• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım bu durumda

tstylmnb12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
68
8
8
28
Sorunlu bir ailem var kavga,sevgisizlik ve ilgisiz hep vardı ailemde.evliyim şuan ve eşimin ailesine bu durumu anlatmaktan köşe bucak kaçıyorum,utanıyorum.onlarda anlıyorlar zaten annemin ve babamın ilgisizliğini sürekli başıma kakar gibi konuşuyorlar siz olsanız nasıl davranırdınız bu durumu yaşayan varmı

Sorunlu bir ailem var kavga,sevgisizlik ve ilgisiz hep vardı ailemde.evliyim şuan ve eşimin ailesine bu durumu anlatmaktan köşe bucak kaçıyorum,utanıyorum.onlarda anlıyorlar zaten annemin ve babamın ilgisizliğini sürekli başıma kakar gibi konuşuyorlar siz olsanız nasıl davranırdınız bu durumu yaşayan varmı
Onlara neden aile ilişkileriniz anlatıyorsunuz ya da konuşma hakkı veriyorsunuz ki? Kimi ne ilgilendirir

Niye anlatmak zorundasınız ki ? Kimse anne babasını seçemiyor mesafeli olmaniz daha iyi. Kimsesizler ölsün o zaman toplumda yerleri bile olmasın mı? Evlenmişsin kendi yuvaniza bakin . Ne eşinizin ailesi ne sizin ailenizin sevgisine ilgisine muhtaç olmayın.

Evli barkli bir kadin olarak nasil bir ilgi bekleyip goremiyorsunuz ve basiniza kakinc olabiliyor? Dusundum dusundum bulamadim

iliskimizin en basinda ben de boyle seyler hissetmistim, onlarin mutlu bir ailesi var benim ailem bile yok sayilir bana bir sey sorarlarsa ne soylerim diye cok cekinmistim. ama ben 20 yasindaydim yani evli barkli halde hala bunu sorun etmeniz bana normal gelmedi. kimseye bir sey soylemek zorunda degilsiniz. yapi meselesi diyip gecin.

ağzından laf almaya çalışıyorlar belli.herkesin kendi kararı koca koca insanları ben yönlendirecek değilim deyin.

Onlara ne? Herkesin ailesi aynı olmak zorunda mı? Anlatmayın sakın, ailenizi de kötülemeyin. İlerde başına kakarlar ve sizi sahipsiz diyip ezmeye çalışırlar. Kendileri mükemmel olsalardı aileni didiklemek yerine size kucak açarlardı.

Yani evlenilmis ve olay bitmis zaten..
Evler ayrilmis,yeni bir hayata baslamissin..
Esinin ailesi,senin ailen hakkinda neden yorum yapiyor..
Dugun arefesi olsa,siz sunu aldiniz,biz bunu yaptik gibi bir disisme olsa tamam derim de zaten is bitmis..
Artik insanlar ne sizin ne ailenizin ne de hanenizin uzerine konusamazlar.
Konusmakta diretiyorlarsa da uyaracaksiniz..
Ariktik ailesinden sevgi gormeyen,bunu surekli icerleyen bir kiz degil,evi barki ve kocasi olan bir kadinsiniz..

Buna gore hareket edin.

Onlara hic birsey anlatmayin. Esiniz sir tutabilen imsan degilse ona da. Ailenize laf etmelerime izim vermeyin. Aileniz cok kötü olsa bile onlarin haddine degil laf etmek

Bırak kudursunlar. Merak ediyorlar duymak istiyorlar. Ama bu konu mahremiyetini her zaman korumalı. Asla laf etmelerine müsaade etmeyin. Onları ilgilendiren ancak sizin onlara gösterdiğiniz saygıdır. Kimse çizgisini aşmasın.

Yani evlenilmis ve olay bitmis zaten..
Evler ayrilmis,yeni bir hayata baslamissin..
Esinin ailesi,senin ailen hakkinda neden yorum yapiyor..
Dugun arefesi olsa,siz sunu aldiniz,biz bunu yaptik gibi bir disisme olsa tamam derim de zaten is bitmis..
Artik insanlar ne sizin ne ailenizin ne de hanenizin uzerine konusamazlar.
Konusmakta diretiyorlarsa da uyaracaksiniz..
Ariktik ailesinden sevgi gormeyen,bunu surekli icerleyen bir kiz degil,evi barki ve kocasi olan bir kadinsiniz..

Buna gore hareket edin.
Yerden göğe haklısın

Bırak kudursunlar. Merak ediyorlar duymak istiyorlar. Ama bu konu mahremiyetini her zaman korumalı. Asla laf etmelerine müsaade etmeyin. Onları ilgilendiren ancak sizin onlara gösterdiğiniz saygıdır. Kimse çizgisini aşmasın.
Haklısınız

Back