Ne yapmalıyım kızlar?

sulleball

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
12
-1
31
Arkadaslar 1 yıllık ilişkim vardı yazın nişan filan düşünüyorduk ailemle ilgili bir konuda yalan söylemek zorunda kaldm sonra ona bunu söyledim. Geçmişte o da bana cok yalan söylemesine rağmen kabul edemeyeceğini söyledi. İlk defa böyle bişey yaptıgımı ve sebeplerimi ailemn baskısını anlattım. Seni seviyorum ama bu ilişkiyi istemiyorum diyor. 1 ay olacak nerdeyse benimle iletişime gecmek filan istemiyor. Engelledi beni heryerden cok kötü davranıyor. Etle tırnak gibiydik şimdi düşmanıymısım gbi davranıyor. Geçmişte yasadıgımız sorunları öne sürüyor çözdüğümüz sorunları. Bahane buluyor gibi..Cok emek verdim cok seviyorum ne yapmalıyım bana yol gösterin lütfen

Tamam da sorun sen de degil sevdiginde? Sen birşey yapmamissin ki bahane yapan kendisi.Uzerine düsme ters teper.Bekle bakalim sessiz kal erkeklere sonradan dank eder.Seviyorsa döner zaten ama asla hamle yapma.

Geçmişte size çok yalan söylemiş biriyle neden ilişkiye devam ediyordunuz ki zaten? Çok mu seviyorsunuz yalan duymayı? Sizin için hayırlısı olmuş, bahane arıyormuş o da.

Bahaneler bulup seni hayatında istemeyen birine veda edip hayatina bakacaksin
Altini çiziyorum istemiyor bu cok gurur kırıcı olmali ve sen daha fazla seni kirmasina izin vermemelisin.Ondan önce de yasiyordun sonrada yaşarsın

Gitmek isteyeni kırk düğümlede bağlasan durmaz kalmak isteyene bir saç teli yeter demişler.sizin işte öyle olmuş açıkcası.kaldıki o okadar yalan söylemiş size siz üstünde durmamışsınız.hem bi anda ne değişti de sizi engelledi her yerden neden ulaşmanıza izin vermemiş.demekki sizin sevdiğiniz kadar o sevmemiş.size değer verse gerçekten sevse bunları yapmaz.
Birde "seni seviyorum ama bu ilişkiyi isteyorum" demiş yani burdan belli bahanesinin başka birşey olduğu yani senin yalam söylemenle ne alakası var

nasıl bir konuda ne yalanı söyledin ki? yapabileceğin pek bir şey yok zorla nişanlayacak değilsin kendini. geçmişte sen onun yalanlarını affettin diye kendi yalanının affedilmesi de ne bileyim... yalan genel olarak çok yıpratıcı bir şey. yalanla ilişki yürümez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…