- 15 Kasım 2014
- 1.167
- 1.609
-
- Konu Sahibi kendinehas
Bende çok sık olmasada alkol tüketen bir insanım size sadece şunu söyleyeyim alkollüyken aslında kafamda olmayan hiç bişeyi söylemiyorum.yani bende zaten varlar bu fikirler sadece alkolun verdiği rahatlıkla patır patır dökülüyorlar. Eşimizdede durum eminim ki böyle. Bu fikirleri alkolden kaynaklı değil yaniKızlar ALLAH hepinizden razı olsun.İlk defa konu açıyorum bu kadar rahatlayacağımı tahmin etmemiştim.Çook teşekkür ederim
Benimkini 2 paralık etti ama demek ki içkiliyken erkeklik gururu da kullanım dışı oluyor.
Tabi ki değil,arkasına saklanmaya çalışıyor sadece.Bana afedersin ..pu demedi ki kafasında ne varsa onu söyledi.Bende çok sık olmasada alkol tüketen bir insanım size sadece şunu söyleyeyim alkollüyken aslında kafamda olmayan hiç bişeyi söylemiyorum.yani bende zaten varlar bu fikirler sadece alkolun verdiği rahatlıkla patır patır dökülüyorlar. Eşimizdede durum eminim ki böyle. Bu fikirleri alkolden kaynaklı değil yani
Olayın üstünden 2 yıl geçtiBu adamı direkt boşa hiç birşey olmaz ondan....
Çok şükür şimdi kuzucukDemek ki esin esekmis diyecektim ki konu eskimis topraga gomulmus
Maasallah mutlulugunuz daim olsunÇok şükür şimdi kuzucuk
Amin Allah razı olsun,hepimiz mutlu olalım inşallah.Maasallah mutlulugunuz daim olsun
Sağol canım konu eski ,her şey halloldu :) Çok şükürAcik acik konusmaniz lazim ustunu ortup yolunuza devam edemezsiniz yer bitirir sizi.
Hazır elimin altındayken sümsüğü geçirivereyim böğrüne2 sene onceki olayi hatırlayip adamla kavga etme de
Unuturmusun bilmem ama ben unutmazdım herhalde,güvenemezdim,samimiyetine inanmazdım,hasta olsam demek sokağa atacak derdim,ama ben derdim,seni bilemedim.17 yaşından beri çalışıyoum ben.Çok şükür hayatı da biliyorum,işi de parayı da parasızlığı da.Bal gibi bile bile böyle yaptı yaaa.
Üstünden 2 yıl geçip tek falsosunu görmeyince ,artık güveniyorumUnuturmusun bilmem ama ben unutmazdım herhalde,güvenemezdim,samimiyetine inanmazdım,hasta olsam demek sokağa atacak derdim,ama ben derdim,seni bilemedim.
Allah daim etsin,sevindim,demek bazıları direk boşan demeden,çözülebilme ihtimalini de hesaba katmalı.Çok güzel olmuş,devamı dileğiyleÜstünden 2 yıl geçip tek falsosunu görmeyince ,artık güveniyorum
Bu da kaynana galibaBu adamı direkt boşa hiç birşey olmaz ondan....