- 27 Mart 2014
- 1.292
- 1.985
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç muhatap olma bence. Selam da verme. Hiç bir şekilde iletişime geçme. Neden diye sorarlarsa da bana iftira attı. Ona güvenmiyorum. Bu yüzden de konuşmuyorum dersin. Sonuçta sen kolay gelsin demişsin, o da sana demedi demiş. Yarın ne yapacağını bilemezsin.Kaynım yedi ay önce evlendi.Eltim sessiz bir kız gibi duruyor.Pek konuşmaz.Ama geçen gün beni kv deme şikayet etmiş.Hem de yapmadığım bişey için kv ağzından kaçırdı .Bir kere daha şikayet etmişti bu ikinci ama eltime şimdiye kadar hiç birşey demedim.Susuyorum çünkü eşim beni tutmayacak belki kaynım bana laf söyleyecek diye bişey söylemeye çekiniyorum.Ama eltimden soğudum konuşmak içimden gelmiyor.Bir de karşılıklı aynı yerde oturuyoruz.Amacı ne bilemedim?Ne yapmalıyım kızlar??
aynen oyle canm.Aynen benim içim dışım birdir yüze söylerim arkadan konuşmam belki daha neler dedi benim hakkımda.
Bu elti dertleri yedi beniKaynım yedi ay önce evlendi.Eltim sessiz bir kız gibi duruyor.Pek konuşmaz.Ama geçen gün beni kv deme şikayet etmiş.Hem de yapmadığım bişey için kv ağzından kaçırdı .Bir kere daha şikayet etmişti bu ikinci ama eltime şimdiye kadar hiç birşey demedim.Susuyorum çünkü eşim beni tutmayacak belki kaynım bana laf söyleyecek diye bişey söylemeye çekiniyorum.Ama eltimden soğudum konuşmak içimden gelmiyor.Bir de karşılıklı aynı yerde oturuyoruz.Amacı ne bilemedim?Ne yapmalıyım kızlar??
Hahaa nerden çıktı bu eltilerBu elti dertleri yedi beni
Kahrolsun kötü eltiler
Ben sustukça ortalığı boş buldu.Konuşmanın zamanı geldiBen korktum eltinizden valla. Sizin arkanizdan konusup akli sira baskalariyla samimiyet kurmaya calisiyor olabilir. Siz sustukca daha fazla dedikodu iftira dokulebilir ortaya. Kizlarin dedigi gibi uygun gordugun bir sekilde konus eltinle. Uygun gordugun diyorum cunku esini de kv yide en iyi taniyan sensin kim ne der az cok kestirebilirsin diye dusunuyorum.
Nedenini bilmiyorum ama öğrenicem..eltine söyle..neden böyle yapıyorsun de..
Bi elti konusu daha vardı : eşine yakınlık gösteriyodu beni delirtti o konuHahaa nerden çıktı bu eltiler