne sıkayetıne

Bence eğer yapabilirseniz kv yanında eltiye sormanız ama güler yüzle "duymadin galiba desem konustukta. şaşırdım duyunca neden oyle dedin ki " diyebilirsiniz.böylece kv ye laf taşıyacagi bie durum olmaz.ben de biraz soğuk bir insanindir cadi değil de genelde mesafeliyimdir.lafin arkasından da koşmam.seviyelerine inmem bir de arkadan konusmayı sevmiyorum.böyle olunca insan kendini geri çekiyor.o zaman da soğuk ve burnu hava da oluyorsun.sizi anlıyorum.

Hiç muhatap olma bence. Selam da verme. Hiç bir şekilde iletişime geçme. Neden diye sorarlarsa da bana iftira attı. Ona güvenmiyorum. Bu yüzden de konuşmuyorum dersin. Sonuçta sen kolay gelsin demişsin, o da sana demedi demiş. Yarın ne yapacağını bilemezsin.

Ben korktum eltinizden valla. Sizin arkanizdan konusup akli sira baskalariyla samimiyet kurmaya calisiyor olabilir. Siz sustukca daha fazla dedikodu iftira dokulebilir ortaya. Kizlarin dedigi gibi uygun gordugun bir sekilde konus eltinle. Uygun gordugun diyorum cunku esini de kv yide en iyi taniyan sensin kim ne der az cok kestirebilirsin diye dusunuyorum.

Bu elti dertleri yedi beni
Kahrolsun kötü eltiler

Ben sustukça ortalığı boş buldu.Konuşmanın zamanı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…